1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    80
    нешто заспан е форумот моментално, никој нема :)

2. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    За првпат му се радувам на дождот ,надвор е прекрасно :)

3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    Ми се повраќа од досадни тетки,баби,комшии. Како не сфаќаат луѓево дека треба да се најават пред да дојдат и да се заседнат. Не висам на закачалка, имам свој живот и сакам по дома да си одам по огромна ,исфлекана маица,така ми е ќеф бе.

А,уште повеќе ме нервира баба ми што ми го открива тајното засолниште и ме тера да се социјализирам со гостите. Па некоја 100годишна баба ми објаснува како треба да се мажам место да учам и како да земам пример од едни `студентки` калаштурки од зграда.

Дури и дечко ми кога ми прави изненадувања и доаѓа ненајавено во себе го пцујам. Имам живот, имам распоред и почитувајте го.

Сега за инает ќе си седам бушава по дома,со нозете во вис и ќе си гледам фудбал. Оти така ми се сака, заслужив ,утре треба по жешкото да трчам.

До некои други досадни гости, со љубов,

Waka-waka

На Alesii и kravce им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... Аууу конечно се дишее!! ^_^

На anabel-a и Doozy им се допаѓа ова.
  5. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.684
    Допаѓања:
    37.773
    СДК ауф ЗЛАТНА СТРУЈА!!!! Дури денес си признав дека кој ФБ бре, која Мозила, кој Гугл, златна струичке колку ми недостигашееееее овие неколку часааааа.......

6. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Џули ма... :( Сега ми е незгодно да кажам дека сум една од најголемите будали и станав магистер. Не утре, туку пред некој ден. :wasntme:
    Може да ме викате м-рснопрасе. ^_^

На JoxyTheFreak, marama, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  7. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Ајде нека победи Италија па уште повеќе да ми се зголеми предроденденското расположение. Ми тргна денес, на Ф1 победи Алонсо се изнарадував па ајде и тие нека влезат во полуфинале па мојата радост да биде комплетна. Па среќна и задоволна да си го дочекам роденденот. :D

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК којзнае колку нешта кои сме ги барале, ни биле пред очи, а не сме ги забележале, само поради тоа што сме мислеле дека истите не биле тоа што сме барале.И после дедо Боже го кривиме за се |( :fubar:
    Очите треба да ни се ширум отворени :!: секако не буквално, да не се уплашит некој :D

Леле како светкат надвор, мераци невидени ^_^ ^_^ ^_^

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.988
    Врне, истура, ми ги корне сарделите од саксии.
    Си цугам ледено кафе, сестра ми труби за фудбал, моите зјапаат во серии, комарците умираат позади кревет, а тропскава олуја удира по олуци, свири тежок хеви метал и ми пара уши. На убаво де, ко на концерт, природен.

Сакав да кажам, немам инспирација многу многу. Имам работа, имам обврски низ дома, а и низ ситуацииве во животов, пловам ко семка од кајсија. Ме караат дека треба да си ги зберам сите твитер мудрости и да ги спојам во едно. Не сакам. Сите зборови се некаде кажани, украдени. Јас, само компонирам некоја лична минута и тоа е. Во тоа верувам и не сакам да се архивирам на 25. Има време.

Мирна ми е главава, испарува радост од неа. И покрај тоа што има доста нервозни луѓе, осамени срцекршачи што глумат лудило, исто толку реално постоечки со скршени срца што глумат уште поголемо лудило, кењатори и слични небулозни персони наоколу = јас си си смешкам.
    Насмевка, оружје од светски размери, никого никогаш не убило.

Смејте се. И низ дожд.
    Сите утре ќе завршиме на исто небо.

На Peppermint, pamelche и anabel-a им се допаѓа ова.
  10. Allthatglitters21

Allthatglitters21 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    288
    На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  11. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Само што го избришав фејсбукот ...

На Lepaaa и pamelche им се допаѓа ова.
  12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Што е ова бе , ќе се дотерам , без многу труд ќе си бидам убава сама на себе( а ретки денови се тоа) и невреме надвор :D Што сака нека биде јас не седам дома! :rock:

На kravce, Lepaaa и pamelche им се допаѓа ова.
  13. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Баш и спомнував на другарка ми колку сакам да е вакво времево. Е сега желбата ми се исполна. :)

Уживам кога не треба да одам на училиште на вакво време, или по продавници. Само дома. ^_^ Од соба во соба, цел ден. На компјутер, пред телевизор, на балкон... Поготово да спијам на вакво време |-) ...бесценето :D

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.769
    Допаѓања:
    162.879
    Здрави се расправиите со другарка ти на фб за тоа која е поубава.Од типот,ти си,не,не,ти си! Тоа е основата на едно здраво и цврсто лицемерие. - Скот Пек
    :wasntme:

На esperanca, crazylady, Strumfeta93 и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Го сакам летото, ама кој се навикнал на толку слободно време, па да се навикнам и јас?
    Досадно е само да гледш филмови, од еден кревет на друг, од друг на трет... па ги искршивме веќе... :D
    Енивеј, ќе терам вака.. дур не ми здосади 24/7 на компјутер. :geek:
    Вторник ќе си ги земам оценките, бар некоја причина да се радувам, оти знам дека ќе поминам одлична.
    Ич не ми недостига учењето, конечно се тргнав малку и од тоа. |(
    А знаете што е подобро од тоа? :^)
    Куцање на тастатура секој ден со надеж за побрзо слабеење. :D :D

16. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.606
    Пред малку се расплакав кога го прочитав ова и еве уште шмрцкам. Дали ќе е до живците или од претерана љубов, којзнае....? :?:
    Prema jednoj staroj priči beba je pre rođenja pitala Boga: "Kažu da me sutra šalješ na Zemlju, ali kako ću se ja onde snaći ovako bespomoćna?'' Bog na to odgovori: "Odabrao sam jednog anđela za tebe. On će te čekati i brinuti se za tebe. Svakog dana će se smijati sa tobom, dobićeš njegovu ljubav svakog dana i bićeš sretno biće." Hoćeš li mi bar reći ime tog mog anđela'', upita beba. "Nije važno kako se zove", reče Bog. "Ti ćeš ga zvati MAMA" !

На zarah, Hopeful, calliope и 13 други им се допаѓа ова.
  17. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Бидејќи темава е најпосетена, ќе ве замолам за помош околу тоа што го пишав во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки. Ве молам, достигнувам ниво на очај кое го мразам. Ми треба секаков вид морална поддршка.

Мислењево ако е несоодветно, избришете го, ама навистина ми треба помош, скршена сум. :(

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    пред малку запознав девојка која преку медитација била во Непал,и во Франција-само не ја прашав точно каде, и зборува Француски супер, учи Италијански, и кажав дека имам учено Француски, и мајка ми дома ептен запна со тој јазик, ама не ме влече :)
    сака да се запише кај нас во Скопје на факс-и ме прашуваше кој е најдобар-и за Американ Колеџ, и обајсанив и ја посоветуввав да отиде да се распраша-врсничка ми е инаку :) многу фино девојче, баш ми е мило што ја запознав, отворена, комуникативна.
    најдовме и жртва за вракање назад :lol: -а сосед ми бил, ама јас не сум знаела :D а не почести превкусна торта-роденден му било вчера, не испрати до некаде па потоа си одите по својот пат.
    од кога се разделивме со девојката, имав проблеми со чадорот, едвај стигнав до дома-сандалите ми се лизнаа-хорор филм, па од мака почнав да си се смеам :D а преку улица -полиција, ме гледаа и најверојатно се чуделе што ми е , зошто се смеам :rofl:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас никогаш нема да ги разберам женските шо немат свое ЈАС во една врска, љубовна. Шо се буквално потчинети на машкиот род, шо му се роб и прават се’ за него и трпат се’ од него. Па маме му е*ам, до мене е шо не можам да ги разберам или до нив е шо се толку глупи и трпат се’ ‘у име на љубовта‘. |(
    Лично сум била сведок на тоа како женското трпеше психички, а и физички тортури од дечкото. И и‘ кажав, не еден- милион пати: Остај го, а она: Не можам сакам го. Епа, да ти е*ам и љубов и се’, тоа ли е љубов? Да, жими полов орган. Викање, вреѓање, понижување пред јавноста, тепање, тоа се’ од негова страна, а она па по него трча. ‘Он ме сака, ама не знае како да покаже‘. Стварно така мислеш? Се лажеш, гадно и тоа. Да те сака нема да те третира како ѓубре.
    Лично мене, не дај Боже да ми се случе истото, ахх не дај Боже да дигне рака, последно ќе му биде.
    Јас разбирам на сите може да ни се случе некој пат да викнеме или навредеме некој во афект, да не можеме да се контролираме, али се’ во умерени дози. За се’ треба да има граница, ама ако еднаш или два пати ја пречекориме, ќе се случи и трет, петти, шестти пат. Е тогаш тешко на тие околу нас.

На zarah, mims-89, Gea и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Јас сум многу луда девојка.Јас правам многу луди работи.Јас лудувам.
    И на крај,не се препознавам самата себе.
    Ама ке се средам.Животе скоте,уште не сум почнала да те живеам.
    Секое чудо трае 3 дена,тоа ме теши :swear:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.