Ај не се плаши..поминав јас таа работа...е како ме прозиваа мене...се тресев од возбуда Иста смена ќе сме
јас сум кај директоро мор на крајо,кај кабинето по ист-гео наспроти канцеларијата во трета два ќе ме најдиш... кој ви се класни бре луѓенца?
Mене Драга Мишиќ мие е класна,по физика.Иле,по историја му е класен на 3ката. Јас сум во 5ката . А бе деца на француските праталелки кој им е класен? На 3ката-Историја На 4ката-Македонски НасФизика На 6ката-Биологија.На кецо и двојката кој им е? simonna.a-ти учиш со мојата комшивка! Инаку како си поминавте Смолево?
Ехее супер по втор пат Смолево...Тие таму си се насобрале рагби да ти играат,за малку ќе се постелив и јас на земи со нив!Ама Симона се спасила!Ја,така.Еј,да ми ја поздравиш комшивката! Иначе чим Иле ви предава најубо ќе си помините,и нас ни предава! Ако сакате можеме да се видиме некаде во дворо,низ ходници ваму-таму ние фемињанките,а? Абе Цвете,Мите лепотанчето да не им предава на прва 1?А на двојката Мирјана по иновации? А физичко кој ви е?
На кецо и двојката Кармата, а нас ни е Мише. Од почеток изиграваше нешто строг ова она, али сеа сонце е, иако искрено сакав да видам како би било со Кармата
Кармата?Сакаш цел час да трчаш како атлетичар некој?Маратонци трчају почасни круг... Кармата е тро построг од другите...дајте бе да се собериме феминките на одмор некој
Јас сум на најгорниот спрат,училницата со поглед кон Саатот .Можи да ме побарате нон-стоп сум таму.Можиме да се најдиме ако сакате на одморот меѓу 3 и 4 час или 4 и5.На вашиот спрат christinnn што велиш ти? Симонке тебе секој ден те гелдам
Едно феминско парти собрание да се напрај бе ее Цвете,не чини толку да ме гледаш...ќе подзабегваш како мене...немој рано е да си шутарка како мене....ако ме гледаш тивка
christinnn,значи ти и simonna.a сте буквално на спротивната страна од спратот,а мојата училница е најгоре,над твојата christinnn.Moжеби некој ден ќе слезиме кај вас долуу,од толку што сме кротки.И како е бе жеснки понувате да ги редит 5ките
E да слезите, ве чекам Иначе сега за сега супер, денес две петчиња англиски во дневник и македонски.Мислам дека направив утка на германскиот денес, али то е нема назад. Сега е тешкото,физика хемија тестовите, смрт.
Хемија ми е мене ептен лесно чупалиња...добив 4 вторник се планирам за 5 5 накачив педагогија а двојче математика француски понеделник ќе го стросам за 5 социологија се спрема петката такоџе и биологија и физичко нормално а и ќе заборавев...историја тестот има РАСТУР да го сторам Да не му се секирате,ич без гајле...терајте каде мор на втор спрат кристин?На спрато кај шо е канцеларијата на директоро,тој спрат? муце кажвај шо клас си да дојдам да те тормозам
На истиот спрат каде што си ти е и таа.Инаку да ви се пофалам мат. и гер. качив 5ки. Тестот гер. беше прелесен! Сега одох да уча биологија и историјаа
Кристин кажвај ни точно како се викаш..да не го барам леотано од Хаваи 5-0 да те бара Треба да направиме едно заседание на ЈАСНОМ-ЈаснаАрмијаСоНе(нормални)ОсигураниМалишани да се собериме бе феминки да не лутаме...ете така,слушајте ја старата