Ако мислиш на професори има и добри и лоши, но од нив многу нешта ќе научиш за животот. А соученици секакви ги има мене ми се погодија, најпогодени бевме 3 и 4 та година бевме многу слични. Е сега се делите уште од прва година така да не знам како би било тоа. Пиши ми порака ако сакаш повеќе да знаеш за некој професор или за нешто друго. Позз
Ke bidam vtora godina gimnazija vo Georgi Dimitrov moze nekoj da mi kaze okolu izborniot etika koj profesor predava i iskustva???- falaaaa
Чаулев е етика. Многу лабав човек, овие кај мене (3та сум) се зеза си гледаат филмови имаат активности
Јас завршив во Георги Димитров, прекрасни спомени имам и професор што никогаш нема да го заборавам, жена што ми беше идол додека учев таму, човек за пример, начитана, културна, убава, што се вика жена од милион долари. Само поради неа учев ко луда, за да ја восхитам, да се издвојам од другите, да ме запримети. Не знам дали сеуште предава. Марина Лотеска по македонски.
Zdravo, planiram da se zapisam vo Gjorgi Dimitrov, PMA. Ve molam za mislenje, dali navistina e mnogu tesko, kakvi se profesorite? Spodelete iskustva, mislenje...Razmisluvav za Karev, demek polesno bilo, no me predomisluvaat. Odlicna ucenicka sum, no sakam pokraj ucenjeto slobodno vreme i za drugi aktivnosti....
Да ве прашам оваа година ќе почнам во средно сакам да се запишам во Георги Димитров стручно за мебел и ентериер искуство?
Не ти препорачувам во Георги во стручно да одиш..ама најозбилно. Не поради етничкиот состав на класовите(за тоа огромни пофалби, 3 години колку што сум таму функционираме перфектно).Не знам каков ученик си ама ако мислиш дека таму ќе успееш-нема.Часовите не се часови, едвај по 13 деца се во клас, професорите ништо живо не ги занима, ги пуштаат како ќе им текне, што е најбитно таму влагаат деца со мноогу низок просек.Ако учиш може да се истакнеш, ама нема да напредуваш ти кажувам од лично искуство.Прашај во Гуц во тие паралелки како е.
Мислам во 8 беше прва година или како и сите во 7ипол. Види во школо на вратс има лист 100%.Провери за секој случај
U Georgi kao i u sekoe skolo ima i asalni i od onie drugine profesori Toj sto ide PMA ako mu se padne Jovan za profesor... Ima da uci fizika isto ko na fakultet sto ucat, covekot perfektno predava i se trudi sto poise da ve nauci.. Dava mng zadaci za resavanja ama koj zavrsil so nego imal ogromni uspesi.. Licno omilen profesor vo skolovo, vo 2ra godina mi go smenija abe trup bev so taa drugata proferoka Iminja ne kazuvam za site.. Jasna po Angliski e top ako vi se padne isto taka... Inglish kje naucite Fizicko.. Sasa takozvani Sale bara mng koga se ocenuvanjata ali ne e tezok za oceni ako rabotis kaj nego Matematika... Zavisi koj kako kje si ja naredi kaj... Informatika.. Umm No comment Algebra.. Ima nekolku profesorki i site se okej ali sepak ednata od niv e za nijansa po stroga i bara povekje od ostanatite taka da ucete si od pocetok za da mozete da projdete polesno Biznis laganica vi e.. Filozofija, ne znam zaso se uci u PMA ali Culev e okej coek.. Znae da popusti ali isto si go vrednuva baegi predmetot i saka ucenje.. Coek roden za diskusija so ucenici Mislam deka gore dole site predmeti gi opfativ ?
Каква е бизнис?Мене ќе ми предава годинава.И Чулев исто. Иначе филозофија и бизнис сите имаат во 4та мислам ама не сум сигурна