Здраво нова членка сум во форумот! Се ближат и уписите за во средно. Јас се двоумам за стручното во Ѓорѓи како техничар за мебел и ентериер. Би сакала да ве прашам што би ме препорачале за таа струка, какви се таму децата, професорите, дали е тешко?
Здраво, има некој активен овде? Ќе ве замолам, ќе можете да ми дадете мислење за професорката по Историја Ирена Неделковска, строга ли е, дава ли тешки тестови и попушта ли?
Да можам макар и на 3 месеци да си се вратам во Георги, одма би. Несомнено најдобро средно во Скопје.
дали може некој да ми објасни околу предметите логика,бизнис,менаџмент..воглавно сите од 4та оха смер? и ако има некоја што има word документи, презентации и слично од 4та година ако може да ми пише во лп? фала однапред
Па менаџмент и економија нам ни беа лесни, со проекти ни ставаше оцени. Е сеа не знам кој проф ти е, мене ми беше Љупчо и доста беше лабав. Бизнис ако имаш 5ка на првото испрашување не те замара цела година, не памтам како се викаше професорката. А искрено логика ми беше малце конфузен предмет, ама учи ги дефинициите ама и примери треба да знаеш за секоја дефиниција (барем нам така ни бараше Ристо). Ако ти треба што било слободно пиши ми ЛП, инаку ништо немам од планчиња зачувано искрено, а ниту проекти.
zdravoo me interesira kako bi znaele koi nastavnici bi ni padnale? planiram da se zapisham vo georgi ovaa godina, smer pmb, i gleam deka epten ja falat edna po germanski no neznam koi se moznostite da mi se padne bas taa
Леле се шокирав за професорот Бранко, нека му е лесна земја. Толку позитивен човек беше и прекрасен професор...
Покушавал да се самоубие првин сакал да си ги исечел вените, по некое време бил по болниците а потоа се фрлил од 6ти кат Бране имал ќерка од 3 месеци
@Feminka22 zdravo gledam deka predhodno gi imash opisano nastavnicite, pa sakav da te prasam dali slucajno znaesh koj bi mi se padnale? sega od septemvri ke sum prva god i ke sum smer pmb, fala odnapred
Здраво! Сакам тука да се запишам во гимназија (конкретно смер пмб) па може некој да ми каже какви се професорите,кои се построги, децата,дружбата итн… И да не има приемни случајно?
zdravo jas aplicirav vo georgi, smer pmb, dali nekoj znae koj nastavnici bi mi se padnale i koj bi mi bil klasen odprilika? isto taka, ako nekoj ima bilo kakvo info da mi kaze za skolovo, ucenje, drustvo, nastavnici itn itn slobodno neka pise !!