1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СУГС "Георги Димитров" Скопје -ваше мислење?

Дискусија во 'Образование' започната од IndieGirl, 10 јануари 2011.

1. inchixx

inchixx Активен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2022
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    18
    ima nekoj nekoe info za valentina matematika??

На Mi9la и Lee.oona им се допаѓа ова.
  2. Drageeu

Drageeu Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2023
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    21
    Валентина е една од подобрите професорки во Георги.Таа е многу фина и расположена професорка. Нема да ви бара многу знаење, запишувајте све што има напишано од табла иначе нема да учите ништо од учебник.Убаво објаснува и дава прелесни тестови. За на крај година попушта и дава многу шанси да поправаш ако види дека се заинтересираш за предметот. Имате голема среќа што ви се падна Вале бидејќи другите професорки се тапа и често децата се жалат од нив. Ви пожелувам среќа и успеси во новата учебна година.

На inchixx и Lee.oona им се допаѓа ова.
  3. Lee.oona

Lee.oona Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2023
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    7
    Здраво, на некој случајно да не му предавала професорката Злата по Македонски јазик, ако може повеќе инфо за неа??

На Mi9la и inchixx им се допаѓа ова.
  4. Drageeu

Drageeu Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2023
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    21
    Ќе ве замолам, ќе можете да ми дадете мислење за професорот по Спорт Бојан Маневски, дали е строг?

Последна измена: 31 август 2024
  5. inchixx

inchixx Активен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2022
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    18
    Мене ретко професор да ми остави впечаток така да чим ми дојде ова да го напишам верувајте дека убедливо најдобрите професорки по германски јазик ги има во школово (за тие кои предаваат гер. паралелка не знам). - Ирена германски- жена богиња, секогаш најреална и ептен прави атмосфера на час, не можеш да и се лутиш на таа жена дури и се по ред да ти нареди :D
    Мартина германски- (или Марина?? не сум сигурна) ЗЛАТО ЧОВЕК. Немам видено толку смирена професорка, ќе те разбере за буквално СЕ. значи ја сакам

На DinaMi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sopro

Sopro Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2021
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    21
    Здраво. Бидејки оваа година бев полуматурантка требаше да одберам средно каде ќе се запишам. После многу мислење решив да се запишам во Георги гимназискиот општ дел и ме примија мегу првите во списокот. Бидејќи до сега лектирите ги читав преку летен распуст за да бидам по слободна преку година така сакам да напраам и оваа. Па сакав да ве прашам дали лектирите се различни кај различни наставници бидејки колку што читав погоре има повеќе наставници по македонски или кај сите се исти? Доколку ги знаете ве молам да ми ги кажете.

7. inchixx

inchixx Активен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2022
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    18
    isti se :)