1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СУГС Гимназија „Никола Карев“ - ваше мислење?

Дискусија во 'Образование' започната од Night.Wish, 27 март 2011.

1. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    оффф бе :( ..а има во некоја друга гимназија смер медицински ??? освен во медицинско

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Исти ти се смеровите сегде... во сите гимназии по законот за образование. А иначе баш е супер математичко Б, скоро сите што беа на тој си продолжија медицина или на ПМФ некој од смеровите (можеш и на фармација), и супер е. Стварно е супер смер и се учи. Самите професори се такви.

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  3. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    Јас сакам да се запишам во Карев гајле ми е што викаат тешко било сепак Карев си е Карев нема тука тешко-лесно.Е сега само се нервирам дали ќе ме примат дека имам 72 поени вие што викате има шанси да ме примат?

4. anna.jerry

anna.jerry Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    16
    Како да пресметам колку поени имам?

5. A13

A13 Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Od 5 do 7 sum mn. dobra,vo osmo sum odlicna ke me primat vo Karev? :)

6. CocoLady

CocoLady Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    159
    Ќе може ли некој да го опише друштвото во Карев какви се децата таму ? :) И АКО НЕКОЈ ОДИ ВО КАРЕВ ОД СЕПТЕМВРИ НЕКА МИ ПИШЕ ЛП. :D

7. Amo.la.moda

Amo.la.moda Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    12
    Значи вака, јас сега завршив прва година и можам да ти кажам дека друштвото е супер. Немој ич да се секираш за друштво ќе си најдеш и децата ич не се дигнати и нема такви што исмејуваат. Обично ставаат пример од едно основно училиште по 3-4 деца во клас така да ќе има барем неколку што ќе ги знаеш или пак ако нема од основно ќе имаш од општина. Првиот ден јас се знаев само со 2 девојчиња и првата недела не се запознав со никој. После веќе сите почнавме онака да си идеме здраво-здраво и се запознававме и сите се плашевме и од професорите а и меѓу себе имавме да речам трема нешто да не згрешиме кога збориме пример кога се претставуваме ама немаше такви што и да згрешиш да се смеат. Мој совет, биди тоа што си и немој воопшто да се плашиш, и да немаш многу деца што учеле со тебе во основно или ако немаш многу од општина или што живеат блиску до тебе пак ќе ти биде добро пример јас сум од Аеродром и нема многу деца во мој клас од Аеродром ама сепак најдов многу добро друштво и за во школо и за излегување преку викенд. Се на се нема да згрешиш ако дојдеш во Карев иако според мене наставниците се малце неразбрани ама сепак ќе научиш кој колку бара и ќе ти биде лесно. Ако ти треба нешто слободно прашај ме и ќе бидеме иста смена оваа година ако се запишеш тука :) :hug:

На CocoLady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Amo.la.moda

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    12
    Ќе те примат сигурна сум 100%, јас сега завршив прва година и имаше што ги примија со 69 поени :)

На dream.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CocoLady

CocoLady Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    159
    Фала многу и да дефинитивно таму ќе се запишам :* :rock: Неможам да ти пишам ЛП незнам зошто .. ако можеш пиши ми ти да ти вратам :)

10. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    311
    Јас сакам Во Карев ама не сум сигурна дали ќе ме примат,немам врски! :(
    Имам 70 поени можно е да ме примат?
    А другарка ми исто така сака у Карев она има 65 можно е да ја примат?
    Фала однапред! :D :*

11. Amo.la.moda

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    12
    http://www.nikolakarev.edu.mk/UPIS_14_1 ... 012_13.pdf минатата година кога јас се запишував примиле до 71,37 и после се одбиени ама зависи колку ќе се запишат оваа година мислам дека примаат 272 деца, 8 паралелки се и тебе би требало да те примат а другаркати нема шанси според мене.

12. CocoLady

CocoLady Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    159
    Дали знаете у колку саат почнуваат уписите во Карев ? :)

13. Adriana99

Adriana99 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Jas sum vo privatno sredno vo momentov sea sum za 3ta godina, i se mislam dali da se zapisam vo karev bidejki poveke od moite prijateli se tamu no moite mi vikaat deka ima mnogu za ucenje..po prosek sum mn dobra.Kako od prilika ide ocenuvanjeto vo Karev i kolku se uci?

14. dream.queen

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    јас прашав кога земав пријава ми рекоа во 7 :)

15. Adriana99

Adriana99 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Иначе Диме по историја што предаваше не отиде во пензија туку се префрли во Корчагин :)

16. dream.queen

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    јас имам две прашања
    дали треба утре на уписот треба да се носи потврда за примени вакцини? бидејќи лани барале во Карев а една другарка ми кажа дека и оваа година требало.
    друго ме интересира пример ако не те примат ни на прв ни на втор уписен рок на трет сигурно би те примиле бидејќи не можат да те остават да не се запишеш ни на последниот уписен рок
    што мислите вие за ова?
    Јас сега поубаво пресметав имам 69,92 поени скоро 70 се сеќирам дали ќе ме примат :worried:

17. CocoLady

CocoLady Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    159
    Па мислам дека би требале да те примат :) И ја утре ќе се запишувам па ај со среќа нека ни е па да не прмат на прв уписен рок :lol:

На dream.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Adriana99

Adriana99 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Колку класови има во карев?

19. Adriana99

Adriana99 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Каква е професорката Марина по маќедонски јазик? И дали предава само по маќедонски ?? :o

20. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Професорката Марина по македонски јазик мене ми предаваше во прва година второто полугодие и колку што се сеќавам не е воопшто строга. Онака, порелаксирани ни беа часовите. Инаку јас бев генерација 2008-2012. :)