Oтприликa тие се лектирите,не пaмтaм дaли имaше уште некoјa.Листите би требaлo дa се истaкнaти нa глaвниoт влез сo клaсoвите.Инaку зaвиси дo прoфесoрoт дaли ќе ги aнaлизирaте уснo или писменo.Кaкo и дa е,зa секoјa писменa рaбoтa ќе имaте темa пoврзaнa сo сoдржинaтa oд некoе делo
A кога почнуваме со учење? Мислам на тоа нели да почнеме да ги изучуваме лекциите едно друго... И како идеме со смените? 2 недели прва 2 недели втора или?
Тие штo ќе бидaт првa гoдинa скoрo цел месец ќе се зaпoзнaвaaт сo прoфесoрите,a другите зa еднa неделa-две пoчнувaaт..се oди две недели првa,две недели втoрa(втoрa сменa пoчнувa oд 13:45 aкo не смениле нештo гoдинaвa)
Објавени се списоцитее... 1-5 сум. Леле колку сум радоснааа Инаку Татјана ми е класна... што предава? Каква класна е? Инаку ми го утнале презимето, ќе има тоа некаков проблем или? Инаку со уште 3 другарки сум во клас а вкупно 35 деца смее.
Хмм, па не се презиваше Лаљек... некое подолго презимее Инаку и Тања македонски ми беше класна и во основноо, која коинциденцијаа.
Јас оваа година ќе сум 2ра, знае некој дали ќе сме со 4та во смена ? Навистина не сакам да ни сменат... Како што зборев со професорот по фзо,нема да сменат ради салата... ако знае некој сигурно,нека каже,фала однапред
Предава македонски,и како професор и како класна е предобра,секогаш од неа се дознаваат нови информации,знаеше дека не ни се читаат делата и лектирите и ни дозволуваше од интернет да читаме и да напишеме нешто,прави кратки планови за лекциите и не испрашува многу,само нема многу дисциплина на час.За униформи не знам,ама за џабе дававме и пари,само еден период не напнуваа да носиме и после ги баталивме
Имавме ко анкета годинава, и ние учениците и родителите, и повеќето заокружиле Не за униформите, нас класната ни кажа дека нема да бидат задолжителни годинава