1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СУГС Гимназија „Никола Карев“ - ваше мислење?

Дискусија во 'Образование' започната од Night.Wish, 27 март 2011.

1. Polumaturantite

Polumaturantite Активен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2022
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    4
    Здраво, може некој да даде мислење за Валентина Богоевска? Каков професор е? Добра, лоша? Ќе и предава на моја другарка сега во 3та

2. iva345

iva345 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Здраво, дали може некој да сподели искуство со италијанска паралелка, дали јазикот е на основно ниво и дали би се снашол ученик кој претходно не учел италијански?

3. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    677
    Zdravo jas sum 9to oddelenie,I mnogu sakam da se zapisam vo Karev.Problemot e vo toa sto 7mo mi e kiksnata godina poradi online ucenjeto.Imam dve trojki I sum mnogu dobra vo sedmo.8-9skroz odlicna a 6to sum so 2 cetvorki.Kakvi mi se sansite da me primat vo karev I so ovoj uspeh ako nemozam tamu vo koja gimnazija bi me primile

4. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    621
    Се збореше нешто дека со 7 кикснати оцени можат да те примат. Меѓутоа, во Карев скоро сите што се примени се 5.00 сите години. Но не мора да значи зависи и каква е конкуренцијата за оваа година.

5. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    677
    Ne mi se sedum kiksnati opening, tuku celo sedmo mi e kiksnato imam 3 trojki toa e samo vo sedmo

6. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    621
    Не знам искрено, вреди да се проба Карев е одлично училиште.

На Acimaci2202 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    677
    Da ama losoto e toa sto ako ako probam a ne uspeam vo Karev aftomatski go gubam I Vasil.Zosto mislam deka tesko ostanuva slobodno mesto vo Vasil za vtor upis.Bas poradi toa prasuvam zosto e golem rizik

8. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    621
    Нека сподели и друг мислење. Собери повеќе мислење па одлучи.

9. Larara

Larara Нов член

Се зачлени на:
    2 јули 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, Незнам колку сте активни на темава, дали може да замолам мислење и искуство за следниве професори плс
    Македонски јазик Биљана Радевска
    Математика Билјана Спиридонова
    Англиски јазик Билјана Муфишовска
    Историја Игор Јанев
    Географија Јован Попоски
    Физика Наташа Павловска
    Хемија Анета Јовановска Тодосовска
    Биологија Даница Митреска
    Информатика Елеонора Симоска
    Спорт и спортски активности Борис Нешовиќ

10. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    621

Здраво
    Среќен почеток, нека ти е со лесно и успешно. Супер што однапред се интересираш за професорите. За сите не можам да кажам, ама за неколку што ги знам еве мислење:
    Билјана Муфишовска (англиски јазик) – ... и со среќа важно е да бидеш активен/активна на час, дури и кога испрашува. Ако редовно се јавуваш и го повторуваш истото што го предава, ќе си во многу добра положба.
    Игор Јанев (историја) – лично немам имано со него, ама генерално историчарите се доста фини и пристапни, па најверојатно и тој е таков.
    Јован Попоски (географија) – секогаш кога има најавено испрашување, јавувај се. Тестовите знаат да му бидат потешки, ама ако зборуваш течно и убаво ќе те запамти и нема да те замара многу.
    Анета Јовановска Тодосовска (хемија) – многу е добра и фина, пристапна и ќе немаш проблеми со неа.
    Даница Митреска (биологија) – навистина одлична професорка. Знае убаво да предава и ќе научиш многу. Секогаш кога објаснува фаќај белешки и потоа тоа напиши го на тест – лесно ќе поминеш.
    Елеонора Симоска (информатика) – мислам дека е пред пензија. Ако имаш основа во програмирање нема да имаш никаков проблем. Генерално, тестовите во информатика се потешки од она што е предадено, не само кај неа туку општо.

Има уште многу работи што можат да се кажат за нив – и убави искуства и неубави ама за почеток ова е доволно. Најдобро е сам/а да си создадеш мислење со тек на време. Ако те интересира повеќе, пиши лп.