Јас сум германски. Инаку списоците би требало да се веќе ставени колку што знам, јас утре сабајле ќе поминам од Карев па ќе пишам дали има, но ако некој бил денес нека каже дали има.
Е бев до Карев со другарка прееска, ги немаше објавено класовите и чистачките ги прашавме ни рекоа дека следната недела сигурно ќе биле класовите, а незнаеа ништо за тоа 1ва и 2ра, 3та и 4та
ДУРИ СЛЕДНАТА НЕДЕЛА? Инаку за ова со смениве не се секирајте значи , мене професорка од Карев ми рече дека нема да има промени.
Е и мене повеќе ми одговара 1ва и 2ра иначе ни дадоа да си прошетаме низ школо (пошто ни рекоа да им купиме цигари)
Значи нема да има никакви промени..смените отсекогаш си биле прва и трета, втора и четврта... а и не верувам дека ќе имате и униформи...зашо последна генерација што купуваа униформи се сега четврта година...втора и трета немаат униформи..така да не верувам дека ќе ги тераат да купуваат униформи за само 2 години
Луѓе, од кај испадна ова сеа 1ва и 2ра, 3та и 4та? Тоа така во Карев не било, нема ни да биде според мене. Во Карев секогаш било или сите заедно, или 1 и 3, 2 и 4. Така не било, не знам од кај испадна ова. Да се сите 4 генерации иста смена е многу мала веројатноста скоро ич зошто не менувавме училници кога завршивме мислам дека така и ќе биде, а училница за секој клас од 4 генерации по 8-9 класа нема. Значи, најверојатно ќе си остане 1 и 3, 2 и 4 и готово, тоа сите генерации во иста смена беше во 2008/2009 а сега следнава ќе е 2011/2012 учебна година, од тогаш досега во Карев имаше многу реформи сите заедно бевме кога немавме компјутери и не се користеа и затоа менувавме училни, а откако ги добивме компјутерите се комплет одма се напраи распоредот.
^Незнам од кај испадна ова 1ва и 2ра, 3та и 4та али знам дека сите го зборат тоа.. Иначе сега бев до Карев уште ги немаат објавено класовите
Другарка ми се јави пред некој ден, и и рекле изгледа после 25ти. (е сега, тоа може да значело и за класовите што ќе бидат за 3та) Ништо чудно да испадне ко лани на 31.
Не не не чекај јас ке идам накај 7 пошто таа пишала нешто вака: Јес најдобар клас во Карев па не е сигурно али чим и кажале на другаркати 25ти 90% е сигурно да се објавени а другите 10% таа може си има врски па и кажале..
Да да објавени се сигурно.. ако го интересира некој.. имам јас слика од еден клас, па може ќе се најде.. мене ме интересира што предава Рангелов Вјенцеслав?
германски.. Леле фала многу .. ми се разубави денов хаха до сеа се класните ми биле од мутава по мутава па добро ќе ми дојде ова..