Ништо не бидна од моето запишување во Орце. Ај среќа можеби во трета ќе се преместам, ако бива некако.
Леле ни мене за 1 бод ме заебаа, имаше деца што имаа помалце поени од мене (јас имав 72,95), а примени . Абе држава наша Иначе кога ќе заучиме ќе се префрлам во Орце, нема да остане само на ова
^^ Имаше едно ромче мислам дека беше со 71 и нешто бода и беше примено,а под него во одбиени имаше 15 души со по 72 и нешто бода. Тоа е...
Не, не не се ни запишав таму поради тоа што не сум од Скопје, а несакам да се малтретирам со секојдневно патување или седење во интернат.Токму затоа и реков можеби во трета, ако имам некоја можност да престојувам во Скопје.Инаку што се однесува до примањето секогаш имс врски.Кај нас кога да видам ги испопримале и тие со по четририесет и нешто поени, и после ќе била слаба гимназијата, секако, со слаби ученици.Искрено за Орце не очекував дека ќе ги примаг послабите, ме изненадивте.Ај тука како така, ама за во Орце не ми се верува. Инаку јас имав 74,85 поени.
Јас бев денес да проверам и немаше резултати. Школото беше заклучено и само една жена имаше и таа ни кажа дека најверојатно ќе има во понеделник.
Знам и јас бев до некој 5 сатот немаше ништо... Прашував за некој накај 7 да отидеше да видеше А супер ако ни ги дадат у понеделник
дали знае некој од кога до кога треба да се оди за да се проба униформа и да се нарача???..инаку утре ќе бидат истакнати списоците со класовите
Од кај зема уплатница за униформите? Мене само ме запишаа колку маици и џемпери и толку. Иначе јас бев сега и не немаат распоредено по класови.
Мене ме немаат примено билингвална Жими се ќе ги искршам. Сум добивала награди за пишување на англиски НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНО НИВО, меѓу кои 3 ми се прво место, и пак не ме примија А иначе последните 40+ деца беа со 40 поени (од 50) Што ако бе јас бев 91 со 40 поени??? Во моментов вријам :geek:
Не земав. Имаше пример истакнато како треба да ја напишеме уплатницата Инаку и јас знам дека крај на август некаде не распоредуваат по класови но на уплатницата дека пишува и кој клас сме да напишеме, али дека до 10 треба да се уплати, значи не треба