A germanski Blaguna kako vi se chini? mene nozete mi se tresat od taa zhena ne znam zoshto ama mnogu e strashna a site vikaat deka dobra bila ...
незнам дали сте знаеле ама наставничката по ликовно пеела на макфест има и уште една песна http://www.youtube.com/watch?v=rUXd3m3t7Ys и да ве прашам втора смена од колку почнува?
да така ќе биде најверојатно засекогаш затоа што некои имаат по 8 часа и не може да седат до 15 до 8 навечер на школо.
Луѓенцааа) Сакам да се запишам во Орце) незнам викаат интересно било.. ама едни девојчиња се запишале таму и викаат дека кога правеле тестови им биле земени телефоните ,ранците од страна на наставникот и на клупа имале само едно пенкало.. точно ли е тоа?
Какви тестови дава професорката по информатика Викторија Доказа и професорката по француски Сузана Дулевска?
na tie sto vi predava suzana cerepnalkovska po makedonski, da ne imate praeno pismena kaj nea? gi obrabotuvavme sagrinska koza i vujko vanja i sea ke ni se padne nekoj lik na pismenata od edna od ovie lektiri, pa ima mnmogu sostavi da napiseme kako ke gi zapamtam site :/
дали може некој да стави слика од униформата (и од маичката и од џемперот) и како што прочитав на страницата на Орце пишува дека има информатика само 2 часа на природно-математички А смер, дали е тоа точно?
Не е информатика туку програмски и не е повеќе проектна во 3та туку редовен предмет за оценка и мислам дека се 2 часа неделно во трета а во четврта три
Во трета година во ПМА смерот програмски јазици е проектна без оценка а во 4та е 3 часа неделно со оценка