Јас стварно немам никој ептен близок професор во школово да прашам,ова само ти кажувам дека јас завршив четврта и пошто понагоре муабетот беше дали ќе предавала на прва или не кажав кои три професорки биле во моја генерација. Сега стварно не знам како земаат часови можеби директорот одлучува или самите тие, но еве мене четири години ми е иста професорка по математика-Јелена Бабовиќ-Најдова, на другите класови Кате и Билјана (не Раичевиќ) и така си беше четири години што значи логично би било тие да си бидат на прва сега,а Раичевиќ да си остане таму лани кај предавала, значи ако било во 1 и 3 сега во 2 и 4. Во генерација на сестра ми сега што се за втора предавала на 3-4 класови од неа ми е инфото,а ваљда и на трета предавала сега на четврта што велите.
Се надевам дека така ќе биде и мене ми има повеќе смисла да остане зашто и на братучетка ми и има предавано сите 4 години. Фала на информацијава како и да е
Јас сум сега за четврта и мене ми има предавано сите три години, не знам зошто би се сменила сега за една година. На мојот клас нема спомнато за тоа дека ќе предава на прва, а класна е овие три години па некако ми нема логика да го остави класот. Исто така ми имаат спомнато дека може да предава на четврта анализа ПМА и да предава општа математика.
Нас ни беше Миле биологија, ако ви е тој ќе си учите така повеќе и ќе се измачите малку, а со Ирена исто лесно ќе поминете, не е некоја ни строга а ниту бара премногу.
И нас ни предаваше во втора, за тоа дека нема да научиш точно ама барем цела година од тетратка учевме, а за Миле имам слушнато дека е апла забеган
Како ќе го фатиш е тој ист како времето ама нема да ви предава и да ви дојде сеа у 4та ( што не верувам) на крај ќе ви стави убави оценки.
Јуле е една од построгите професорки која бара да знаеш,но и многу добро предава така да повеќето од децата што земаа матура филозофија поминаа супер. Дава тестови кои не се ептен тешки со некои си двосмислени прашања, но некои знаат и да бидат доста обемни. Во глобала е океј професорка и внимавај да не доцниш кај неа на час, не го толерира тоа многу. Има и уште една филозофија, но не знам за таа ништо. И за оха некој што бил може да те упати зошто јас сум од пмб.
Ако станува збор за истата професорка, една од Гевгелија што збор не може да разберете што и’ искача од уста, немате гајле кај неа. Предаваше кај нас во Карев. Вака фина жена, само нема да ве научи ништо.