На сите што сте прва сега да ви кажам дека до 4ти јули треба да се оди до школото за број на жиро-сметка за униформи, ама за да не идете на кој му треба ќе му го пратам во лп. Иначе џемперот е 700 а маицата 400. А лектири за прва се: Тристан и Изолда - Жосеф Бедје Вујко Вања - Чехов Скржавец - Плаут Едно од евангелијата на новиот завет Современа македонска поезија Македонска народна поезија Шагринска кожа - Балзак Spoiler Ко информатор сум на темава.
утре Страв ме фаќа.И плус книга не пипнав.Оф леле..ама ај што ќе биде нека биде. Сите утре што ќе полагаме нека ни е со среќа <3 и ко шо би рекла баба ми ај за арно за добро нека е
^ти нешто учеше? ја знам овие со мене шо ќе полагаат,другари и другарки зимале материјали се спремаа едно добри две-три недели. ама ја на среќа ќе си идам XD
Бидна што бидна сега у понеделник резлутати Да не знаете од колку треба да бидеме таму? Него тестов беше лесен,заразлика од тоа што викаа дека ќе има.Ист беше како што беше оној во петта приватна ..и такаа
Официјално од денеска сум ученичка во Орце Николов која што посетува билингвална настава I'm so happy
Вистина ли е дека мојата ‘‘сакана‘‘ Цеце Физика се преселила на вечните ловишта? A исто така до мене допре една навистина тажна и потресна вест легендата Миле Бомба заминал во пензија???
^ Мислам дека се 1ва и 2ра, 3та и 4та ама не сум сигурна. А јас да си прашам, знаете кога ќе бидат истакнати класови и класни?
а да ме извести некој кога ќе бидат истакнати класовите за во трета и класните, дали се веќе и да не знае некој на нет да не ќе ги има?
Колку што сум информирана и оваа година ќе бидеме 1ва и 2ра, 3та и 4та. Само да не знае некој во колку саат треба 2ра да иде у школо у понеделник?
Јас бев вчера до школото да видам за класовите дали се истакнати,ама не беа... Ако некој оди деновиве нека пише тука...
има некоја од вас што е I-6? Ептен сум happy. И дали некоја може да ми каже неколку зборови за Весна-англиски
Весна Стефановска?Ако е таа јадни вие , мене ми беше изминативе 4 години класна и никој не ја сакаше.Надевај се дека ја лупнало нешто овие 3 месеци и се сменила на поарно али тешко некако.Ај да не те разочарувам може ќе ви тргне со неа добро