Од тоа што имам слушано, добра била како класна.. А за предавање искрено незнам? И јас сум прва година, па ај ќе видиме што ќе се случи со наставата
Супер е. Многу добро предава ама тестовите и се така малку пообемни и бара многу. Ама ако си учиш нема да е проблем. Една од подобрите професорки таму
Здраво на сите! Јас сум прва година во Корчагин и би сакала да ми кажете збор-два за наставнициве, многу би ми значело. И за други ако знаете што предаваат прва, но не се долу наведени. Ви благодарам однапред. Јелена Арсовска - моја класна, па ако може да ми кажете нешто за неа Митра Блажевска Цвета Ѓорѓиевска Атанас Сопотски Весна Томовска Наташа Петреска Татјана Голчева Татјана Димовска
Атанас предава историја, топ професор ама понекогаш се преценува со тестовите, посебно тие на полугодие. Ама многу попушта на крај, само не се расправај со него и супер ќе поминеш ако учиш (најдобар професор по историја во рјк). Весна Томовска предава географија, ок е во глобала јас сум немала проблеми со неа и она слично како Атанас, само испрашува почесто. Голчева сигурно ќе ти предава англиски. Малце знае да биде напорна и да замара за работи што немаат врска со нејзиниот предмет, ама ако знаеш добро ќе поминеш.
Мими-македонски. Супер жена, добра, но строга. Сака да има дисциплина на час и да се учи. Главно не дава тестови туку испрашувања и се, но може да се случи и тест да даде. Ама многу бара и треба редовно да си учиш за да имаш позитивна оценка и да бидеш активна. За Цвета-географија кажав погоре. Супер професорка една од најдобрите ама исто прави обемни тестови. Атанас-историја. Топ професор. По историја е најдобар ама исто бара многу и понекогаш премногу ги бара годините на памет да ги знаеш. Гледај учи на време, зошто не попушта многу многу. Татјана Голчева-англиски. Реално добра е професоркава ама некако не предава многу англиски. Ќе напише на табла се, ќе ви рече да препишете и толку. После си збори општи теми од животот. Забавна е. Ама па строга е во оценување за разлика од тоа колку предава. Татјана Димовска-француски. Добра жена. Добро предава и оценува и усно и тестови дава. Има и такви писмени за пишување состави. Ама дава шанси за поправање. Со среќа
Значи женава е премногу педантна, нежна, мила, фина малку има Covid-19 ама ќе и помине п. с. знае што е дискорд и амонгас може да ве outsmartne
Здраво на сите! Јас сум прва година во Корчагин и би сакала да ми кажете збор-два за наставнициве, многу би ми значело. И за други ако знаете што предаваат прва, но не се долу наведени. Ви благодарам однапред. Јелена Арсовска - моја класна, па ако може да ми кажете нешто за неа Митра Блажевска Цвета Ѓорѓиевска Атанас Сопотски Весна Томовска Наташа Петреска Татјана Голчева Татјана Димовска Девојки, јас 99% сум сигурна дека ќе се запишам во Корчагин, нос акам да ми помогнете кој смер да го изберам. Дали да одам на општа или на билингвална? Општата е со сите предмети, а билингвална? И каде е потешко? Ај ве молам за совети. Благодарам однапред. Женски може некој да ми ги каже смеровите во Корчагин?Не можам да ги најдам на нет
Здраво на сите! Јас сум прва година во Корчагин и ако можете да ми кажете нешто за професорите да знам. И нешто за часовите и други работи дали да знам? Фала поздрав.
Кажете ми дали во прва година има задолжително одење на Олимписки базен или во стрелиште , ако да во кој период одевте?
Сега прв пат ѕирнав како е преуредено внатре...конечно го средиле внатрешното дворче па што фино излегло ко место за одмор
Па да така се зборело директорката била во шок така да Корчагин веќе пропаѓа на најниското училиште поради Орце п.с Орце руши рејтинзи !
Знајте дека не е толку тешко ако се учи редовно. Да ви предложам да си ја видите Корчагинската просветилка од лани и таму може да видите колку е лесно. Со среќа и многу 5ки да имате.