Зошто го трпиш тоа негово однесување? Ако со убаво, со разговор не оди, престани да се гледаш со него.
Jas mu kazav deka celata sum na gradite lom i me bolat pri dvizenje samo a ne pak da gi dopram, i mi veli ako so ubavo bilo... i mu kazav deka ako sleden pat istoto go povtori tolku ke mu bide. Sega kako da gi skrijam so pudra ne se pokrivaat samo uste poveke se poznava P.s golemi se kolku dva prsta na dvete gradi
Како и се останато во сексот, така и ова треба да се практикува со целосна согласност од партнерот. Не може така никој да се осуди да прави нешто за кое што нема твоја дозвола. Ова е сериозен проблем, и ако не се реши набрзо со разговор мислам дека треба да раскиниш.
Мачкај хепатромбин, масирај ги нежно, ќе помине, само внимавај. И престани да се гледаш со дечкото чим е толку насилен.
Ke pomini, pak ke stavam mini pa pak ke me grize? Ne znam navistina bolest e ova duri na usnata na vaginata imav krv od sto me kasna i tamu. Mnogu se jadam od vnatre zosto mu dozvoliv ama aj.. ke pomine se☺
kako sto pocnal da te gricka taka celata ke treba i samija da stavis da te zabuli mozebi ljubomoren da ne te gledaat
epa koga tolku e grub gricni go i ti tamu kade sto e naj osetliv da vidi kako e da go zdoboli malku poveke mozebi ke s esvesti
A она коа ќе им стават од оние топкине во уста, па ти доаѓа слика пред очи одма од прасе печено со јаболко во уста
Ако премногу физички ме привлекува би сакала да е доминантен до одреден степен. Камшик е премногу, но лисиците звучат како добра идеја. Гледањето во очи е неизбежно, нешто што премногу возбудува. Јас сум за тој да е доминантен, да знае да ме плесне по задникот и да ми го зграпчи вратот, но тепање со камшик мислам дека е премногу.
Од секогаш сексуалните фантазии ми беа тесно поврзани со темава. Ете сега поред мене имам крцкалче на иста фрекфенција па често имаме садомазо секс. Не секогаш одиме во крајност, се зависи од расположението, местото и времето кое го имаме на располагање. Од потребни реквизити користиме лисици, јажиња, ланци, каиши, ластици, марами за очи, често импровизираме па знаеме и пола кујнски прибор да го пренесеме во спална Кога има простор и време, играме улоги. Тоа дополнително нѐ возбудува. Траги од се тоа, секако дека има, но ништо страшно, коректор пудра покрива
Лисици, синџирче и gag ball задолжителна опрема. Лично, не сакам крајности, восок,крв, долгорочни повреди.
ЈАс го обожавам ова ... Но за ова треба соглаасност од двете страни , повекето дечковци не го сакаа ова , па и раскинав некои врски заради судир на интереси