Сакам да испаднам на кафе... ама останав бес пари мајку дури утре ке прате А не сакам да уцам Македонски а морам
Трендафилке мори да си жива..ме изнасмеа ! Јас пак сакам да се сконцентрирам , а несакам професорите да се ненормални као и увјек! Дај нека му се згреши навикава еднаш..
Сакам да излезам на релаксирачко кафе со другарки. Не сакам утре да одам во школо.. не сакам да е понеделник.
Сакам да сум си пријателките(Лудовика,Елена,Ребека,Паола,Серена,Милена,Иларија,НОЕМИ(недостига ми),Ана-ќјара) Несакам да сум со Бота ...... ААААААААААААААААААА
Сакам да се сменат многу работи, цела оваа ситуација! ..пошто, ма каква е оваа ситуација, таква е оваа ситуација... за мењање е оваа ситуација, и тоа е констатација. И, всушност не е ситуација... прибидејќи е статус-кво неситуација и она ти се немења... веч дуже друже И сакам да имам повеќе време одошто имам. Денот ми е краток со оваа работа! Работиште време лапачиште. Светот ми голтна се мое. Сакам истиот тој свет да одмори, доживотно ако може! Место сите да грофтаат , нека гугуткаат! Јас сакам кога ќе шетам низ градот како зомби, ама секси зомби! и да нема ништо вредно за пишување! Е, таква да е новата ситуација сакам! ...и целиот фуцкинг свет да мирува, ко секој ден да му е недела и сите спијат до подоцна, најголема активност им е идење на пазар, ручање фамилијарно и зјапање во филмови! Ма, пусти бре да се људи воле! Аааа, не сакам јас да се сменам! А change is gonna come and it's changing me! Можда е на подобро, можда и не! Ама, јас секако нејќУм го! Отрпнувам од ствари, заради кои порано одма вадев сабјата да сечам глави, сега сум шаман! Зен! Нечу бре тоа ми се смачи и смрачи денот од тоа добрињасто створење. Врати ми го килер инстинктот и земи си ти овој манастирски светуњаст боузо! И онда.. то је то... баш таква е оваа ситуација! Сакам се’ и нејќам ништо! И ова сакам: ... не е за под 18 години! Спојлер http://vimeo.com/30095456... еее тоа е уф! фридооом.
Сакам да можам подолго да останам во бањата со пареа... Не сакам да ја земам книгата и да ја отворам, а камоли да учам...
Сакам да се одморам, да спијам да уживам.. Не сакам да учам сметководство, трговско право, математика и економија Не сакам да полагааааам
Сакам - да јадам хамбургер да одам во Лондон да се бањам во море да јадам нешто благо итн.. Несакам - несакам да си легнам !
...сакам сега во моментов да сум во Италија и да пијам кафе.....па после да си појдам на некоја добра паста...и на крај шлагот....шопинг.....ама сакам....ама нема! ...ама ако важно си сакам.... а не сакам.....лагии!!!ау се ежам од лажење за глупости!!!
Сакам и тоа очајно сакам да си најдам работа Несакам веќе да седам дома ме фаќа депресија од тоа веќе