Сакам да си читкам на фемина и да одам негде со другарки,а несакам да учам хемија и да одам на физика!!!!
Сакам да излезам надвор, а не сакам да пишувам шест состави за писмена и да вежбам три математики! А да ќе заборавев, не ми се учи биологија за тестот ! Мрза ме фати готово, недај Боже да си ги расипам оценките!
Сакам да дремкам, да си гледам филмчиња вечерва... НЕ САКАМ да ги учам тестовите за полагање на возачка.... Не сакам и готово...
Сакам да можам да заспијам сега и да заборавам на се што ме чека идниве два дена, а не можам... Не сакам да се одлучам што сакам, а ќе мора да се одлучам наскоро...
Сакам да сум веќе вработена, да можам да уживам во празничниот дух без да се замарам со тестови, оценки и така натаму. Не сакам и не можам веќе со школово. И две недели многу ми се!
За поклон сакам една гоооолема сложувалка! Хех, можеби некој ќе ме изненаде... Абре кој ќе ме изненаде, мама и тато да се живи и здрави! Не сакам да спијам! Трошење на време
Сакам веќе да завршат овие обврски, оваа учење. Сакам на мира да си ја дочекам Новата Година. Не сакам да учам веќе.
Сакам да дојде лето а јас веќе да имам положено матурата Не сакам да одам утре на школо ,ама што да се прави големи се казните за неодење
Сакам да испаднам малце од дома зошто цел ден сум затворена Не сакам да ме боли ракава колку што ме боли
Сакам да легнам, да се одморам и да сапијам...ама неможам. А не сакам да дремам пред компјутер а сум мртва уморна.
сакам да имам некоја занимација деновиве а не да ми поминуваат само онака...да ми се трошат на глупости а не сакам да јадам иако ми се јаде зш сум ко крава
Сакам да заврне, ама не цел ден па да ми врне онака 1 саат јако да истури а јас да си лежам во креветче Милини
Сакам да пијам кафе во пријатно друштво во гужва некоја. Не сакам да учам и да дремам пред компјутер.