сакам срека, сакам мир спокојство, сакам барем еден ден од мојот живот да помине без проблеми, сакам лугето околу мене да ме сфатат кога зборам и што зборам
Сакам да сум поопуштена,повеќе да сум сама со себе. Не сакам да сум осамена,луѓе што мислат дека светот се врти околу нив.
Сакам животното темпо да ми се одвива по некој тек на настаните,а не сакам да правам драстични промени
Сакам здравје, љубов и среќа за мене и тие околку мене. Сакам да ме сака највеќе. Сакам да си најдам работа. Не сакам заповеди и ограничувања. Не сакам лажење. Не сакам да седам дома.
Сакам да си седнам еден добар филм да изгледам ама на обврскиве им нема крај а несакам да почне школо
Сакам малце повеќе внимание од саканата личност сакам да доживеам нешто со него што ќе го паметам ,сакам авантура , не сакам тромаво седење дома
Сакам да сум слаба добри луѓе добра музика добар филм романтична и вкусна вечера Не сакам глупави и злобни луѓе диети неодржани ветувања кога ми е досадно
Сакам - да имам затегнато тело - да одам на часови по танц (хип-хоп) - чоколади - да ги гледам ѕвездите секоја вечер Не сакам - да се здебелам - да слушам екс-ју музика