Во моментов сакам да го видам симпатијата, а на училиште сите да ми се петки (и онака си се редат). Не сакам да карам со другарките но си провоцираат и не сакам да имам вишок килограми
Сакам да си одам и да ги напуштам сите. Не сакам со тоа да ги повредам тие што ме сакаат. Нештата се поврзани
Сaкaм мнoгу дa пaтувaм, дa зaпoзнaвaм рaзличнa културa, луѓе и религијa. Сaкaм луѓе кoи се изгрaдени кaкo личнoсти. Не сaкaм бoлести, смрт, пoгреби и не сaкaм луѓе кoи ширaт негaтивнa енергијa кoгa ќе влезaт вo некoјa прoстoријa.
Сакам авантури,сакам запознавање на нови луѓе и карактери,сакам авантури кој ке ги паметам целиот живот.Сакам луѓе кој знаат што сакаат во животот,и не се каат за ништо. Не сакам,болести,тага,болка,намрштени луѓе,погреби,омраза,дволичност.
Сакам другите да престанат да одлучуваат за мојот живот. Не сакам да го потворувам истото по стопати и пак да не бидам разбрана.
Сакам нови минт штикли.. По можност и милка со лешници.. Не сакам кога некој ме тера нешто на сила да направам.. Или кога некој со сила се обидува да ме изнервира/провоцира..
Во моментов сакам две работи: апче за глава и да се најдам некаде на крај на светот кај што мобилните не функционираат А не го сакам ветеров (ме издува од сабајле како ќесите со ѓубре)