Сакам кога наутро роси/врне, мирисот на липите и ноќе да врне ми се допаѓа, романтично е (иако сум сингл) Несакам кога ке ме пратат до СП Маркет да пазарам и да истура дожд да накиснам.
Sakam da si ostane toa malo dete vo mene sto se javuva ponekogas,ne sakam da se vrakam vo minatoto,i ne sakam da mislam na zivotnite greski
Сакам кога врне и има невреме, да пијам кафе на тераса и уживам. Сакам кога дома се чувствува мирисот на тазе испечена пита и циметот од колачите. Сакам кога кампувам да ги украсувам дрвата околу шаторот со теглички на синџирче во кои има свеќа. Не сакам кога ме будат од спиење со галама. Не сакам Пепелот на баба ми да го слушам како кукурика по цел ден ко да е на спид И не сакам кога ме прашуваат "Кики што ти е?" Избегав од темата, малку поопширно пишав ама тоа е... Не мора да читате ако Не сакате
Како 3 години се многуууу...а јас се би сакала во една да поминам ама кој знае што ќе биде со мене...
Тестовите се најлесниот дел, со 0 негативни ги положив јас. Ама практичниот си е друга приказна...голем удел има нормално тоа дали си знаеш убаво да возиш и дали имаш талент за тоа, ама уште поголем удел има и дали ќе ти се посреќи . Така да нека ве прати среќа при полагање и да не ви се испрчат луди возачи и слепи пешаци на пат, а и исто и на комисијата да им биде денот
Инаку за мене: Сакам: да јадам и сѐ да ми оди in da bootyyy. Не сакам: уште да се замарам со капи, шалови, јакни, ракавици
Не се исплати, ризик е Боље следна сесија него 3 сесии да не можам да го полагам и да го презапишувам
Не е толку голем ризик. Професорите се свесни дека препишуваме и не оставаат. Имаме ние еден срцка професор и секогаш не остава. Еднаш ни рече кога ќе поминам покрај вас само седите и ништо не пишувате демек се мислите, а кога ќе се свртам на некоја друга страна тогаш ви текнува се
Во моментот не сакам да е волку жешко, а сакам да сум негде на некое убаво место со свеж воздух, каде за спиење е топ.