На моменти сакам да ти треснаам еднаа-ноо на моменти се предомислувам и не сакам И Сакам да ни гии променаат школските деновии,поточно САКААМ да учам по 1 недела од секој месец ,а Несакам да учиме 9 месеци
Обично знам што не сакам, но неретко се случува да го направам да се уверам дали навистина јас тоа не го сакам што сакам ми е секогаш матно, се двоумам, се препотувам што, па макар било храна. А, за сега во моментов, еве еден хамбургер од 7ца, може да и плус компири, тие таму што ги ставаат некако малку ми се може и нешто благо уз пат да се земе да. Би и пица со зеленчуци многу и сирење да де и кулен,не сум веѓетаријанец, жалам. А, да и сладолед. Некој конрнет чоколадо, каков да е нека е. Не сакам тоа што е сега зготвено дома за ручек грашок манџа. Не дека не сакам грашок ама после се што набројав богами не ми се сака грашок.
Сакам да јадам сеа благичко нешто, или на гости да одам. Не сакам да дојде утре, родителска и може математика тестовите оф, оф.
Сакаааммм....Да спијам, да шетам, да одам во шопинг, да одам на журки, да читам книги, да сонувам, да танцувам како луда додека никој не ме гледа, да се смеам на цел глас,да излезам со другарките.. што ли уште не... Не Сакааам....да ставам наутро за на училиште,да бидам во центар на внимание... незнам не ми текнува што уште
Сакам да шетам негде а не сакам да седам дома и да дремам на форумов, колку и да е интересен,колку и да бев цел ден искочена мене никогаш не ми е доста
Сакам сладолед еден голем чоколаден и плус едно 200 гр. чоколадо некое црно убаво такво. А, не сакам да одам да купам и не знам баш дали ми се јаде, само така видов некои слики и ми се сврте во глава.
Сакам да му залепам едно шамарче, онака од чиста досада...хех...па нормално дека има причина! Не сакам...да ми кочи интернетов!
Сакам да ми исчезне овој пуст вишок салце од стомачево (читај стомачиште). Не сакам цело време да бидам гладна.
vo momentov sakam da sum na nekoe romanticno mesto sami so decko mi,so prekrasna hrana,kokteli,dobra muzika....malku filmce a ne sakam da se dosaduvam na kompjuterot [mod-kirilica:3pwunf07][/mod-kirilica:3pwunf07]
Мразам кога...Кога твоите другари прават грешка ти ги тешиш и подржуваш а ти кога ќе направиш "К*р" ги боли???