Сакам да научам да ценам некои работии..Секогаш сакам повеќе од тоа што го имам..А некои ништо немаат..мене се тоа јасно ми е ама мозоков никако да свати
Сакам да сум слаба и без стомак моментално а не сакам да ме боли волку стомак од добиеново аман више!!!!
Сакам шопинг под хитнооооооо,оти ке почнам да хистеришаааам, не можам да издржам веќееее.... Сакам сонце... Сакам да кркам коковче печено.... Сакам да ослабам некое килце и покрај коковчето.. и нормално World peace Не сакам намуртени фаци, искомплексирани копиљаци
сакам да ослабам, многу се трудам но тешко ми е!!! сакам да дое 8 и пол за да излезам на кафе да одам сакам да одам на шопинг ,затоа што немам што да облечам! сакам да се врати другарка ми од дооооооооооооооолг одмор , ми фали многу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! несакам да се нервирам, несакам проблеми и несакам вооооооооооолку многу да е топло
Сакам да се вработам, сакам да имам пари летово за да можам БАРЕМ да си пружам тоа што сметам дека ми е неопходо за летово. Сакам да одам во Крушево на 10 дена барем. Можеби и Охрид. Сакам да идам на интимна депилација, но ме пука страв од болки. Сакам да доживеам јак оргазам, не знам од кога не сум доживеала. Сакам да си ја скратам малце косата, да ја освежам, а ме мрзи. Не сакам да се осеќам вака. Да сакам многу работи одеднаш, а да не можат сите да ми се остварат.