Форумџика на годината

Сакам да вежбам, ми требаат совети!

Дискусија во 'Фитнес' започната од Blondince, 13 јуни 2015.

1. Lovebug01

Lovebug01 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2020
    Пораки:
    3.751
    Допаѓања:
    9.536
    Препорачајте ми бесплатна апликација за вежби во сала (теретана) или некоја бар месечно да се плаќа до 5 долари.
    Ja imam Lyfta, добра е ама се плаќа 50 долари годишно (нема опција за месечно)
    Ми треба да ги гледам вежбите (да има и анимација)

На Снегулк@23 и simoncelicius им се допаѓа ова.
  2. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.227
    Допаѓања:
    9.088
    YouTube?

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lizi

Lizi Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.406
    Провери ја Jefit, мене за сега ми е супер. Уште бесплатната верзија ја користам, имаш планови да одбереш според целта, и ти прави програма а имаш и кастм да си составиш сама (селектираш група на мускули што сакаш да вежби) само последнава опција е ограничена во бесплатната верзија..

На Снегулк@23, simoncelicius, Cosmic Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Angelllla

Angelllla Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2020
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    119
    Ako pisuva vegan posen e

5. Кита

Кита Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2017
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    60
    Морам да се надоврзам и јас за Ивица.Тој е најкатастрофалниот фитнес инструктор што сум го сретнала…А сум поминала богами многу во животот….Човекот е прво пре дрзок и арогантен се уште се прашувам со кој памет сум му уплатила 8000 ден…Како прво додека не му уплатиш на сметка не ни разговара со тебе ќе ти напише 2-3 реченици прво да те изрезили и потоа ти вика мојот разговор заврши ако си спремна за соработка еве ти уплати па ќе разговараме…. Јас сум вегетарјанка ми даде 5 дена секој ден туна компир и к.краставици да јадам буквално кога му кажав нешто да ми смени одговорот му беше дека така требало. Кога му кажав и дека имам слушнато дека не е здраво да се јаде толку често туна бидејки содржи жива одговорот беше па ако е не здрава и нема да се продава :^)Значи се што се продава е многу здраво :DПа дури и цигарите :DЈадев 2 недели туна нонстоп буквално дојде ден кога се исповратив и не сакав да ја видам веќе..И тогаш се откажав.Менито е пре ужасно воопшто не креативно една членка погоре имаше напишено чат џпт подобро мени ќе ти направи…. Вежбите претешки со 30 кг плус дава не соодветни вежби спрема килажата.Се на се 0 од 10.Нај скапо го платив од сите а најкатастрофален излезе.Башка на се страшно арогантен и недостапен.

На LaChiquita, Alondra и bookslover им се допаѓа ова.
  6. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.653
    Допаѓања:
    5.836
    Јас дома вежбав 1 саат и он ми вика тоа е многу малку, вежбај бар минимум 2 часа ама таков дрзок натмен…. и тогаш си реков јас веќе на овој не му го полнам џебот. Откако престанав со него ослабев 10 кила.

На Katie90, Alondra и Кита им се допаѓа ова.
  7. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.435
    Допаѓања:
    3.472
    Кој вежба 2 саати жити се..нели е тоа многу ?

На Anaroz1 и Кита им се допаѓа ова.
  8. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.435
    Допаѓања:
    3.472
    Со српскиве тренери има ли некој искуство ? Ми исјача еден Никока Орозовиќ, програмите му се значитело поефтини од Ивица и другиве.

9. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.653
    Допаѓања:
    5.836
    Според Ивица не е:D

На Кита му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Carolin.

Carolin. Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    3.779
    Допаѓања:
    20.778

Јас имам вежбано, 30-40минути му се тренинзите снимени унапред, 5 пати неделно. Добар е, јас ја имав домашната верзија без исхрана.

11. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.393
    Допаѓања:
    1.660
    Milos Stojanovic the gym hell. Одличен. Со него имав соработка,доста добри резултати имам.

12. Lovebug01

Lovebug01 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2020
    Пораки:
    3.751
    Допаѓања:
    9.536
    Колку се плаќа месечно? Само план за вежби ти кажува или и исхрана?

13. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.393
    Допаѓања:
    1.660
    20 евра неделно. Прави план на исхрана, суплементи,план за тренинзи.
    Основните работи. За подетални работи да се научат како користење на анаболици или спремање за пред натпревари кошта 200 евра месечно.
    Те следи цело време,кога и да го прашаш тука е одма одговара. Прави и live видеа. Јас видов доста напредок од кај него. Можиш да го најдеш на Инстаграм Milos_muscleboy

A од Мк ти е добар Божидар Пецаковски. Многу солиден тренер за се што и да ти треба.

На Lovebug01 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Zfer

Zfer Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2020
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    67

Мене ми кажа , трчај на кеј прво, а кога ќе дојдеш дома 1 час тренинг со тежини. Туната, со кисели краставички и компир и ние што не сме вегетаријанци си ја јадевме, да ни смени малце од секој ден пилешкото да не ни се слоши. Да се собереме сите со негов програм, се кладам дека сме имале исто мени, само сме губеле време да го одговараме "персонализиранот" прашалник
    Од мене еден голем ред флег за Ице ББф што соли памет на инстаграм, па не' купува со некакво знаење, а кога ќе дојде до соработка, на клиентот му се повраќа од едночично мени кое секоја недела наводно се апдејтира

Последна измена: 27 февруари 2026 во 23:07
    На Cka му/ѝ се допаѓа ова.