1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да вежбам, ми требаат совети!

Дискусија во 'Фитнес' започната од Blondince, 13 јуни 2015.

1. Mrs. Lovett

Mrs. Lovett Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2018
    Пораки:
    885
    Допаѓања:
    3.272
    Елена Бубало.

На Maryy. и Potterhead993 им се допаѓа ова.
  2. Babygirll3

Babygirll3 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    310
    со нејзина програма ослабнав 10кг без мака, многу лесна и едноставна, не гладуваш и плус супер вежби дава, јас дури сега после години ги вратив кг заради бременост, уште некое време бидејќи сум тазе од царскиот па ќе продолжам со неа , мене ми одговара :)

На Снегулк@23 и Potterhead993 им се допаѓа ова.
  3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    7.261
    Допаѓања:
    18.364
    Колку е цена?
    И за колку време ослабе?
    Што и треба, само крвна слика или и други наоди?

4. Babygirll3

Babygirll3 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2019
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    310
    Има редовни програми од по 3 месеци, со опција за вежби дома или во теретана, има летни предизвици кој траат по месец дена, има постпартум програма, и уште нешто мислам имаше, зависно што бараш ти.
    Не работи индивидуално, едно мени за сите, затоа зависи дали ќе ти одговара. Не и треба ништо од наоди, програмите се базирани на здрава исхрана и физичка активност во калориски дефицит секако. Од храна има главно месо(секакво),јајца, риба, морско, печурки, хумус, авокадо, ориз, компир, булгур, просо, палента, овес, интегрално лепче дава и многу многу салати секакви и многу други работи, сега тоа ми текна, правилно искомбинирани и секогаш имаш опција да замениш доколку нешто не јадеш. А ако се држиш стрикно до планот не може да не ослабнеш. Има три главни оброци и една до две ужинки зависно од оброците што ќе се, значи гладна нема да си, е сега храната или ти одговара или нема ти одговара, зависно и што си јадела досега и како ти е организмот навикнат на каква храна :)
    Јас лично ослабнав најмногу со летните предизвици, па си продолжив на стандард програма значи 3-4 месеци, а цените не знам сега како и се, побарај на Google, PeachArmy се вика страната. :)

Последна измена: 7 август 2026 во 12:15
    На Potterhead993 и GirlLove им се допаѓа ова.