со нејзина програма ослабнав 10кг без мака, многу лесна и едноставна, не гладуваш и плус супер вежби дава, јас дури сега после години ги вратив кг заради бременост, уште некое време бидејќи сум тазе од царскиот па ќе продолжам со неа , мене ми одговара
Има редовни програми од по 3 месеци, со опција за вежби дома или во теретана, има летни предизвици кој траат по месец дена, има постпартум програма, и уште нешто мислам имаше, зависно што бараш ти. Не работи индивидуално, едно мени за сите, затоа зависи дали ќе ти одговара. Не и треба ништо од наоди, програмите се базирани на здрава исхрана и физичка активност во калориски дефицит секако. Од храна има главно месо(секакво),јајца, риба, морско, печурки, хумус, авокадо, ориз, компир, булгур, просо, палента, овес, интегрално лепче дава и многу многу салати секакви и многу други работи, сега тоа ми текна, правилно искомбинирани и секогаш имаш опција да замениш доколку нешто не јадеш. А ако се држиш стрикно до планот не може да не ослабнеш. Има три главни оброци и една до две ужинки зависно од оброците што ќе се, значи гладна нема да си, е сега храната или ти одговара или нема ти одговара, зависно и што си јадела досега и како ти е организмот навикнат на каква храна Јас лично ослабнав најмногу со летните предизвици, па си продолжив на стандард програма значи 3-4 месеци, а цените не знам сега како и се, побарај на Google, PeachArmy се вика страната.