Знам да глумам перфектно ама едиствено што ме кочи е тоа што неможам да заплачам кога сакам,ако можете да заплачете кога сакате споделете како итно е
Ела да те мавнам по тоа тимбата да видиш како се плаче. Не знам само како можете да отварате вакви теми, ама толку ви е паметот. Совет, мавни си го малиот прст од ногата во кревет или стол и веднаш ќе заплачеш штом толку ти е итно.
Сакам да заплачам кога сама јас - да ми се објасни насловов. Ако прашањето ти е за некаде за на аудиција, душо, за актер, помеѓу другото, треба да си и писмена, ќе те бутнат секако, значи не се труди да научиш да плачеш. Ако ти е за пред дечко или слично, и без да плачеш ке те откачи. Далеронке, еве ме, ме инспирираа
Значи пред се се мислам за неписмена што неможам да го разберам насловов.Добро е што има коментари пред мене па да сватам што треба да се пишува тука и што всушност се бара. Ех за тоа како да заплачеш лесно е......или лупи кромид или кубај коса или како што е кажано погоре мавни си го прстот аууу леле ке видиш како ке си плачеш . Поздрав и со лесно.
Изгледа место „сакам“ по грешка пишала „сама“ во брзање. Барем така разбрав од првиот пост. Солзите не доаѓаат планирано... како што не доаѓаат ни чувствата.
Се чека некоја грешка на форумов и оп одма критичарите тука се неписмена ваква таква застанете малце љуѓе сме грешки правиме,не може сите да бидеме толку безгрешни