Се сеќавате кога зборував дека загинатите во масакрот на Вејце беа кукавички издадени од македонски началници , а никој не ми веруваше ? Еве ви доказ во прилог ! Слава им ! А оние што ги предадоа .. се надевам дека веќе ги стигнала Божјата казна ..
Биди свој/а размислувај со својот мозок. Без да гледаш дали ќе им се допаднеш на другите или не. Не играш во филм за да мора да глумиш пред публиката
Од толку глупости последниве неколку денови, конечно најдов и порачав нешто паметно за читање Spoiler
Пасивни агресивуши не трпам. Ако боцкам, боцкам директно и без пардон. Ако ми значиш - ќе се расправам со тебе дур не го решиме конфликтот. Ама ако се повлечеш сред дискусија ќе знам дека сето она што си требал да го изнесеш при директна конфронтација отишло ,,зад грб". Така никогаш нема да те поштувам. Таење, молк и пуштање лигави пипци не толерирам. Лицемерие па ич, ни најмалку.
Леле Скриена убавина на самоодбрана,на една убава девојка како на видеото А не е лошо секоја да знае да се самозаштити. Те напаѓа некој од недоделканиве му ги оставаш забите и си одиш Добра ноќ
Eднаш во шест месеци ќе отворам фејсбук и кога ќе видам кој со кого завршил од парови, се заблагодарувам на универзумот што сум сингл, паметна, убава, а за неколку месеци и ултра згодна.
Дм сакаат да заштедат на ќесички, не те ни прашуваат дали сакаш. Може не сакам во ранче да ставам,може сакам ќесичка.
Сакам свет без дволични луѓе. Сакам свет во кој ќе нема луѓе што ќе мислат како само да ти наштетат. Доста ми е веќе од вакви луѓе аман, секој втор е ваков.
Расцветани јапонски цреши убав мирис, среќно кутре што без престан мафта со опавчето, неможам да опишам колку се радувам на оваа преубава глетка. Фала животе
Разочарана сум од поединци, никаков пристап,љубезност нула. Ти со фино им пристапуваш,тие комплексите си ги лечат на тебе. Жално,прежално...