Го заборавив детето во градинка и ми текна дур заспивав. Се прашувам каде ли е? Претпоставувам дека од сега па натаму засекогаш ќе живее во моите сеќавања.
Универзумот работи за мене На се шо помислив полека се исполнува. Почна да ми е страв да пазам шо посакувам
Ќе има ли ден во нашава држава кога ќе треба да се заврши некоја работа со документи на шалтер и нема да те изнервира вработената таму и да се понаша ко да си и дошол дома ненајавен на гости во недела сабајле?
Шо е работава со мамички кои думкаат бебиња и се потчинети на мажето од чиј однос се незадоволни, а во друштво проповедаат либерализам и прогресивност, феминизам, чисто да задржат стара репутација? Ми се приповраќа од лицемерие и таа потреба да се допаднеш на "сите светови" демек.
Антиваксери: Мое тело мој избор, никој не може да ми каже што ќе правам со моето тело и мојот живот, демократија е ова!! Ги загрозувате моите права!!!11 Исто така мнозинството од тие луѓе: Да се врати задолжителна војска, особено за машките, се испопедерчи младината! Абортусот е убиство, не треба да имаш право да убиваш! Какви права бараат педериве и лезбејкиве не ми е јасно, ај мрш таму ненормални едни!
Жал ми е што вака заврши се. Гордоста не ми дава да признаам ништо. Жал ми е за сите планови кои пропаднаа и предизвици кои допрва требаше да ги поминеме заедно. Не издржавме заедно да се радуваме до крајот. Фала што беше дел од мојов живот. Ти посакувам да успееш и се надевам некогаш ќе имаме прилика заедно да се присетиме на најубавиот период од мојот живот. Stay wild my friend
Кога сите ти зборуваат добро а само една личност те нервира и кажува се најлошо за тебе тоа значи дека не е проблемот во тебе туку во тој/таа. Благодарам за поддршката пријатели и пријателки и мама и тато и систер. И благодарам мило мамино што си насмеано и што ми го правиш убав секој ден.
Не ѝ личело на една дама да покажува среден прст. Ма,дај... Не им личи ним простотилакот. Не ќутам више,бе.Не ќутам. Не сум предмет,човек сум.