Се' ви паѓа во вода што ќе напишете. Во една тема борби за еднаквост, емпатија, борби против булинг и што уште не, за во друга тема да истресете некоја навреда, да нападнете некого, да понижите. Да не беше тажно, ќе беше смешно.
Колку е убаво чувството кога имаш некој што може да те разбере без да кажеш ниту еден збор.Едноставно те разбираат.Знаат како е.
Да си ги поздравам феминските пријателки П.с Жив сум,добар сум не ме акнало авион на пешачки Нема потреба од триста мисли во глава
Хроничнава мигрена со аура начисто ме полудува и ми ствара ангресија. Како улава бегам во темни простории,не излегувам од дома кога имам напад.По цел ден сум на апови.
Немам пиено кафе од четвртокот и сфатив дека не ми фалело кафето како кафе, туку моментот на пиење кафе и релаксацијата што ја имам тие 10-15мин кога уживам во мир.
Помина многу време од мене на форумот, но чувствувам дека е време полека да напуштам. Едноставно, извесен период имам впечаток дека енергетски не 'вајбам' со идеологијата на форумот. Да, свесна сум дека многу се променив изминативе години, многу од вас го забележаа тоа, посочија и ви благодарам на забелешката. Но, факт е, јас не сум повеќе истиот човек и фала богу нема никогаш да бидам. Патем, нема некоја драматична причина за напуштањето, освен она што веќе го наведов горе. Ако се вратам супер, но ако не, сакам да знаете дека еден дел од срцето секогаш ќе ми биде со сите вас. 'За крај' ви благодарам со целата душа за 10 годишната поддршка и пружено искуство, ми значи.
Најмногу ми фалат патувањата, темата Носталгија ми отвори преубави спомени. Скролав низ фотографиите, толку убави доживувања и авантури. Сакам пак!
СДК, маските остануваат задолжителни во здравствените установи, аптеките, автобусите, домовите за стари лица и за лица со попреченост.Сто пати е кажано. А, они без маски во автобус и уште шмркаат нос, па ставаат раце на држач. За вакви треба престрога диктатура.
После две години лежење дома, да се рече работење и кога не работеа земаа цела плата. Ај по 3-4сати работа, наваму натаму. Таман се почна учење одма штрајк Зошто лани не штрајкуваа? Или лани убаво беше? Па уште ќе преговарале, па уште ги трпат, па ќе ги молат Срамота.
Гледам како премиерот на бугарскиот шупак му лиже гз .. Сеа сите што викате у Германија ќе си граѓанин од втор ред убаво припремете се да видите како е да си од втор ред у своја земја, зашто натаму иде..
„Создавањето на Адам“, оригинал, таван на Систинска капела, Ватикан, Микеланџело Буонароти, 1512; репродукција, мандарини на чинија.
Онака размислувајќи дојдов до заклучок дека најтешко е да се превземе одговорност за себе, ако се разболиш, па отидеш кај доктор кој што може и да ти препише погрешна терапија тој е крив, не си ти што не си го чувал здравјето и не си се информирал за здравје, (со исклучоци) ниту еден доктор не вика пациент од дома... ако некој не те вработи, држава е крива, тој што не сака да те вработи е крив, па факултети, партии, а не е важно што не си учел нешто на време да знаеш да работиш, да бидеш сам свој газда а не роб за бедна плата.. Така да, сите ни се криви, ние најмалце
Тешко е да не се чувствуваш ко г*мно кога си overthinker со анксиозност и секојдневно се соочуваш со работи надвор од твоја контрола..
Некои личности толку мнолгу ме провоцираат со своето идиотско понашање. За секунда добивам нагон за расправање и отерување во пм.
Ми се вози со часови некаде со поглед на море додека си слушам чил музика. Нема поголема релаксација од тоа.
Како за личности кои цело детство, основно и средно, ги поминавте во фејк тренерки Најк, и фејк патики Адидас, сега многу се расфрлате со брендови и потценувате и потресувате кој што носи