Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам... (без цитирања)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од RainBow, 5 февруари 2019.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.327
    Не научив и не научив да не каснам и да се спремам на време за излегувања. #исповед :$

На fbaby, AlinaT, TrMila2 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Jasmin88

Jasmin88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2022
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    1.091
    Правило во живот - колку потајно, толку потрајно.

На Love 83, fbaby, AlinaT и 12 други им се допаѓа ова.
  3. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Каква иронија, се утепаа од изневерување и скар - смир, а на социјални мрежи глумат најсреќен и најзаљубен пар :puke:. Какво лажно време дојде, се што е сервирано наоколу, 70% е лага и глума.

На INNERBEAUTY му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Jasmin88

Jasmin88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2022
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    1.091
    Како беше, кога на порака од некого имаш насмевка од осмица до осмица, си затрескан многу? Само да не бидам пак повредена боже..

На iloveyou29, Anah, TrMila2 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.327
    Најмногу сакам кога само што ќе стигнам на автобуска, автобусот одма доаѓа. :*::D

На senjorita-v, AlinaT, TrMila2 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Stephen Amell

Stephen Amell Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јуни 2017
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    26.477
    Конечно почна фудбал и како за прв натпревар, искинав живци.:@ Ах Интер, животот ми го скрати.:swear:

На senjorita-v и TrMila2 им се допаѓа ова.
  7. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.107
    Допаѓања:
    225.629
    Какво темпо фативме... ама животот (или ковидот поточно) сам рече стоп.
    Италија беше на репертоар за септември, ама мама нема енергија ни за до лекар.
    НО! Кога животот ти дава лимони.... прајш лимонада. Овие две недели ( од кои првава се молев да преживеам), решија да ме научат да успорам со се. И иако знаев, сепак убрзаа еден процес. Не сакам да сум роб! Ме сакам да работам кога ќе ми речат, туку кога јас сакам. Не сакам да живеам по шаблон. Не сакам да перам во недела туку да шетам. Не сакам само да чекам да пројде. Не! Мора се од корен да се промени.Јас барем не сметам дека се родив за да правам што ќе ми се каже и да умрам.
    Се мора да се смени. Се!
    Неделава пред мене ќе е лично само за мене а потоа ќе барам чаре ...

На senjorita-v, Серотин, elimkd и 9 други им се допаѓа ова.
  8. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Во последно време претерав со седење на интернет. Стани сабајле, отвори форум, отвори инстаграм, цело време нешто скролам. Порано 20 минути во денот ако отворев нешто на интернет, немав време за ништо, капната бев работа-дома, слободно време шетање. Слободен да бил човек многу па и не чинело.

Си давам предизвик неколку дена без социјални мрежи. Да се посветам повеќе на животот и работата, да се вратам на старо, не си се допаѓам вака, како
    Добив неколку големи проекти за работа, се надевам ќе ги сработам квалитетно и дека ќе бидат задоволни од мене. Тече времето и рокот да ги сработам, да седнам што порано да работам.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TheTruth*

TheTruth* Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2022
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    350
    Огреа сонце и веднаш е се поинакво, светлина, топлина и тргам во природа на прошетка.
    Природата ја радува, природата ја негува, природата ја лекува секоја душа која знае да ја цени нејзината вредност и постоење и како таа што се однесува кон неа на ист начин да и возвраќа со нега, одржување на чистота, посветување на внимание и споделување многу радости во неа.

10. LittleZuzu

LittleZuzu Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2022
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    280
    Мразам да се распавам со егоисти на кои не можеш да им објасниш дека не се во право пошто мислат дека цел свет се врти околу нив

На GirlLove, lovemme, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.109
    Допаѓања:
    56.052
    Не се другите луѓе криви што се однесуваат како што се однесуваат. Јас сум крива што очекувам чуда да се случат. Ова е реален живот, не е филм. Ќе научам ваљда.

На fbaby, GirlLove, Lavender4 и 10 други им се допаѓа ова.
  12. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Засекогаш најубав дејт ми е кога си правиме skin care routine заедно, си оговараме малку и правиме планови за иднина. :lol:

На bluebaby, senjorita-v, Angie1432 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.526
    Зошто толку ме боли кога ќе ми се скрши нокт?

14. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.870
    Допаѓања:
    171.149
    Сакам да кажам дека смешно е колку се вознемируваат луѓе ако некој не прај ко нив или се огради од однесување како нивното. Па као са сарказам пошто знајме дека сме во право, а вие другите бездушни, ненормални, емоционално незрели, шо и да рековте друго во духот на љубовта и менвањето туѓи мислења пошто ију, некој мисли поразлично.

На GirlLove, senjorita-v, Ugly Duckling и 7 други им се допаѓа ова.
  15. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.462
    Допаѓања:
    127.024
    Она „немој да се плашиш“ стопроцентно го уважував само кога доаѓаше од вујко ми оти доаѓаше од човекот кој ми беше најголема потпора и поддршка во животот.Оти тој ги штитеше сите негови блиски безусловно.
    Сега кога го слушам од луѓе на кои не им е гајле за други ми е смешно оти е лицемерно.
    Одамна ги прочитав нивните намери.
    Никому не се потпора и поддршка.Само ги користат другите.
    Само наивна будала би очекувала помош од нив. :D
    Не, фала.Можам сама. :muscle:8)

На GirlLove и senjorita-v им се допаѓа ова.
  16. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Пробувам да сфатам ама никако не можам, зошто сте толку зависни од мажите? Ми изгледа како цела ваша иднина, судбина и живот во негови раце да ги тупнувате.

Како тоа жена ќе раѓа ако мажот не чека пред болница 3 дена? Ако ја заболе глава веднаш да му ѕвони да донесе лекови. Ако е гладна да донесе храна. Се добива менструација и дечкото треба 24/7 да е овде да ја теши и да плаче со неа. Значи ако таа има болки тој треба да откаже се и да е тука од "почит" иако не може да помогне на ниту еден начин.

Зошто не можете барем малку да сте самостални? Што правиме со single девојките и мајките? Тие дане не треба да добијат менструација, пошо немаат играчка 24/7 покрај нив да седе од "почит"? Замислете дека тие сами си купуваат апчиња од аптека кога имаат болки и не им паѓа круната.

Ова веќе ми личи на посесивност и опседнатост, никаква приватност и слобода. Рака под рака заедно на депилација, нокти, фарбање и шатирање.

На M.B., INNERBEAUTY, Guns N` Roses и 6 други им се допаѓа ова.
  17. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.011
    Допаѓања:
    16.124
    Ако на 30 години, достигнување во животот ви е " А, бе јас живеам со пејачот од бендот, одма му се јавив да ми резервира маса, овој бенд јас го следам од почетокот уште, знаеш колку живеам со него.
    А, тој, сестро, го заболе за тебе, да ми простиш, си, има жена, фамилија, до тебе му е дојдено, демек као почесен гостин, ли си?

Ајде, 1001 фотка, уау каква забава,. Стори вриштат, од дома, па како сум облечена, па види сеа масата со пијачката, па види сеа со бендот.

Стварно не можам да ги разберам луѓево........

18. TheTruth*

TheTruth* Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2022
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    350
    Си размислувам колку некои нешта не ги ставам во видно поле или да ги приметам а се тешки глупости така ме засмејуваат како што порано од такт ме ваделе. Почнувам туѓата глупавост да ја доживувам како сосем нова димензија. :D

19. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.107
    Допаѓања:
    225.629
    Утре на базен уџум света Драчево.
    Да важи. Просто обожавам да заспивам во јавност.

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TheTruth*

TheTruth* Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2022
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    350
    Окапав на работа денес, е така е поголема одговорност носи поголеми приходи ама и прекувремено останување, па нема денес ручек. Е има маж со златни раце, спремил, купил се најадов, сега нозе во вис па во поход во природа.
    Утре петок, што петок, моревден ми е мене. :D