Сакам да кажам... (без цитирања)

Discussion in 'Кафе-муабети' started by RainBow, Feb 5, 2019.

1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Многу сум повлечена и некои често знаат да ми префрлат за тоа.Други не го спомнуваат тоа, но по нивното однесување осеќам.
    Како да ми фали нешто.Не ме ни прашуваат како сум, а си носат заклучоци за мене.
    А, не е до мене.
    Животот лошо ме изгреба уште во детството.И уште го прави тоа.
    Траумите ми го држат гардот високо кренат.Не гледам причина да го спуштам.
    Единствено што гледам е потреба од нова проценка.
    Кругот го стеснив многу пати.И повторно ќе го стеснам.

2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Ја изгледав цела омилената серија и сега што? Додека си најдам замена за толку интересна серија што ќе ми држи внимание пак... :?::D

3. en5

en5 Истакнат член

Досадна вечер, со бонус тапа главоболка и укоченост :puke:

4. butterflysk

butterflysk Популарен член

Nekoi luge se bez pamet. Ne znam so koj pamet i bez sram mi davaat pokana za svadba? :| Zasto mislat deka sakam da im odam na svadba? :?:

en5 likes this.
  5. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Конечно си воспоставив рутина да легнувам и станувам порано :party:. Почна да ме фаќа дремка ова време секоја вечер, дефинитивно ова ми е најголем успех на годината :rofl:, да не си легнувам во 5-6 сабајле. :lol:

6. WildMk

WildMk Форумски идол

42

senjorita-v likes this.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

По некоја случајност запознав една Либанка. Жена со шамија на глава, наочари. Злато и изглегуваше од устата, зрачеше пријатна енергија, љубезноста на завидно ниво. Општ муабет беше тоа, си живее,си шета.

Камо сите луѓе да беа вакви.

8. Pax

Pax Истакнат член

Прекрасно сончево утро, а викендов има поголеми шанси да врне, па има ли поголем мотив да се искористи убавото и топло време за се што се прави на одмор?
    По овие неколку денови тука сфатив дека најмногу на свет ми фалел одмор. Ми се испржи мозокот на работа, напорна е ама ми носи многу повеќе приходи од порано и пред се искуство. Одморов па ми нуди слободно време за што си сакам да си правам и ќе се потрудам целосно да го искористам тоа време по моја мерка и да си уживам.
    Краток е животот да се гуши со негативна енергија и несоодветни личности, а и не е само тоа во прашање ми треба да акумулирам многу нова и убава енергија за таа огромна промена која наскоро ме очекува. Некој немир ми буди сето тоа, ама и возбуда истовремено бидејќи колку и да е сето тоа еден голем предизвик за мене, утеха е што нема да сум сама втурната во тоа.

9. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Umorna od gluposti vo zivotot,sakam da bidam free as a bird:sun:

steela.honey, Maca Macka and elimkd like this.
  10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

После добар воркаут се осеќам ептен продуктивно. :muscle:

11. Anie93

Anie93 Популарен член

Во групата што последно си купивте низ лични слики да се забрани да објавуваат работи купени во странство, зошто сакам скоро се од надвор :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

christinnn, Hisha and Ugly Duckling like this.
  12. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

:l::l::l::l::l:ve sakam site

Denicia.blue likes this.
  13. en5

en5 Истакнат член

Сакам слободни денови од работа ама не вакви заради болест што морам во кревет да ги поминам лежејќи. :puke:
    Подобро да сум здрава, да си одам на работа. Не верував дека ова ќе го речам некогаш. :rofl:

Anah and elimkd like this.
  14. Peppermintka

Peppermintka Истакнат член

Колку е глупаво кога сопствените родители те споредуваат со други луѓе. Види ја Трајанка на Митревци до каде е со животот, види се ти до каде си, неспособна, ништо не правиш со животот. Уште кога ќе речат за мое добро така викале, да ме мотивирале. Да, така е, ништо не правам, само сама со себе си се борам тајно со демоните.
    Ќе дојдат некогаш и моите пет минути..

15. Серотин

Серотин Истакнат член

Читам за роденденот на детето Петар како само две дечиња му дошле на роденден. Е сега,секогаш имало деца кои се двоеле од другите деца кога било прашање за роденден. Додека јас одвај сум собирала по 5/6 деца дома на смоки , они правеа родендени со 30 деца, кловнови игротеки. Ма со мерак сме оделе на роденден кај богатите деца (дете си повеќе се радуваш на кловнови неголи на смоки) . Не сме биле ние криви што од двај се чекале на некои такви да им одиме на роденден. Како и да е до родителите е за случајов за Петар.

16. Pax

Pax Истакнат член

Ги гледам децава тука како спонтано се запознаваат и спријателуваат иако се тотални странци ниту зборуваат исти јазици со уста, ама невербално со тело истото го прават и на ист начин се сфаќаат.
    Прекрасни ми се, малечки и полни со толку многу љубопитност и енергија за откривање нешто ново и неоптоварени со предрасудите од светот на возрасните, се запознаваат и се дружат толку искрено и добродушно. Просто самото ти доаѓа да им симнеш капа и само да им се восхитуваш.

Leanne likes this.
  17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Станата сум од 6 часот и немам пиено кафе зошто имав турбо обврски од рано сабајле. Едвај дочекав да си дојдам дома и да си направам кафе. :coffee::inlove: Најубавиот дел од денот е ова. :lol:

18. Anie93

Anie93 Популарен член

Не е за детски роденден, за мене е:lol: IMG_20221013_171209.jpg

Си се спремам за утрешното славење:dance:

19. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Луѓе без свое "јас", кога ќе одлучат да го сменат тоа се најнапорни. Упорни за ситници и дрски на места каде најмалку треба да бидат. Таму каде е важно, пак веднат глава и премолчуваат. И така со години и години се одвива нивната "промена". |-) Само на некој ни крив ни должен ќе му ја пукнат главата, ако е будала и жалостив да ги толерира.

GirlRose and Dayandnight like this.
  20. Pax

Pax Истакнат член

Кога ќе си го испотиш газот од трчање, вежбање, пливање што и да е многу е поубаво чувството. Истовремено осеќаш замор, ама и таква сила ти доаѓа и некоја убава енергија што мислиш на врвот на светот си. Само нека потрае, додека е убаво времево ќе спортувам надвор. После ќе мора во затворено, тоа е што се мора, мора.

Anie93 and Guns N` Roses like this.