Ко да сте решени да ме полудите бре да му се невиди. Инат жена еј Таков инат не сум видела Господ да ми помогне. Ти и викап НЕМОЈ грдо ќе е она не. И све се распадна логично Ќе ги сликам после една катастрофа невидена. значи многу се нервирам коа некој НЕ МЕ СЛУША. А поише ја знам работата од него.
Не знам што ми текна да го слушнам официјалниот саундтрек од Наруто, сосема рандом, а и баш е емоционална мелодијата. И скролам доле у коментари и само читам : "It hurts the most when the person who gave you the best memories ends up becoming one". - Naruto искрено толку ме трогна мислава... wow
Подосадно нешто од раскитување елка нема. Затоа ќе одложувам до февруари под изговор "убаво ни го краси домот, нека ја уште малку".
Кога истовремено ги имам отворено и фемина и другиов странски форум, многу е зачудувачка разликата. Колку сме глупи како нација, навистина е срамота и од односот и од речникот. Ама навистина...
Чувствувам носталгија за утра во Скопје. Скопје не е мој град, но срцето си го имам оставено во градот и дел од мене засекогаш ќе копнее по него. Можеби во следниот живот.
Денес е помен 1 година за дедо, без него немало да ме има ниту мене, среќа е што сум го имала и што во животот сум видела само добро од него. Знам дека ме сакал, бил горд на мене, останаа уште многу работи што сакаше да ги направам а не ги виде..... А ќе ги направам и кога ќе се случи тоа ќе наздравам за тебе. Имаше се што може да посака човек, иако си дедо јас сепак сакав бар уште 10 години да беше со нас. Ама од животот на блиските никогаш доста, спомените се тука и се убави.
dojdi samo,da te pocuvstvuvam,da te baknam kako sto sakam samo jas,da se sexame 24 sati,i da nemozis da me zaporajs cel zivototi druga nema da te saka kako jasa se zamisliv,samo za sex mozi te sakam,posle koga ke te probam ke mi se zdosadis,so site taka mi bese,ne si poseben mislampoz do site so mislite deka ne e ubav zivotot,ZIVOTOT E UBAVINA,I KORISTIJA SEKOJ DEN,IMA da se sexam duri mrdam
Постои ли друга таква будала која ќе пцуе, ќе се нервира и беснее, ќе прави монолози како се ќе им изнарече во фаца на оние лигуши кои лечат комплекси и фрустрации врз неа, и кога ќе се сретне во живо со лигушите онемува и се претвора во мирно грдо пајче?
Не можам да се адаптирам на климатските промени особено кога во еден ден ќе е топло сончево,а после ќе надојдат страшни црни облаци,ладен ветер и дожд. Ми пука главата.
Некои денови е успех да станеш од кревет, да се избањаш и ставиш млеко за тело на себе, да исушиш коса. Депресијата е ужасна работа која и најмалите обични работи ти ги отежнува и ги правиш со сила и измачување.
Темиве ми се прочитаа како една тема со наслов: како да имаш заштитен секс? Последица од муабетот во јавни личности