Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам... (без цитирања)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од RainBow, 5 февруари 2019.

1. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.743
    Нејасно ми е која е поентата на сликање со отворена уста на секоја слика. |(
    Полни усни и филери ако е поентата да се прикажат, се гледаат и кога ви е затворена устата на сликите. Ако е финта да биде сексуљаво, исто не е, грдо личи.
    Многу глупаво, не знам зошто таква поза за сликање е популарна меѓу младите девојки (facepalm)
    Едно време беше дак фејс, сега отворени усти.

На blackpanter, Snowflake99, bicycle и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Shalitra

Shalitra Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2018
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.982
    Обично никогаш не се каам за работите што сум ги направила и одлуките кои сум ги донела во определен временски период од мојот живот, но во последниве месец дена ужасно се каам за една моја непромислена одлука од пред 6 години. импулсивна, брза, нетактична. Сега гледам што сум направила и која е последицата. Еве ова е тоа што го велат старите од главата си патиме.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  3. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    2.937
    Допаѓања:
    7.157
    И да ви го стават сонцето на едната рака и месечината на друга, никогаш не се откажувајте од вашиот пат или вашата цел.

На Mnik, cresa-jagoda, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Corika

Corika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2022
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    2.521
    Koga citam sto im se desava na nekoi luge,kakvi tragedii se slucuvat po doktorski greski,kolku lugeto se srekjni za edni novi patiki...svakam oti ponekogas se nerviram i kukam za banalni raboti...

На Mnik и flower30 им се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.363
    сакам да кажам збор два
    НЕЕДУЦИРАНИ СТВОРЕЊА, ПРЕКИНЕТЕ ДА ПИЕТЕ ПЛАН Б ПОСЛЕ СЕКОЈ -ЕСКОЈ ВТОР НЕЗАШТИТЕН ОДНОС. АМАН
    Темана за план Б, КРЦА од неедуцирани створења, ако мислите дека после секој незаштитен секс, ќе добиете дете, guess what? USE A PROTECTION, дупла ако толку ви прпа, или не се ебете аман.
    Секоја втора у темана, ,,имав незаштитен однос се напив план Б''
    Секоја од нас ако пиеше план Б после незаштитен секс, ќе ги испразневме рафтовите.

На Gosh, bicycle, FridaodaMk и 3 други им се допаѓа ова.
  6. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.743
    Какви глупи и небитни анонимуси објавуваат по порталите и им даваат на значај. Изгледа се е сведено на плаќање пари да те објават.
    Ма на се ќе ставам анлајк и анфолоу од македонски портали, немам намера да читам за некакви си небитни и само вести за црна хроника што те полнат со негативност. Дно од новинарство.

На Tanjamm и Mnik им се допаѓа ова.
  7. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Времево нездраво е. Вчера сонце пука, денес облачно. Ми тежи главата од него :drunk:

На cresa-jagoda, Евроазија, st-el и 4 други им се допаѓа ова.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.097
    Не ги разбирам некои, ќе си направиш убав муабет на крајот ќе ти прија денот и на крајот ќе те отследат без збор и објаснување.

И очекуваат после да ги почитуваш, ами како?

На hermosa, st-el и Цобра им се допаѓа ова.
  9. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.743
    Само трупам дома работи и никогаш не ги искористувам. Затоа се израдував дека конечно се гледа дното на една сенка од палетата. Не сум ја купила за џабе. :rofl::rock:

На NPN и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  10. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.419
    Допаѓања:
    126.685
    Би сакала делови од мојот живот да беа и да се само кошмар, а не сурова реалност. Премногу болат.

На hermosa, flower30 и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  11. Corika

Corika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2022
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    2.521
    Si otvorih rabota samata...sega peglaj sortiraj,prereduvaj (facepalm)

12. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Некогаш си викам кога ќе помине, денов, неделава, месецов, времето не поминува. А кога ќе погледнам наназад кога поминаа неколку месеци? Ко пред 2 недели да беше Нова година.

На flower30, Rama и Angie1432 им се допаѓа ова.
  13. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.087
    Кога ќе погледне човек се што се случува околу нас, не е на одмет да каже гласно дека повеќето од нас сме стоки од луѓе, дали се работи за возрасна граница од времето на Тито кое толку многу е плукано, дали од новиве генерации, заборавив како ги викаа по ново со таму тие модерните генерациски ознаки|(

На flower30, CrazyOne, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Каков ден, лепота. Сонцево лечи се. :sun:

На cresa-jagoda, Mnik, st-el и 2 други им се допаѓа ова.
  15. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.941
    Допаѓања:
    31.333
    Не знам зошто пак почнав некогаш да се уклучувам на форум.
    Ни Ф не останало, само демократија голема :clap:

На Gosh, christinnn, MG3 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.836
    Допаѓања:
    23.508
    Мислам дека на дно или многу близу ми се жени кои изговараат реченици како „Жената секогаш треба да најде време да се среди (физички)“, „И со новороденче не треба да запостават нокти/фризура“, дека нема изговор да не си издепилирана/ишчешлана......... shut upppp. :?:

На JustBeautiful, mula, Anie93 и 7 други им се допаѓа ова.
  17. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.743
    Сите се како "леле, зошто луѓе постираат слики на социјални мрежи, на кој го занима кај си, со кој си, што јадеш, пиеш".
    Затоа кога ќе ставиш слика со дечко, од одмор, 80% следачи стори ти отвориле, дознаваш дека те препраќаат "види оваа нов имала, види го каков и е овој дечко, кој е, што е, отвори да го дознаеме од каде е, што работи, што студирал".

Најопасни се тие па што не постираат ништо и само гледаат што ставаат другите, последна објава им е слика од свадба некоја од 2018, а за сите се знаат што ставиле и оговараат трачеви и муабети по кафиња за секого.

П.С ако толку не ве занимаат социјални мрежи, што имате профили, деактивирајте се. Мене ме интересира, гледам што ставаат луѓе, ставам исто и јас слики. Барем не глумам светица дека не ме интересира кој што постирал.

На NoirSerpentine, Rama, JustBeautiful и 15 други им се допаѓа ова.
  18. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Кога веќе ми манијачиш профил пази што стискаш, вака дознав колку често ми посветувате внимание со сестриштето твое. Значи викендашки вака, главна окупација сум ви. 8)
    Посоветувај ја сестра ти да си мисли на маж и до неа, глупи едни, не на маж ми. Години се поминати, треба да преболи веќе. Фамилијарно ми посветувате внимание. Шо убо. :D
    Било је лепо док је трајало, нати блокче сега, убаво ми рече маж ми, блокирај ги болни се тие, ја не си го послушав, нема шо да ме гледате мене.
    Извините што ќе ви ги расипам викендите, имате ваљда други теми за трачарење. ;(

На hermosa, cresa-jagoda и andrejko82 им се допаѓа ова.
  19. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.743
    Изгледа една од ретките сум што е Хајли Бибер тим. Преку глава од Селена и нејзиното вечно глумење на жртва. Добар маркетинг за собирање поени од средношколки.
    Никогаш не сум и била обожавател, а сега уште поантипатична ми е.

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.097
    Прегорда сум на себе што некои постапки сама ги прекратувам, што сама ги согледувам и ги отстранувам. Сега се смеам искрено од срце, со слободоумни мисли и чиста душа.:l:

На minne992, cresa-jagoda, Mnik и 3 други им се допаѓа ова.