Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам... (без цитирања)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од RainBow, 5 февруари 2019.

1. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.282
    Допаѓања:
    7.805
    Во домот каде има љубов безусловна и почит, сите висини се достижни и секоја препрека многу полесно се поминува.

To my husband: Најтопло сонце си ми! :l:

На eliesaab, arontt, molikaMk и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.527
    Допаѓања:
    21.300
    Ако чуваш големо снажно куче од раси што се сметаат за опасни, за заштита на домот, онда и ќе си го издресираш професионално да одговара на команди. Ако фати крадец, да можеш да му наредиш да го пушти. Значи да не реагира 100% на свој инстинкт туку посветено да следи инструкции. Оти со следење на инстинкт бељи се дешаваат. И после - абе знаеш, кучево ме чува, штити, затоа вака. И јас сакам да си земам еден пиштол дома за заштита, мање битно што немам дозвола и не знам да управувам со него, еве само за заштита ќе го користам, оЌе?

Ако чисто ти е мерак куче да имаш, имаш друже 50тина раси кои се френдли со непознати за да ти е мирна главата кога го шеташ или ти дојде некој дома. И некои раси дефинитивно со право имаат лоша репутација ради статистика, ај да не се правиме на Тошо.
    А ако те боли курот за безбедноста на другите луѓе, ондак не вредиш повеќе од еден шлајм и едно лајно во едно општество

На senjorita-v, eliesaab, anata и 3 други им се допаѓа ова.
  3. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.502
    Допаѓања:
    5.576
    Укратко.
    25d17ab96da94c10246770f24d991fa5.jpg
    91G5GQ6pbwL._UF1000,1000_QL80_.jpg

Последна измена: 28 февруари 2024
    На Polyincognito, Purpleheart, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.096
    Допаѓања:
    55.875
    Денес многу добро се уверив до каде може да оди човековата злоба, желба да ти наштети дури иако нема никаква лична корист од тоа или не си му згрешила бидејќи не се ни знаете. Туку чисто онака, оти му се можи. Е до толку има заминати.
    Секој што на некој начин пробува да направи зло некому или посакува зло дури бидејќи едноставно сака да попречи во нечија среќа, тродупло да му се враќа.

На anata, Gosh, st-el и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.688
    Допаѓања:
    79.819
    Уживам кога слушам македонска музика од 80ти, 90ти и рани 2000. И не е носталгија, туку тоа што веќе не се прават такви песни, со душа. Безвременски. Што можеш да ги слушаш 1000000 пати и пак исто да уживаш во звукот. Колку поразлични и текстови, некако побогати, посодржајни, со повеќе смисла. А тоа и не се однесува само на македонската музика, тука спаѓа и екс ју рок и светската музика. Со англиските песни, се враќам назад и до 60тите. И попрво би избрала да буричкам уште поназад отколку да слушам денешни хитови. Ете, тоа ми се допаѓа. :music: :sun:

На christinnn, st-el, QweenSM и 4 други им се допаѓа ова.
  6. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.010
    Допаѓања:
    33.848
    Чувството кога маж ти ќе си дојди од работа онака насмеан, дотеран, преубав и гледаш дека ти носи букет со омилените цвеќиња , топење :inlove:

На hermosa, GirlLove, mal.ecka и 14 други им се допаѓа ова.
  7. marsilia

marsilia Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2023
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.520
    При брзање сум си купила погрешен спреј за тело што не ми се допаѓа воопшто. Се чудам како може овој толку лошо да мириса, а се од иста фирма со тој што го користев и ми се допаѓаше. Има мирис на некој одвратен прашок, на старо, на непроветрена просторија... Џабе фрлени пари, ова ни за освежувач за тоалет не го бива, дури и тие освежувачите почист и посвеж мирис имаат. :( Како може да сум толку несмасна и да не гледам што земам, стварно не знам.

На Pa8la и SummerGirl им се допаѓа ова.
  8. INNERBEAUTY

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.502
    Допаѓања:
    5.576
    Луѓето што постојано очајно сакаат да го најдат, до степен и измислат лошото во друг немаат толку добро во себе, колку и да го тврдат спротивното.
    И ок е така да ги гледате по она што го покажуваат, а не очајно да го барате доброто во нив што го нема.
    И не, тоа не ве прави вас лоши, апсолутно нив ги прави.
    И не се бават и продолжуваат континуирано со пасивни-агресивни и бедни покушаи за напад додатно.
    Исто така ова само по себе си збори дека очајно им фали животно исполнување и среќа, колку и да тврдат дека го имаат. :mm:
    Сега штом тоа го расчистивме...

Последна измена: 1 март 2024
    На SaniD, hermosa, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. INNERBEAUTY

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.502
    Допаѓања:
    5.576
    ... Да се фокусираме на добрите луѓе и ствари во животот, конечно го дочекавме и Март, и пролетта ни чука на врата. :d:

Последна измена: 1 март 2024
    На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.071
    Допаѓања:
    19.748
    Сдк дека што и да правите, прајте го како ви кажува интуицијата. Ако се мислите ич не прајте.
    Од многу мислење ништо не бива

11. Pa8la

Pa8la Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2023
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    1.602
    Кога одиш на каса, и на крај те прашува касиерката "тоа е се", не бе лепотице дојдов и тебе да те видам. :D

На Hisha, christinnn и Gentlewoman! им се допаѓа ова.
  12. Oriental

Oriental Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2023
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    674
    Ниту денот ниту животот не би имале смисла без твојата насмевка, и тоа е сешто треба да знаеш.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  13. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.010
    Допаѓања:
    33.848
    Редно е инстаграм да стави повеќе филтри за на стори, со години се едните исти, thank you very much (heidy)

На christinnn му/ѝ се допаѓа ова.
  14. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.237
    Допаѓања:
    13.143
    Од неисполнети желби да дојде некој да ме посвои на овие години. Само арно ќе види. Се изморив веќе.

Ден-година ли е, што ли е.

На potatoface, Gosh, firequeenn и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Пред некој ден во опуштен муабет, мајка ми, ми посака да си заработувам убаво во животот затоа што парите се пред се слобода - особено за мене како женско.

Јас никогаш немам премногу зборено со неа за таа тема и сите ставови се од моја едукација, ама вау! Какво жениште ме има израснато. :l:

Во овој материјален свет парите навистина се слобода и ништо друго - слобода да правиш што сакаш, кога сакаш. Затоа прекрасно е да имаш пари, да правиш свои пари. Да си слободен.

На senjorita-v, Gosh, Anabelle.Amorette и 10 други им се допаѓа ова.
  16. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.386
    Допаѓања:
    126.457
    Оние презависните од Фејсбук и Инстаграм треба да бидат испобанирани од таму.
    Тресење, врискање, паничење за глупост... :rofl:
    Значи, гледаш дека не функционираат. Прашај некој или отвори Гугл и види дали е дефект во прашање и ајт.
    Фати нешто друго да правиш. А, не одма 300 сценарија во главата. :rofl:
    На Мета секако ѝ требаат корисници. :D Ќе чепка и ќе поправи.
    Ете, вратени се.
    Порано како живееле без социјалните мрежи, бе?
    Денеска се претерува до степен да не се дише без нив. Ова е страшно, не тоа што понекогаш ги снемува на некој саат.

На Gosh, MeowMeow, SummerGirl и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    8.737
    Мака ми е што знаев дека ќе си ги одбереш сите нив и дека ќе ме отфрлиш мене. Мака ми е што мислев дека ќе ми веруваш на зборот и дека ќе ме заштитиш, не со зборови, туку со дела. Сите глупи пресмешки беа за да ти покажам дека јас сама си ја носам маката, дека не ја товарам на туѓ грб. Не ме разбра. Ме пеплоса, веќе не е важно дали е свесно или несвесно. Сега уживај си со сите што те користат за сплеткарење зад твој грб, што те користат без око да им трепне, ќе дојде ден што ќе се чудиш што те снашло заради нив. Премногу сме возрасни за овие срања. Жалам што не ме разбра, поточно: повеќе ми е жал што не се обиде да ме разбереш.
    Таман да ти кажам дека твојот мозок е сè што барав во животот. Таман да ти кажам колку те љубам... Ух, пеколно е! :u::u::u:

На hermosa, eliesaab и SummerGirl им се допаѓа ова.
  18. INNERBEAUTY

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.502
    Допаѓања:
    5.576
    Запомнете ова е секогаш и засекогаш непроменливата психологијата на кукавицата и силеџијата.
    И делувајте соодветно.
    И никогаш не трпете насилство, во било каква форма, возраст, пол и да доаѓа!

Последна измена: 7 март 2024
    На Stark, Polyincognito, Cutiepie1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.688
    Допаѓања:
    79.819
    Полесно е да се навикнеш отколку да се одвикнеш, ама возможно е.

20. INNERBEAUTY

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.502
    Допаѓања:
    5.576
    Нешто веќе пишав погоре, да не се повторувам, важи не само за денес, нешто нема, многу импресии се поготово периодов, нема да собере.
    Да кажам дека сум импресионирана од жената, и нејзината сила и моќ со која умее го менува светот околу неа на подобро е малку.
    Укратко;

Here's to strong women. :f:
    Women who (have) support(ed) women.:f:
    &
    Men who (have) support(ed) women.:l:
    #womenrise #together
    IMG_20240308_090823.jpg
    IMG_20240308_070049.jpg

Последна измена: 8 март 2024
    На eliesaab, Cutiepie1, Космонаут и 1 друга личност им се допаѓа ова.