Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам... (без цитирања)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од RainBow, 5 февруари 2019.

1. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.407
    Допаѓања:
    3.859
    До скоро се предомислував дали сум го направила паметниот избор. Дали да се вратам назад и живеам во својата татковина, или да останам овде каде што секогаш ќе сум некој од надвор.
    Фледајќи, читајќи што се случува, секој ден ми е се помило и помило што моето дете нема да поминува низ тие глупости сервирани од политичарите во Македонија.
    Загаден воздух, корумпирано судство, зинато за пари здравство, образование средно жалосно, квалитет на производи испод просек, цени огромни, култура ниска.
    Жал ми е што мојата држава е ова што го опишав, затоа што мојата земја е стварно најтопла. Толку убава.
    И се лутам што дури и кога замислувам да имам магично стапче, дури ни во желбите не гледам дека може некогаш Македонија да се среди и да бидеме квалитетна држава.

На HappyMe123, anggell, Malesia и 2 други им се допаѓа ова.
  2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.478
    Допаѓања:
    127.155
    Секое простување што го дадов подоцно ми се удри по глава и ме научи дека е погрешна одлука. Не можам да заборавам. Премногу боли.
    Можам да простам ситни недоразбирања, но не и покрупни ствари. Простувањето е за Бога.

На hermosa, Wellwell, HappyMe123 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Wellwell

Wellwell Нов член

Се зачлени на:
    Понеделник
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    7
    Прочка.
    Сум простила на луѓе кои после некое време пак ги правеле истите грешки. И тоа свесно! Веќе нема. C'est la vie :)

На hermosa и HappyMe123 им се допаѓа ова.