Сакам да кажам... (без цитирања)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од RainBow, 5 февруари 2019.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.650
    Допаѓања:
    23.578
    Мажите што се прават добри и дозволуваат неговата фамилија да ја навредува сопругата негова се пички смрдени и нарцисисти пошто очигледно ужива да ја повредуваат жената му. :)

На Buttermilk, Inana123, GirlLove и 12 други им се допаѓа ова.
  2. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.470
    Допаѓања:
    3.864
    Се чуствувам неубаво кога треба да се потпишам некаде или кога повеќе луѓе ме гледаат , уште најодвратното чудење ЕЈ ЛЕВАК СИ? значи
    Не можам..
    Ќе почнам да враќам со ...
    ЕЈ ДЕСНАК СИ?
    АМАН, не сме паднати од Марс иако сме поретки

На HappyMe123 и Buttermilk им се допаѓа ова.
  3. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.480
    Допаѓања:
    60.153
    Нема социјализам без демократија и демократија без социјализам.

На Biljarkata и Gosh им се допаѓа ова.
  4. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.831
    Допаѓања:
    17.681
    Додека уживав во бременоста и јас и моето семејство околу мене и нормално бевме пресреќни, животот ни мава шамар и добиваме дијагноза карцином на бронх кај татко ми. И така си тераш со најголемата среќа и најголемата така што ни се случила во животиве истовремено… и после се си викам какви кенкала и идиоти сме луѓево што се жалиме за глупости:D
    Не мерам проблеми ама дека веќе ќе слушам некој како се жали дека му се скршил ноктот или е ненаспан, ноу веј:tmi: подалеку од мене нека бидат сите вакви смарачи, иако годинава ги тргнав скоро сите такви околу мене, сега дефинитивно и останатите би им направила чистка.

На SummerGirl, Buttermilk, Panda00 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.868
    Допаѓања:
    10.058
    Многу се замарам за физички болки и физичко здравје,само на тоа сум посветена и на ништо друго.Опсесија ми се акните,пукање коски и одржување хигиена

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.753
    Допаѓања:
    35.721
    На Sleepy, Milaaaaaaaaaa, neno0o и 18 други им се допаѓа ова.
  7. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.020
    Допаѓања:
    16.734
    Навистина, шо праиме ние со толку облека, аксесоари, козметика и други разни ствари? Коа ние све тоа би го носеле/искористиле, ама онака баш баш целосно, со сиот мерак да се употреби без да заврши неславно некаде затурено и забораено?

Трупаме постојано, си правиме цели колекции и залихи, и за шо? За моментален мерак, кој проаѓа се дур ново нешо не ни привлече внимание, и се така у круг.

Ненаситно око, ќе пукнеш да имаш све, за да утре мислиш дека немаш нишо :drunk:

На ThrinaMist, SummerGirl, Maricheee и 10 други им се допаѓа ова.
  8. lorenn

lorenn Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2025
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    454
    Да ти се одмили видео да пуштиш од рекламиве :@
    па не една почнале по две да пуштаат. (wtf)

На franca, HappyMe123, MeowMeow и 7 други им се допаѓа ова.
  9. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.404
    Допаѓања:
    133.734
    Ко тинејџерка бев скроз бекпек грли и ич не ги сфаќав занесените по тоут ташни. Кога навлегов во возрасниот свет еднаш во 100 години си купував или носев подарена ташна (од братучетка или снаа) колку да не ме ругаат домашниве дека личам на дете. :D
    Годинава дојде ред да ги исфрлам од употреба веќе остарените паричници, ранци и ташни (искористени до макс, заресени на сите страни и со по некое ситно дупче :wasntme:). Си го оставив само едниот дамски паричник кој е дупликат на еден од исфрлените дека не ми беше употребуван и фала Богу што по 6 години од купувањето е читав.
    И што ми текна летово?
    На мои 30 години пак се загледав WIMB видеа и мозоков почна да ми ги врти сцените од порано кога ми беше смешно да си ги мачиш само рамењата. Машала како се растрчав овие месеци за апгрејд... :lol:
    Си реков да го минимизирам она саде спортско издание и да вметнам троа појше дамска класика оти годините си го прават своето. :rofl::rofl::rofl:

Последна измена: 9 ноември 2025
    На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.954
    Допаѓања:
    81.678
    Најголема несреќа е да имаш проблеми со здравје, а посебно со менталното. Ако ти е нарушена психата, готово е со тебе.

На Малечка Малинка, ThrinaMist, LadyD и 13 други им се допаѓа ова.
  11. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.480
    Допаѓања:
    60.153
    Мислам дека секој од нас повеќе треба да се потсетува за што е благодарен во животот, наместо да кука по она што фали, не дека "има и полошо", туку навистина помага да живееш посреќно и те инспирира.
    Благодарна сум што имам покрив над глава, храна во фрижидер, живи и здрави родители, јас жива и здрава, неколку вистински пријатели, добра работа што не ми прави стрес, пари доволно за (по)нормален живот, кола и способност да возам, можност да патувам и да правам работи кои ме исполнуваат. Ова многу повеќе ми е битно во споредба со работите кои ги немам. За другото секогаш можиме да се потрудиме да го постигнеме, но побитно е да не се изгубиме во тој процес и едноставно да уживаме во секојдневието. Бидејќи никој не гарантира дека утре ќе сме тука и ќе постигнеме сѐ што сме замислиле. Залудно е да трошиш многу време жалејќи по она што го немаш, и по луѓето што си заминале од твојот живот, едноставно нивната приказна завршила во твојата книга, се отвора простор да дојдат нови.
    Благодарна сум што воопшто имам можност слободно да работам, да планирам, да се надевам иако не се сите коцки наредени.

На Малечка Малинка, Panda00, Biljarkata и 17 други им се допаѓа ова.
  12. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.933
    Допаѓања:
    16.410
    Еден куп млади луѓе испозаминаа годинава, од нигде-негде. Не знам стварно дали стресот си го прави своето, дал другите невидливи притисоци. Во секој случај, човек секогаш повеќе се сака кога го нема. А треба да е баш обратно..! На крајот на денот изгледа ништо не вреди ако нешто се таложи. :rain:

На Panda00, Hipsterism, Unknown_7 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Creation

Creation Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2025
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    224
    Лошо ,гадно,никакво расположение и оп наеднаш супер.

На KiT му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.770
    Допаѓања:
    13.791
    Немојте да заспивате под клима. Прво убаво ме опушти како што бев смрзната ама после 40 мин под неа кога се разбудив мислев дека мозокот ми се растопил. Не знаев на каде да фатам, затоа ќе се дружам самата со себе цела ноќ :*:

15. Unknown_7

Unknown_7 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2025
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    625
    Денес е Светски ден на дијабетичарите, чувајте се сите :bow:

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  16. revolut

revolut Активен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2025
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    242
    Некои личности да се задњи у универзумов не би ги дружела камо ли вака при цел свет на дланка. :makeup:

17. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    55.473
    Многу ми е ниско и бедно кога луѓе кои многу добро те познаваат, знаат што те повредува и уште повеќе ти додаваат сол на раната.
    И, баш сакам да ги прашам некогаш дали тоа им дава долготраен мир, дали добро спијат кога ќе легнат или сеуште се борат со својата мизерност?

На Mumoftwo30, Buttermilk, eliesaab и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.020
    Допаѓања:
    16.734
    Нема ништо хелти денес, џабе се лажете.
    Колку порано ова го сфатите, толку поарно за вас.

На Panda00, Mumoftwo30, nextredstyle и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Hipsterism

Hipsterism Активен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2025
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    113
    IMG_20251115_224728.jpg

Се чувствувам убаво после спортување и духовно и ментално, но вака кога ќе ми се случи повреда ми го менува текот на функционирањето, не дека паничам или се плашам премногу, само се надевам дека нема да имам последици понатаму.

Последна измена: 16 ноември 2025
  20. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.831
    Допаѓања:
    17.681
    Како го живеевме животот…. мирно, спокојно, среќно, сложно…. Сега после дијагнозава само тага, страв се снема наеднаш… освен слогата и мислам сме уште посложни од кога и да било.

На diskreten32, Mumoftwo30, SummerGirl и 4 други им се допаѓа ова.