Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам... (без цитирања)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од RainBow, 5 февруари 2019.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326
    Знаеш дека е некој македонски филм што ќе се емитува, чим содржината е животот во 17ти век... 8-|
    И 2020та ќе дојде и толку се досадни нашиве филмови, не знам како не им здосади едни те исти содржини да снимаат и после се чудат зошто немаат луѓето интерес за гледање на наши филмови. :wasntme:
    Знам дека за вкусови не се расправа и има луѓе кои “паѓаат у несвест“ на ваква содржина и филмови, но сепак не знам зошто не мрднеме малку од мртва точка и не се модернизираме со некој друг тип сценарио...:tmi::tmi:

На lovestoneddd, AngIv, Gosh и 19 други им се допаѓа ова.
  2. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Оригиналноста им припаѓа на оние кои умеат да го создадат своето јас допрено, но непотонато од туѓите суштини, имагинации и креативност.
    Самооткривањето е единственост која не може да биде предвидлива, претерана и одземена.
    Секој иден истражен свет од себе е гаранција за автентично растење и созревање.
    Од себе, за себе. :d:

На Rama, Alisa22, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326
    Она кога ќе направиш генералка на цела соба и одма се чувствуваш подобро. :drunk::rofl:

На Brinetka, Oxymoron, Rama и 7 други им се допаѓа ова.
  4. nightingale

nightingale Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    350
    Допаѓања:
    2.774
    Имам впечаток дека има на форумов ликови што си умислиле во главата дека малтене го поседуваат форумов. Па уште кои мислења биле релевантни, кои не. Сфаќате дека на крај на денот сте само алатка за traffic? Не а? Ок...

На The Saturdays, ElProfesore, dayla и 18 други им се допаѓа ова.
  5. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.487
    Допаѓања:
    7.903
    Ќе споделам искуство со вас од пред неколку дена што се случи. Требаше да идам до цветен пазар за да земам цвеќе за подарок и отидов, но се мислев повеќе време кое цвеќе да го земам. И отидов во неколку продавници за да видам повеќе цвеќиња. И се вратив во првата продавница кај што бев и продавачката доста дрско се однесуваше со мене. Ми вели девојче за министер да не ти е цвеќето? Срамота е ова што го правиш. И јас ја прашав, а што правам? И ми одговара идеш од продавница до продавница. И јас ја прашав само забрането е?! И реков дека имав намера да го купам цвеќето но поради нејзиното однесување нема да го земам. И излегов од продавницата и земав од другата. Јас сметам дека не беше во ред однесувањето на продавачката. Мое право е јас колку ќе се мислам и кај колку продавници ќе идам.

На ElProfesore, Someonespecial, Blue.Sky и 32 други им се допаѓа ова.
  6. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.250
    Допаѓања:
    40.160
    Ги паметите оние книги 1000 зошто, 1000 затоа? Википедија на децата од 90тите. :D

Обожавав многу да ги читам, па и денес си следам на фб страници со слична тематика.
    Прочитав пред малку нешто интересно на една од нив, па да го споделам со вас. Share is care. :D

Знаете ли од каде потекнува зборот БОЈКОТ?

Потекнува од Ирска, а почнал да се користи кога извесен Чарлс Бојкот кој рентал станови, му прекипело и решил да ги остави на улица сите свои 11 подстанари од неговата зграда.
    Тогаш решиле цело градче му се одмазди. Луѓето го избегавале, децата не му викале добар ден, не сакал никој да работи за него, да му продава леб во продавница, да му носи поштарот писма.
    Го бојкотирале Бојкот. :rofl:

На ElProfesore, prominent, IM.TMKQ и 23 други им се допаѓа ова.
  7. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.078
    СДК... Глупоста и заблудата се неисцрпни.

На prominent, Oxymoron и Rama им се допаѓа ова.
  8. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.461
    Допаѓања:
    126.999
    И викањето некому штети.
    Душата гори и срцето се крши иако не гледаш дека тоа се случува.

На Slatkata00, Rama, Dadusicka и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326
    Или не сум во тек ич со модата што е моментално или ова фешн настаните се чист булшит... ? :?:

На 1209, prominent, Peperutce1115 и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Мислам дека мирот со себеси целосно ќе го постигнеме тогаш кога ќе почнеме да уживаме во самотијата, јас веќе почнав...а колку само порано ме гушеше истата таа самотија:d:

На IM.TMKQ, Peperutce1115, AngIv и 15 други им се допаѓа ова.
  11. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.448
    Видела жабата дека коњот го потковаа, и таа ја кренала ногата.... СДК Скопје ги видел Милано, Париз и Њујорк дека праат Fashion week и тој напрајл.... |( страшно значи.... И облеката и посетителите облечени а и манекенките катастрофа..... Се умислиле дека се Бела Хадид |( па тоа фрла нозе, фрла колкови....

На dayla, lovestoneddd, Love 83 и 17 други им се допаѓа ова.
  12. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    И додека некој сега се буди и му е добро утро, мене ми е време да легнам и да си ги опуштам малку дланкиве и очните капаци. Обожавам да седам доцна во ноќта, будна без разлика што да правам, денес „куцав“ вредно ја завршував работата за деновиве. Штотуку завршив, решив да одморам и еве ме пак тука, пишувам. Изгледа ептен ми нема крај во пишувањето. Обожавам да пишувам. Досега си го собирав мојот т.н „креативен хаос“ којшто го создадов околу мене, листови од скрипти, книги, пенкала.. насекаде расфрлени.
    Добро ќе беше да си завршев целосно. Ајде се тешам ќе биде. Идам да одмарам коски.

Бонус трака пикачу <3

На Herrera, ElProfesore, dayla и 18 други им се допаѓа ова.
  13. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    1.283
    Допаѓања:
    5.420
    Бев на интервју за работа и можам да кажам дека беше катастрофа. Директорот ме праша за работно искуство, му одговорив и потоа ме праша дали ќе ја прифатам работата. Јас го прашав колку е платата и добив одговор: 'убава е платата, ти потпиши договор, а платата е супер.'
    Му кажав дека нема да потпишам договор така, па една од вработените почна да ми вика и да се дере како јас сум можела да поставувам правила, туку сум требала да прифатам.

На faye, crazylady, ElProfesore и 30 други им се допаѓа ова.
  14. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.635
    Допаѓања:
    9.118
    Нема да не биде тоа е факт се краде на секој чекор .Не сме за ЕУ за никаде не сме значи .

На Herrera, WildMk, Dadusicka и 8 други им се допаѓа ова.
  15. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.461
    Допаѓања:
    126.999
    Убавите и добрите работи не доаѓаат лесно,па ни се чинат недофатливи.
    Но,со пот,крв и солзи сè се постигнува.Животот е кучка,но ние треба да сме поголеми.

На Peperutce1115, Cinnamon Bun, Ygritte и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Во мое време Чунга лунга мастиките беа најубави на свет, денес зедов од внуците и мислам дека забите ќе си ги искршев од толку што се јаки, и вкусот веднаш им помина.
    Исто ми текнува дека тогаш имаше и едни мастики во форма на лубеница беа, вкусот им беше малку киселкаст, подобри мастики мислам дека нема да измислат никогаш:$
    Ах времиња:inlove::D

На ElProfesore, WildMk, Someonespecial и 26 други им се допаѓа ова.
  17. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.377
    Допаѓања:
    20.966
    Е така ми е коа не си легнувам порано, наместо да спијам сеа ја случајно и несакајќи дечко си фатив. Ај лека ноќ.

На Feminka22, Harper, Someonespecial и 11 други им се допаѓа ова.
  18. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.461
    Допаѓања:
    126.999
    Добро,бре,кога ќе научите дека не смеете да паркирате возило пред приватен имот и на улица?
    Очигледно,сообраќајните казни треба да се зголемат!

На Rama, SummerGirl и senjorita-v им се допаѓа ова.
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Запознаваш предобар дечко. Културен, фин, те почитува, имате иста смисла за хумор и ве интересираат исти работи.
    Полека и ти се заљубуваш и ти прираснува за срце човекот, но доаѓа денот кога го гледаш гол па забележуваш дека има мал пенис и фино лепо го напушташ човекот.
    :x

Како може каркатерот да е поважен од пенисот бе?

Како може ништо од тоа погоре да не ти е битно и само дека има мал пенис толку лесно да го откачиш?

Никој не вика дека сексот не е битен во една врска, битен е, ама во денешно време кога на секој чекор има секс шопови, триста интернет страни за совети и милиони видеа со разни пози, зар врди да го откачиш некој предобар само зошто имал мал пенис?

Читајќи по форумов сфатив дека на некои луѓе побитно им е машкото да има 20 цм во гаќи, отколку да биде добар, верен и да ги сака.

И после ќе кажуваат дека нема љубов, сите се исти, сите лажат...

Ок.

На ElProfesore, lovestoneddd, Someonespecial и 23 други им се допаѓа ова.
  20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326
    Јас не разбирам потреба зошто некој се правда каква врска имал на форум или било каде, па објаснување, па 300 чуда.

Имаш врска само за секс, океј. Имаш врска без секс, пак океј. Не си у врска и имаш некој со кој сте friends with benefits, океј. Имаш дечко со мал пенис и си со него и покрај тоа, па океј. Нејќеш партнер со мал пенис, сосема океј е и тоа...

Се е океј, се е нормално, сите живејте си како ви е убаво. Нема потреба никој на никого да се правда, ни да се осудува. Ни едно, ни друго не е погрешно.
    Simple as that.

На crazylady, LittleChili, Moon.Girl и 22 други им се допаѓа ова.