Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК...Еве ви некаква формула за среќа...
    Што е среќата?
    Да се знае што се сака и страстно да се посакува тоа.

2. NelChe

NelChe Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека се чувствувам како селска мома со румени образи во некое затуцано планинско село кое нема пристап до цивилизација... Единствена разлика е што немам домашни животни, не дишам планински воздух и не знам да месам леб! Пробав да научам да плетам, ама ни за тоа не ме бива... Асоцијален контрапродуктивен створ! :@

3. Angelche

Angelche Популарен член

Сакам да кажам...

Дека сакам да им се заблагодарам на Ким и на Хипи. :hug:

Друго, немам време. И изморена сум, психички и физички, од се‘.
    Не можам да издржам повеќе. И главата веќе 3 недели по ред ме боли. По ѓаволите...
    И си ја изгубив омилената алка, во снегот. Кој баксуз, а обетките, каде ми се? :^)
    И го мразам снегов, едно две, падни, лизни се, сопни се, ама ако, знаат веќе сите дека јас се движам уметнички. :D

4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

Убаво ми помина неделата. Ама знаев дека крајот нема да е убав. Хаброста што ми ја пративте ви ја враќам затоа што не ми беше потребна. Доволно сум храбра да чекорам по мојот пат сама. Во овие моменти не ми е потребна ниту една личност да ми соли памет. Го правам она што го сакам и никој нема да ме спречи во тоа! Сите бараат да сум се променила. Е немат да се менувам! Ваква сум каква што сум! Ако можат да ме прифатат океј ако не нека си заминат. Ниту јас нив ќе им пречам ниту тие мене! :D

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека денес дадов пријавата за матура па ајт..со срека нека е :lol: кога ке дојде време за учење,да се надевам дека сум ги избрала вистинските предмети за полагање...

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк денес имав обид да го мразам Скопје кое патем не е виновно што е толку ладно,а ние сме постојано изненадени од снегот,па затоа е неисчистен.А од пред некој ден,тој мини снегот...го беше разочарал Коцета,толку биле спремни,очекувале снегчиште,арно ама...па изгледа се опуштиле,си ставиле доцен купус да им скиснува од солта,си рекле ништо од снегот и ете ти беља!
    Доживеав мал милион мини срцеви удари,едно 1000 пати ќе се утепав,а гзето стиснато,ноџињата стиснати,препони од напор почнаа да ме болат одржувајќи рамнотежа!Утре сто посто ќе имам воспалени мускули!
    Од денес официјално и од инает мразам празници!!!Намќор ќе бидам,намќорчиште!Не сум улаво лоша,ама им посакувам на сите оние кои ги прават факултетските распореди од било кој вид да немаат струја цели празници!Не за друго,сијаличките од елката да не им светат,да не можат да осетат празнична атмосфера,остај топлењето,ќе си купат ќумбе!
    И сдк,готово го прекардашив за икс работи!Доста гувеам ко стара мома(море млада ќе да беше),дај да се фатам за (МОЈАТА) работа!

7. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Е преку глава ми е од личности кои случајно си го задебелиле егото и мислат дека се над сите |(
    А да седнеш да разговараш со нив... Се губат во простор :rofl:
    Тупат во место! Кажи им браво... светот е во нивни раце!
    Е ми се повраќа од такви луѓе :puke:

pink4ever and k.i.m like this.
  8. pink4ever

pink4ever Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк нешто нагло се променив на форумот. Се разбрборив како луда :^) :roll:
    Додека си бев мирничка, си коментирав само во Кога лисјата паѓаат и уште по некој филм. Сега? Епа сега ми се коментира се живо. :lol: :talk:
    Не ми треба ЛП со предупредувања. Си знам јас. :|

Си ја имам мувата на капата дека не коментирав ништо за да си ги искажам ставовите туку само во споредни теми. :$ Поради тоа ќе да е. :$
    Времето ладно.. Бррр. Се изнервирав сабајле кога видов кал од снег. Се стопиле улиците |( ама тротоарите не се сеуште :P . Петок е, на другарките не им се шета, а и мене ми е вака по дома убаво :music:
    Ајде уште малку и ке се отарасиме од школото.

9. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ... Ееееј што се уште НЕМА да видат моите очи - што се НЕМА да слушнат моите уши ? :o

Па луѓево т.е децава се збркале начисто !!!! :o

10. pink4ever

pink4ever Популарен член

Сакам да кажам...

Оф топик:

13год. сигурно не си. Смени си ги годините. :?:

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

... светот трпи чекори од дрски , арогантни и невоспитани луѓе.
    Те гледаат на работното место, што не е секако мерило за твоето образование и интелигенција, ама за нив си испод нивоУ.
    По некоја бедна игра на судбината, татко ти не дрпнал парички додека меко се топлел во фотеља, не проневерил, не наследил грнче со злато, не се легачел додека дедовци и прадедовци 'рмбале за да му остават наследство на еден неспособен без'рбетник и мрсулко.
    И сега ти си проста. И неснаодлива.
    Да не кажам - голтарка.

Мака ми е, ќе престанам додека срцето не ми се преполнило јад, бес и злоба и не почнало да прекипува како експрес-лонец.

Ги знаете оние украсите на дрвјата кои покрај задолжителни сијалички имаат и едни сини кои течат ко некои мрсули?
    Епа имам такво едно, поставено точно пред мене.
    Каква радост. |(

Ќе пропуштам галење и мазење, ама ќе добијам топло нес и трачарење со другачките.

Добив најубава порака: Ќе те чувам.

Да, тоа ми треба.
    Можам и сама, ама цел живот се' јас чувам некого и го терам напред.
    Добро е за промена да ве пазат и да ве чуваат. ;)

12. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК...како тргнало јас ќе бидам најстабилна форумџика :wasntme:...Една стабилна што сум :^) :D

Phyramide and viki44e like this.
  13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

СДК си сакам една особина кај мене-веднаш можам да препознаам човек каков е. Си создавам на почеток некоја слика, и досега не се има случено да погрешам околу личноста. А најмногу што ме нервира е кога останатите не се свесни воопшто, и доцна воочуваат.
    Не се фалам. Само... сакав да кажам.

14. trendy

trendy Истакнат член

Сакам да кажам...

ојееееее [​IMG]

anab and Go-Girl like this.
  15. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Сакам да кажам...

Ја научив песнава! Сега сум главен мангуп у маало 8)
    Добра женка, она мАнАкенка
    ја видов ја познав преку сенка
    му се крена сукНа сукНа до колена
    на која она убава плава жена..

http://www.youtube.com/watch?v=VumH0QvJKvE

Денес си ја накитив елката и сфаќам колку поубаво ми е дома кога е се такво накитено.
    Еве и над кревет си ставив сијалички :inlove:
    Само ми треба некој што сега не е истиот, да биде покрај мене..

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Незнаете колку се воздржувам да не ставам слики од моите комбинации на темана :$
    А ми се сака многу ми се сака да чујам ваши критики и забелешки :lol:
    Ако ја направат темата само за феминки да ја гледаат ќе ставам :D
    Дадов и еден предлог за сајтов....ама којзнае дали ќе се усвои :^)
    Сакам да пишувам бе луѓе....сакам СЕ само оние глупави проекти НЕ! ]:)

Еве вчера што ми се случило да ви кажам......една личност која има авторитет и е над мене службено си зема за право пред цела група студенти така да добро ме измалтретира.....незнам како се воздржав да не почнам да се расправам со неа! Никогаш не сум ја сакала таа свиња дебела и искомплексирана, ниту пред 2 години кога ја запознав не ми остави добар впечаток....еве се покажа на дело дека взаемно било нетрпението! 5 луѓе ја правевме истата работа, ама на нив не им пререче ништо....само мене, а зашто?! Затоа што излегов од шаблонот, затоа што не земав да читам од некои си листови, туку кажував мое знаење и како јас ги сфаќам и гледам работите. Јас не направив ништо лошо и погрешно, напротив во границите на дозволеното ги направив работите на мој начин. Најверојатно ќе треба да се навикнам да добивам негодување од околината, неможе сите да го сакаат она што го правам....но за сметка на таа која се обиде да ме засрами и уништи, добив аплауз од 40 луѓе ЕТЕ ТАКА :clap:
    Достоинствено, без паника, трема и скандал....ја извршив мојата задача. Неможе некој толку лесно да ја урне мојата самодоверба! :)

Lux, skyAngel, pink4ever and 4 others like this.
  17. velesanka

velesanka Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека ТРУДОТ СЕКОГАШ СЕ ИСПЛАТИ...
    и воопшто не се каам што толку време се трудев за да ја направам таа семинарска, толку нерви искинав...
    имав чувство дека нема се да биде залудно.. и така беше.. бев да ја бранам пред асистенот и за моја срека беше пријатно изненаден и ми кажа дека имам една од најубавите семинарски што ги прочитал, не само по предметот што мене ми е асистент туку и по други предмети што е, не само оваа година, туку и минатите... ПРЕСРЕКНА СУМ ШТО НЕКОЈ ГО ЦЕНИ ТРУДОТ !!! ^_^ ^_^

18. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Еве од мене нешто...Не можеме да ја видиме душата, бидејќи е невидлива, но затоа ја чувствуваме благоста, топлината, љубезноста на личноста која има добра душа ...

Gordana10 likes this.
  19. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Сакам да кажам...

?????????????????? :)

По што заклучи ? :D

Инаку СДК :

Ми недостасуваш - ти и твоите смешки и борбен дух .. Ти - најоригиналното и најорганизираното нешто што го запознав ;(

Ти посакувам среќа со твоите нови најдобри другарки - нашите поранешни најомилени теми за оговаање :)

На нас три ни недостасуваш - иако ниедна не го признава тоа ..

Никогаш нема да ја заборавам последната Тодорица - на која се роди едно ново пријателство и се изгуби едно старо - на која беа измислени дв - ците .. И ние четири како седиме на нашата клупа пред нашиот брокат дрндајќи триста на саат .. :worried:

20. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Сакам да кажам...

Прстиве на нозете ми смрзнаа,ме фаќа страв да се подадам на прозор.И јас сум зиморлива,ама и времево е неарно,налудничаво ладно.Аман!
    И после зимата била за романтики,аха да.Кога ќе се скуколам под јорган,единствен пристап на раката на дечко ми до мене ќе му биде кога ќе провери да не ми е откриена половината :D

И ме фати некоја носталгија за родната грутка,дома ми се оди бре жени....палам чизмите и следниот викенд да си се згреам на домашното огниште,да јадам од најубавата пилешка супа на мајка ми,да се истегнам така токму на мојот кревет ееее убавини.Ај доста драмење,не личи на мене тоа ама ете ми дојде :(

Ееееее Ферги рокерка стана,Макавели растура на домашната сцена а јас уште елката не си ја накитив(шо немаше веза со муабетот) :D

Thread Status:
Not open for further replies.