Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

После 2 и пол години свечено објавувам дека вчера го прекршив проклетството и конечно облеков ФАРМЕРКИ!!! :!: :D

2. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Абе од сабајле ми се уврти една Макавели верзија на песната у глава,морам да ја споделам со вас.

Секси жена,три слоја напудрена
    секси жена со штикла намокрена,
    манакенка сукната ја крена,
    секс ми стана горка успомена,
    мавна реа и то за сва времена.

Море секси жена,права манАкенка
    ја познав од грмушка почна да стенка,
    на носот има една голема бенка,
    од неа просто ме фати дремка....

Ај доста е :D

3. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

Леле и јас :) Убав ми е вака од прозорец да го гледам, ептен го разубавува градот, ама немам излезено надвор заради него :^)

4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк....каде отиде бе денешнава младина ....15 годишно девојче ставила профил фотографија на фб,мислиш за време на оргазам ја фотографирале,па чекај малку ти оддвај знаеш носто да си го забришеш а какви фотогафии ставаш....не знам што се случува со новиве генерации. :o |(

5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

Добар јутар!

Бре ова спиењево очиве ми ги поду, сега изгледам ко панда. Комшијата да не поправаше нешто ќе спиев повеќе...не ми е до спиењето. До сонот ми е! Џастин сум го сонувала! Игравме заедно и
    му го лижев вратот

:$ :nod:

Багуфче, што значи Џастин да го сонуваш? Ќе се земеме ли со него? А? :)

Нејсе. Одам да го допијам кафево. Да сркнам неколку вкусни молекули кои се надевам ќе ми го раздвижат мозочево за да не лупам глупости. Што би рекол другар ми - поарно е на бубњеви да лупаш, и да те слушаат мали се шансите да те разберат.
    Ајт на шетање. Отидов.

А вие бидете така и уживајте во секоја милисекунда од викендов, колку и да немате посебна причина за тоа :)

На baguf4e и Wild.Child им се допаѓа ова.
  6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Добро е што не сум машко да ги трпам испадите на сите жени со изразит ПМС :rofl:

Се пронаоѓам во жениве :rofl:

На Wild.Child и ludoto19 им се допаѓа ова.
  7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сдк добив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :envy: :envy: :@ :@

8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Си цмиздрам посабајлечки..... Убаво ми е да си плачам бе!
    Ми треба сила за некои работи, а и памет богами!
    Дај нека пројдат празнициве, ќе експлодирам!

9. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк добро, денов е прекрасен и обожавам саботи.

обожавам коа ме буди со бакнежи и милувања, обожавам што станал порано,ги измил садовите од синока и ми носи свежо цеден сок во кревет :lol: , обожавам да водам љубов со него, обожавам кога ми вари кафе и прави појадок, обожавам кога ме чува. ОБОЖАВАМ ВИКЕНДИ

среќна сум и заљубена па феминки ви ја праќам цела љубов и среќа и ви посакувам прекрасен ден и на вас.

На mims-89, teddybear и julie77 им се допаѓа ова.
  10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

И од мене ДОбро Утро на сите феминки.
    Денов не ми почна како што е редот. Ќе припаднев во кома кога видов дека немам кафе. Здивев!
    И сега морам да се задоволам со чаша какао. Не е исто....
    Ај можеби посладок ќе ми биде денов.

Денес се решив, свечено дека ќе почнам да украсувам дома. Не за друго, спречена сум во тоа зошто имам бела техника на сред дневна. Мајка ми, пак ја фатија лудите и реши пред Н.Г да се обезбеди со нов фрижидер, шпорет и машина за садови. Кај да ја ставам елката??!??

СД ви посакам убав викенд, и да ви препорачам да си седите дома. Сигурно не сакате да ви смрзнуваат нозете,ушите, носот и вилицата. Што е сигурно , сигурно си е.
    Ве гушкам сите.

11. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК убаво утро, со многу нежности, љубов :inlove: Денес ќе му посветам време на домот, редно е веќе да на накитам елката и да го украсам домот. Бидејќи плановите за шопингот денес пропаднаа, немам друг избор освен да си останам дома :)

12. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    173
    Сакам да кажам...

СДК Never give up,and never stop believing....[​IMG]

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека дури сега сфаќам дека не вредело да се нервирам за ситници! Да вредеше никогаш немаше да ме натера да плачам, таа е само грешка која никогаш нема да ја повторам.
    Имам круг на пријатели кој е стабилен засега, веќе нема да ме натера да се оддалечам од луѓето кои ги сакам.
    Нема веќе депресивна Вајлд. :!: Ај промис. :)

Се немав досега почувствувано како вчера. Истото место, истите луѓе, но разликата беше во времето... Како вчера да беше лето. А сега веќе новогодишни украси се нанижале по светилките. Бела прекривка на земјата, дрвјата го загубиле зеленилото. Ќе дојде повторно тоа лето...

Татко ми ми држи предавања за мојата (не)одговорност. А јас за виновник единствено го прогласувам пубертетот.

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ме нервира некој кога ќе научи нова фраза, а потоа цело време ја употребува истата.
    Исто и некој кога ќе каже нешто, а кога некој ќе му рече дека тоа е многу смешно, повторно го кажува и пак и пак. Е доста де, еднаш е интересно повеќе не.
    И јас се пронаоѓам во ПМС сликите на росонерка и сум опасна за околина. Ама за таа околината-гајле ми е.

15. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК дека некои луѓе навистина не знаат колку боли еден збор. Никогаш нема да им го заборавам и да им простам. Барем не овај пат. Доволни ми се сите нивни коментари не ми требаат уште. Па фала богу никој не е совршен, а тие ми глумат светици. Луѓе сме грешки прајме. И не знам по кој пат ќе кажам дека НЕ СЕ МЕНВАМ. Ваква сум. Лоша, неуба, секогаш јас грешам, непредвидлива, глупа, проста... Ако не ви чинам рака под рака и чао. А ако ви чинам ке си ги затните устите. Јас не сум без морал! И јас ако некого не го познавам како што треба не му го кажувам она. Господе чувај ме од пријателите, од непријателите сама ке си се чувам. :fubar: :shake:

16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Добро утро добри луѓе !!
    Се наспав и сега си се избањав.
    Сега трк одам да си купам некои убави хулахопки затоа што планирам вечер да се дотерам и да се обидам да заборавам на глупата математика која главоболка ми создава. :sweat:

Имајте убав викенд...толку од мене сега за сега. :* :*

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

Љубовта е како се друго, навика на срцето...
    И се предаваш, а потоа ја следиш ден по ден, додека непроменливиот тек на чувствата, станува се подлабок, и подлабок...

СДК...почнувам да ги губам и надежта и вербата... :|

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сдк дали кучка на 4 и пол месеца може да биде спремна за парење? :?: Oваа мојава скренува буквалнно ги
    е*е
    мечињата вчера и завчера цел ден... видов да не има крв, ми се виде како да има онака мааалце...Tака да не знам :|
    едит...во сдп требаше да оди ова... грешка моја! :lol: Mе мрзи сега да го преместувам :$

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

Многу мразам теткици со кратка коса. :devil:
    Прво - ми делуваат злобно.
    Второ - по дифолт, наполниш ли 40 ајде на стрижење. Се нема веќе време за четка и фен, мора да се има фризурче пери-носи. :^)
    Такви ми се, сите ко униформирани теткици во автобус, фризурче кратко и малку натапирано позади.
    "Ма не се замарам , само шампонче и готово."
    Готовоооооо, животот прекина после 40 - тата.
    Леле, како ми кинат живци.

Дотична тужи-баба направи секоја сабота да е работна.
    Браво. |(
    Запрепастена :x , како и секогаш, од НЕчовечност, НЕколегијалност и НЕхуманост.

И врв на моето колаче - детски роденден во игротека.
    |(
    Дајте, ве молам, дали сум само јас луда и ненормална и ме вади од такт ваков чин?
    Тоа си е за пријатели сите со мали дечиња, па да си играат и да се занимаваат.
    Јас со што да се занимавам?
    Младите мајки брборат само за пелени, пождригнување и сите се пасионирани обожавателки на Лисја, Бандини и некаква си невеста. |(
    Дечињата... и они не те играат бре, ниту те рецкаат 2 %.
    Си имаат занимација.
    И ти така чмај во едно ќоше, зевај :yawn: , неконтролирано вриштење и детски песнулки ќе ти ја полнат главата едно 3 часа.

И покрај се' ова, не сум изнервирана, не.
    НЕ.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Julie77.... :o :o каде е охрабрувањето што мене ми го даваше,каде се зборовите со кои мене ме охрабруваше :o што е ова од тебе,немој да ме разочаруваш,никогаш не можеме,ниту пак не треба да дозволеме да ги загубиме надежта и верата...сакам да си насмеанка,ведра и позитивна како што умееш да бидеш!!!! ајде насмевката на лице и се ке биде во ред... ШТО И ДА Е ЌЕ ПОМИНЕ! ;) :*

На rossonerka, Ema.Sk, pink4ever и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.