Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

Можно е да се најдете во напната ситуација со некој ваш бивш љубовник или соперник. Пред да бидете вовлечени во драма, добро размислете дали таа личност заслужува толку многу од вашето време и енергија.
    СДК..хороскопов :tmi: ... :x

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

СДк, просто не ми се верува колку себични и ограничени луѓе постојат на светов!!! :puke: :fubar: :fubar:

Страшно!! :|

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.217
    Сакам да кажам...

Слава ми е , па да ве почастам нешто. Скромно, но од срце :)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На mims-89, Offspring, 2468 и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    794
    Сакам да кажам...

СДК ... Ееееј што се уште НЕМА да видат моите очи - што се НЕМА да слушнат моите уши ? :o

Па луѓево т.е децава се збркале начисто !!!! :o[/quote]

По болдираното ;)[/quote][/quote]

Хух добро е :D

Инаку претопставував дека за тоа си помислила :D

Еве сега ќе дадам објаснување : :D

'' Децава '' е само израз ... И јас сум дете секако .. Но она што вчера го слушнав беше доста гадно - т.е НЕШТО што дете од 13/14 години не треба да го прави .. :|

Бев разочарана ( а и уште сум ) .. што некои повторно ќе кажам деца кои ги познавам станале такви '' луѓе '' уште попокварени од возрасните и уште поискусни од младите ( да не дојде со забуна - младите - 17,18,19 год итн ) .

Ете зошто реков '' децата '' ;)

Поздрав и се надевам дека разјаснив :)

Инаку СДК - Убав ден на сите :)

Е може само 3 цитати да се вметнат .. Не сака инаку да ми се прати пораката ..

5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

сдк - сакам пак така [​IMG] :D :D
    што и да зборувате, не ми е гајле, нема да и дозволам да ми растурите сите замислени планови и идеи [​IMG]

6. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Женулчиња каде бе за Нова година?? ^_^

Пак по дискотеки,кафулиња и слично??
    Колку само не ми се оди по тие гужви,правење ''фенси'',ајде миничот на тебе и мартинито в рака..Опа ајде сите раце горе на шабанскоо!За саат,два максимум се е пијано :drunk: ,незнаеш дали да си се забавуваш или да се пазиш од чаши,шишиња или дали некој ти повратил на новите чевли... :puke:
    Вака јас почнав да ја доживувам Нова година..само да се биде некаде,колку да се појавиш...Мене НГ ми е само една ноќ,обична како и сите други..

Сеуште појма немам каде ќе одам..али ми се оди на некое вакво местенце да си ја дочекам на раат,па посебно и снегче да има,добро друштво...Супер провод! :emo:

На Hipica и Lux им се допаѓа ова.
  7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Си ја накитив елката, конечно.
    Сама си ја китев, па решив малку поинаква да ја направам. Баш ме иентересира реакцијата на моите кога ќе ја видат. :)

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

ВЕЕЕЕЕЕЕ СНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГ!

9. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да кажам...

Слава ни е ! Дојдете да си каснете нешто :)

10. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Што е со времево те снег,те дожд :@

САКАММ СНЕГГГГГГГГГГГ САМО СНЕГ !!! :l:

11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк....ладно ми е,си варам чајче па ке идам да си се бањам да се шлапкам во топла водичка :angel: па вечер....вечер на листата ми се така 5-6 филма за гледање под топло кебенце и топло чајче и така да викендов како и секој друг ке биде тивок и ист(монотонија јбг) .И иако јас ке имам досаден викенд на сите останати феминки ви посакувам пријатен,пијан :P викенд со мн играње и мн мн љубов и нежности! :*

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Сакам да кажам...

Сдк имаме лажги на форумооов!
    Јас открив 2 :$

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

СДК дека имам ненормален апетит, се ми се јаде, вака гладно не сум се осеќала никогаш :o

14. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

Читав некои мислења на форумов во врска со мачките и дека тие биле лицемерни и сакам да кажам дека воопшто не е така! Напротив - за да заслужиш љубов на една мачка треба многу да се потрудиш. Не се предаваат лесно. Сум имала мачки и ми требале месеци за да ми дозволат да ги погалам. Е кога ќе се предадат - тоа го прават безусловно. Не е точно дека ќе појдат по секој кој ќе им даде храна. Храната ќе ја јадат, но нема да дозволат некој непознат да ги допре. Еве еден интересен цитат од книгата Љубов со мали букви:
    Сакам да кажам - и мојот мачор заминува откако ќе му дадам да јаде. Па што - воопшто не е лицемерно тоа. И јас кога излегувам да шетам него го оставам. А кога ми е тешко тој најдобро знае да ме смири со неговата безусловна преданост и љубов.
    Тоа сакав да кажам :)

На violinistka, Hipica, TheKiketoo и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДК дека празници се ближат...

Колку и да не сакаме и колку и да одбиваме да прифатиме дека Новата година е ден кој е обичен како и сите други, сепак атмосферата во одреден момент ќе не понесе и ќе не потсети дека не залудно овој ден се слави низ целиот свет, затоа што истиот го означува крајот на една и почеток на друга година, која сите ја очекуваме и свесно или потсвесно се надеваме дека ќе биде подобра и поуспешна од претходната.

Надежта феминки мои е убаво чувство... Чувство кое ни дава топлина и ни помага да мислиме дека утре можеби ќе е подобро...

И ќе биде! Па, зошто да не биде! Крај краева, сега сме на овој свет и еднаш сме тука... Да направиме се што можеме за себе и утре кога ќе остариме и да не успееме, бар да не ни биде криво и бар да можеме со полно право да кажеме: Јас пробав! Се потрудив и пробав!

Ви посакувам убави празници исполнети со многу магија, среќа и надеж за подобро утре! Прославете ги само во друштво на вашите најблиски, баталете ги крвопијците деновиве, затоа што само најблиските знаат да направат вистински да ја почувствувате магијата во воздухот!

На Go-Girl и LivingGlam им се допаѓа ова.
  16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Living Glam тоа за лицемерието кај мачките, постои уште многу одамна. И најчесто луѓето кои не сакаат мачки наоѓаат изговор во тоа.... што е всушност бесмилица.
    И јас имам чувано мачки дома, и тоа долгооо време, во еден период дури и шест одеднаш. Тврдам дека мачките се се, само не лицемерни. Мачките се интелигенти, воздржани, и многу доминанти животи, кои знаат да насетат лош човек.
    Добро си пишува во цитатот: Кучињата имаат газди, а мачките слуги. И верувам дека ова е фактот поради кој многу луѓе не сакаат мачки.

На Hipica и LivingGlam им се допаѓа ова.
  17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СД и К на I.Love.You да прекине да отвара дупли и глупи теми..Разгледај прво малце ;)

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Сакам да кажам...

Денов ми е ептен зафркнат...
    Надвор снегов ќе направи беља |( Повторно од понеделник ќе си имам проблем :@ на автобуска чекајки ги автобусите кои секогаш доцнат! :@ :@ :@ И повторно, како и по обичај ќе задоцнам на прв час и ќе заработам неоправдан :$

19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Пуста математика вода ја однела... :devil:

20. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк не ми се учи..незнам што ми се случува :| Мува не ме лази..а писмена математика имам во понеделник..Ова не сум јас :x Порано вежбав една недела унапред пред важна писмена..а сега мрза голема ме фати..Барем заљубена да бев како што ме зезаат, ама јас изгледа изгубена ќе сум :wasntme:
    Ахх мрза има..фајде нема..издржи уште малку бе Карина :!:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.