Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

СДК изгледа денес сите учат историја :) И јас,цел ден ... Умрев...

2. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека хороскопов на Фемина ептен ми се свиѓа! Доста ми имаат погодено! А тоа сега што ми го пишува мх мхххх! Ако ми се оствари ќе биде весело! А да! Имам приметено ИАКО е женски сајт хороскопот до некаде погодува и за машки :) Не знам колку има разлика,но на некои сајтови гледам поделени се.. :^) :)

karak likes this.
  3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Сакам да кажам...

^ дури и јас ова што го учам е некако историско :)

сакав да кажам т.е. да ви доловам колку романтичен момент доживеав
    кревам слушалка, слушам „зборови“ што не ги разбирам
    и конечно слушнав нешто што можев да разберам, повраќањееееее
    ах сонце тој убав мој!!!

ајт сега назад на учење, морав само да го споделам овој ПРЕКРАСЕН момент.... можам ова да го сместам и во најромантичното нешто :)

4. veri

veri Популарен член

Сакам да кажам...

Trying to be misunderstood, But it doesn't do me any good.. Love the way they smiled at me, Held that face for eternity, Now let them all fly off...

5. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да кажам...

Малку подоцна се сетив но сдк дека на 19 декември пред две години се запознав со дечко ми. Секако не се фативме одма, но сепак си го памтиме датумот. Прееска кога ми се јави ми вели нека е среќен празникот и се што ни донесе :lol: Срцушка ептен си го сакам :inlove:

marama likes this.
  6. Lovely

Lovely Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека утре сум прва смена, а јас сеусте сум на нет... кој ке стануваааа ;(

7. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Новиот албум на Каролина ептен ми прави ќеф.
    ама сите песни и се некако.... болни :^)
    Имаат душа во себе, во секој збор од песната...

8. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Сакам да кажам...

ИНСОМНИЈААА :devil:

9. wolf4e

wolf4e Популарен член

Сакам да кажам...

Cдк добро утро феминки!Jас да се пофалам си ја исчистив цела соба и фрлив полноо непотребни работи,незнам ни зашто сум ги чувала :yawn: Hи се расипа времето кај нас,наместо лето,почна да врнее :o и така ве поздрвавувам со песнава,ја обожаааваам,ми ја гали душата :$ :l: http://www.youtube.com/watch?v=4NErh_xVSrY

ludacaa likes this.
  10. mysterious

mysterious Популарен член

Сакам да кажам...

СДК... Доволно е,Мистериозна.
    Сакаш да постанеш нешто во твојот живот или не?
    Епа седни да учиш тогаш.
    Не ја има секој шансата да студира. Твојот татко се ќе направи за тебе, и редно е ти да му вратиш.
    Престани да се глупираш и свати си ја сериозно работата.

Ете тоа сакав да го кажам.
    :*, мои феминки...

11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека главава ми е преполна со глупости. Соновите се доказ за тоа. Викам јас одамна - ќе земам филмови ќе снимам врз основа на моите сонови. Ма каков Аронофски, каков Гондри. Се тоа има вода да ми носи!
    Не, најсериозно, сте се замислиле ли колку информации всушност складира нашево мозоче? За жал огромен број непотребни. Што ќе ми е мене да знам дека Џастин идел со Камерун Дијаз?! Или пак дека постои некоја Цеца која е кукавица? Или дека принц Вилијам бил на одмор во Кенија и таму ја побарал за жена својата девојка?
    Глупости во боја.
    Практична вредност - 0.
    А да си направевме рисајкл бинче во мозоков, па фино лепо - оп, се таму! Во времиња на гуглови и википедии и енциклопедии и што ти јас знам што, е излишно да складираме толкаво количество на непотребни и често глупави информации. Кој со кого, зошто и како - е конкретно категорија која јас би ја избришала. И се разбира - глупави песни кои за жал на некој начин продреле до мојата длабока потсвест. Вирус на денешницата.

Не е ни битно. Уште 3 дена до Божиќ. И потоа Нова година. Па повторно Божиќ, па пак Нова година. Го ставам мозоков на пасење и ич нејќе да ми чуе. Кога знак на демократија е кога две будали раководат со еден паметен, зошто да не почуствувам како е да се биде дел од толпата, барем за време на празнициве?!

Убав понеделник феминки и убава седмица. И внимавајте на какви информации им дозволувате слободен проток до вашето најдлабоко јас ;)

Trendafilka, irenna, karak and 3 others like this.
  12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк ...идам у другата соба таму е топличко ,да го гушнам шпоретот и да гледам тв т.е. фарма а ке ви се придружам пак на форумов по неколку часа затоа бидете активни сруленца :inlove: да има подоцна што да читкам :*

13. mina

mina Популарен член

Сакам да кажам...

СДК добро утро! Се надевам и добар старт на неделата... Последни десетина дена од оваа година а од предновогодишната еуфорија нема ништо! Синоќа шеткав со либето низ градот, се‘ убаво, накитиле, светили, елки... ама каде е возбудата кај луѓето никој не може да препознае!
    Си велам да не се замарам многу со Нова година, туку да си посакам лесна работа за денес, бидејќи ме чека ден полн со обврски!
    :yawn: :coffee: :)

14. Magnolija

Magnolija Популарен член

Сакам да кажам...

СКД дека сакам да сум дете и да си се радувам на празниците, ми недостига новогодишната еуфорија.

15. Froshinka

Froshinka Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк и од мене едно добро утро ! Оваа недела ќе ми биде пеколна ... Се расонувам со едно јааако благо турско утринско кафе ... И седам на пц ... Се надевам дека ќе ја преживеам неделава ... х ) Чекам среда ! :) :D

16. macysh

macysh Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека сум спремна,полна со енергија.Богами,ќе ми треба оваа недела.Со сите тие тестови и испрашувања :?: ,но сепак, :!: знам јас да се справам со се :muscle: --> Јас ја имам силаата! 8) :lol:
    СДК дека само времето ме нервира.Па аман веќе!Некни -17,сега + 8 |( Но сепак,не дозволувам времето да ми го расипи прекрасното понеделничко расположение :) После училиште одам на шопинг да си купам некое џемперче и новогодишни украси,па уште повеќе да ќе ја наполнам душичкава :$
    СДК ве сакам девојки,и бидете празнично расположени како малечки дечиња! :* :)

17. Srekicka

Srekicka Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека ги мразам колоквиумските недели, а одма после тоа испитните сесии. Плагање, полагање... :@ Заради нив неможам да одам за Нова Година во Виена, неможам на раат да си се опуштам со моите за Божиќ, неможам да излезам :doh:

la-chicka likes this.
  18. karak

karak Популарен член

Сакам да кажам...

сдк не се нервирај понекогаш заради постигнување на успех мора да се жртвува нешто меѓутоа таа жртва секогаш дупло ќе ти се врати со поголеми успеси затоа не се нервирај ;)

Srekicka likes this.
  19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Добро утро !!!

СДК дека едвај чекам да помине глупавата вечер НОВА ГОДИНА. Сите организирани , сите трчаат , размислуваат во што ќе одат. Кој од кој да биде понакитен, а јас се што сакав е само таа вечер да се мазам и галев ...но ништо сите мои замисли паднаа во вода :| . Ајт нека оде у пм Нова Година , јас после со тие пари ќе си направам еден шопинг во Солун. Попаметна сум .

:doh: :doh:

mims-89 and TeddyGrey like this.
  20. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Сакам да кажам...

^Кај мене веќе одамна е отерана Новата Година

сакам да кажам,напишав се и добро пројдов денес, да не урочам, ќе видиме, ајде уште малцеееее

ааа и ќе заборавев да кажам, убаво се сплескав на мразов денес, и имам мало оточе :(

Thread Status:
Not open for further replies.