Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Сдк дека едвај чекам и овие две седмици да поминат и конечно барем малку да одморам од тоа школо. Веќе преку глава ми е од писмени, тестови, испрашувања.. дрн дрн. Секое утро да го напуштам топлото креветче и со огромни подочници да одам на училиште. Доста е веќе ајде малку новогодишна еуфорија и да се одспиеме на распустот.

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

СДК дека кога ќе ги видам сијаличките на елката како трепкаат се чувствувам среќна ... :nod: ^_^

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк дека цревцата ми свиркаат,кркорат,пеат...епа извинете златца али касно е зажурка и гага..утре ке појадувате во 9-30 :hai: :lol:

4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

СДК:
    Мама ме разгали до трт, до смрт! :D
    Цел живот егзистирам со мислата дека јас сум татино галениче :?: , но овие недели ми се докажува спротивното.
    Мама стана нежен деликатен цвет. :f:
    Кај ми купи подарок на дипломската, на сето мое инсистирање да не ми купува, зашто јас па ич не се потресувам околу таа историска диплома |( , сега ми поклони едно многу нежно ланче со шкорпионски знак и камче како привезок.

Да, драги луѓе јас утре официјално кинисувам по тоа парче хартија кое ме чинеше тон нерви, време и солзи.
    Времето ќе покаже дали вредело или не.
    Досега, да не разочарувам никого, освен што и го направив ќејфот на баба ми, дипломата ми собира само прав. :|

Дома си имаме едно убаво чаршафче за на маса, така лично, но денеска видов една теткица во автобус, си го носеше како марама или шалче или шарпа.
    Сеедно, некој е или ненормален или мноооогу креативен.

СДК убаво ми е на душата, на сето емотивно гладување во годините наназад, овојпат имам вистинска гозба. ;)

На x.Daisy.x, Annath, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Сакам да кажам...

сдк дека веќе подолго време ми се тепа една женска особоа која од ден на ден се повеќе и повеќе ми гази по нервите.да ми е сега со задоволство ми и акнала една меѓу таа нејзина ретард фаца.боже зошто ме осуди толку млада на маки? :

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека животот е чуден пат...
    Читајќи нешто, се потсетив на една посебна личност. Сега е сигурно некаде далеку... Можеби не е ни свесна дека ми го сврте животот за 360 степени. Замина несвесно, не кажа ни збогум. Не ми остави простор за едно обично, но од срце подарено „благодарам“.
    Трошете го секој миг, исцедете го максимално. Никогаш не можеме да знаеме што ни носи следната секунда. Не дозволувајте да се покаете за работи кои не сте ги сториле на време.
    Сега ми останаа само полни џебови спомени и прашање дали барем некогаш ќе се врати повторно.
    Само сакам да знам како е...
    Понекогаш несвесно уништуваме нечии сни... :x

На teddybear, 2468, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

СДК дека можете уште еднаш да се уверите во интелигенцијата и говорните вештини на Стефани Борисова, кај Жаре на сител...во моментов :lol:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.218
    Сакам да кажам...

СДК 5 мин. да ве ѕирнам :) учам -демек. Па ја искористувам секоја шанса сестра ми кога ќе стане од компјутер. :D

9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

http://zulu.mk/live/sitel :lol:

Едит:

Сакам...Сладок бакнеж да ме буди од сон..,на мене врели усни врежуваш траг.. :inlove: посветено на Т :emo:

10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК бај бај одам да нанааааааам. Лека ноќ феминки! :* :hug:

На HoneyBun му/ѝ се допаѓа ова.
  11. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Сакам да кажам...

Леќа ноќ блонд :hug:
    СДК дека несвесно се заљубувам. :wasntme:
    Поздрав до сите заљубени на форумот :)
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JWA5hJl4Dv0?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JWA5hJl4Dv0?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;color1=0xcc2550&amp;color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК денес си останав дома, не излегов нити на кафе, одбив и да отидам кај дечко ми, без причина посакав да си бидам сама во мојата топла и уредена (сега си ја средив) собичка и да си пијам кафенце пред компјутер! И убаво ми е, вечерта си ја посветив за мое уживање!
    Од друга страна ме мачи пмислата дека треба да посетам стоматолог! Уффф ме штрекнува забчето :sweat:, тапа болка ама се плашам да не засили! Аххх,што ќе се прави!

13. unique.lady

unique.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

СДК неможам да се стоплам многу ми студи ама му благодарам на времево што денес беше потопло од вчера

14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк и јас прогледав малку кој те шиша. Ама сеедно. Не ми фати оково ништо забавно. Освен каролина дека е Преслаба.Буквално. :!:

Сдк со многу емоции ја очекував оваа вечер, а само дојдов до заклучок дека имам болен папагал и болен дечко.
    Двајца болесници да се грижам за нив. Едново едвај пее,другото едвај мрда од кревет.
    Не ја бива вака. :D Ај ке ги средам. Едниот го средив. Ваљда :?: Т.е не го средив. Само го оставив мирно да спие. Смотко мој. :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
    А пилево ке биде набрзо здраво ако пројаде нешто од тоа што му нудам. :doh:

15. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Во овие ситни саати јас сарма виткам... и си пеам ...а јас најмалото , најубавото , си останав без к'смет... :)

На marama и karak им се допаѓа ова.
  16. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

:D :D аман иренче....сега ли најде у 00:30 да виткаш сарма?

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.455
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

сдк дека го прочитав денешниот хороскоп и не сум нешто посебно трогната за работите кој може би утре ќе ми се случат. :lol: ;) а за се останато ќе бидете нахнадно известени хехех

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Утре ручекот готов да ми биде, имам обврски цел ден, само да не пеам ...отишо си сарму ни си пробао...( понатаму не ја знам :D )

19. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека момаков е страшно талентиран!!! :clap: :clap: :clap:
    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HkHJ2-zoSB4?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HkHJ2-zoSB4?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Сакам да кажам...

Сдк дека ова ми се дешава по втор пат ( случајност :?: ) Не дека многу верувам во хороскоп ама ете периодов сакам да верувам....
    Во ист ваков период лош за мене...го прочитав неговиот хороскоп и исто му пишуваше како сега дежа ву :lol:
    Иначе копираново е на дечко ми хороскоп
    Jarac
    21.12 - 19.01

Trenutno ste došli do duševnog uvida i stekli nova saznanja koja vas ispunjavaju, pa lakše savladavate nedaće koje nameće okolina.

Posao: Ko danas misli o poslu? Biznismeni u glavi obrću pare, dok ostali pripadnici znaka misle kako preživeti. U proseku, nije im loše.
    Zdravlje: Bolovi u kukovima ili problemi sa jetrom mogući su, ali ne i neizbežni.
    Ljubav: Strelac, Strelac i samo Strelac, pod uslovom da se nije okrenuo nekom drugom. Predložite mu odlazak na put kako biste učinili vezu zanimljivijom.
    Savet: Jelka, poklončići, torta, šampanjac... Onda film u krevetu sa voljenom osobom...

А болдираново двапут го гледам (бтв ја сум стрелец ) :$

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.