Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

Мора да има некој пост менструален синдром,зошто неподнослива сум. :doh:

2. Lizalkata

Lizalkata Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    7
    Сакам да кажам...

Здраво девојки како сте?
    Јас сум си ја заборавила лозинката тука, па затоа си направив ново, да ве посетам да видам што правите, како сте, и да ви казам дека не сум ве заборавила, напротив, многу често ве мислам !!!
    Иначе, до тие што ги интересира, да напишам дека мојот зивот од кога последен пат сум пишала тука е сменет за 360 степени, на многу боље, ама ако фатам да пишувам сега што како ке ми треба цела вечер.. Сакам само да знаете дека сум многу среќна, задоволна и исполнета со зивотот што го зивеам моментално... Се надевам и Вие мене не ме заборавивте... Ве сакам Lizalka

На Wild.Child, karak, x.Daisy.x и 4 други им се допаѓа ова.
  3. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.902
    Допаѓања:
    24.174
    Сакам да кажам...

Тогаш Welcome back , Лижалке ! :)

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Сигурно е лижалчето? Да не не зеза некој? :?:

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Чисто сумљам да е лижалката |(

А инаку ако ви се сменил животот за 360 степени значи пак е ист, ако ви се сменил скроз тогаш ви се сменил за 180 степени.

Тоа не си го измислил некој и не се само бројки, туку доаѓа од тоа што кругот има 360 степени, па така ако ви се сменил за 360 сте свртеле еден круг и пак сте на почеток ;)

Ме нервира многу кога некој ќе каже дека се му се сменило за 360 степени, аман научете се веќе

Еви ви илустративно, можеби така ќе ви биде појасно

Ако ви се сменил целосно, значи сте биле на 0, а сега сте на 180- ви се сменил за 180 степени

Во иднина, се надевам нема да читам дека некому му се сменило се за 360 степени

На mims-89, baguf4e, marama и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

Јао, ова било мојата поента отсекогаш! И јас им го зборувам истото на сите кои ќе кажат дека им се сменил животот за 360 степени :) Некои ми реплицираат дека тоа им значело дека се свртеле 360 степени, им се случиле многу работи, но сега почнуваат од почеток, па затоа кажувале дека им се свртил животот за 360 степени. Донекаде им држи ова тврдење, но само за оние кои поминале низ лоши работи, ги пребродиле и сега се спремни за нов почеток :) Ама никако не држи вода за оние кои го употребуваат изразот за општи промени, или за промени на подобро, односно за оние кои што се наоѓаат во видно поинаква ситуација од било која во минатото :)

7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Не можев да издржам, морав со слика да објаснам бидејќи изразот страшно ме нервира :D

А тие што така зборуваат Мајгрл, се правдаат само ;)

На Mygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК дека седам на еден бут, онака на страна. Боли о боли! Мааамето, во вакви ситуации секогаш мислам на машките. Имаат ли тие бре вакви проблеми?! :?:
    Мужи, да си знаете во одредени денови на месецот, а богами и при депилација ве спомнувам сите до еден! И замислувам како ви кинам влакна едно по едно, и веднаш ми поминува болката :) :devil:
    Феминизам! Шта ќеш.

На сета мака и болка, ептен се изнасмеав на темата кај што се погодуваат имиња. Девојки мои златни, какви Изабели, Есмералди, Рајмунди и слично? :lol:
    Ме потсетивте на оној цртаниот филм со Дафи Дак и Ушко Долгоушко, кога барајќи ја Пизмо Бич заталкаа во тоа пештерата со огромно богатство...а оној Хасан не знаеше да се сети на лозинката - Отвори се Сезаме, нели, и смотлено со мускули погодуваше имиња Open up ..ehmmm Gruella? Esmeralda? Isabella?
    :D
    Најомилен цртан ми е тој, и секогаш се смеам кога ќе се сетам на репликите.

На 1209 и kate-the-great им се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

Во нашево секојдневие (не пишувам На светов... зашто ги имаме до нас, нема потреба да се лажеме) среќаваме луѓе кои немаат кај да скријат глава, дечиња кои стојат на дното од скалите и молат за една петденарка, цели измрзнати, на милост и немилост...
    ...а луѓево се ‘рчкаат дали зебрата била БЕЛА со црни линии или обратно и се замараат со банални работи со што феноменално успеваат да го испуштат најбитното: луѓе сме, сите до еден и не треба да си замеруваме еден на друг што и како сме кажале, не треба да си замеруваме дали часовникот ни е на десната место на левата рака и дали сме ги врзале врвките на патиките или само сме ги пикнале внатре... ете тоа СДгоК.

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Јас се мислам дека не е лизалка :^) Не знам зошто ама така мислам .. :x

11. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК и јас сумњам дека е Лижалката :?:
    И СДК вечер ме очекува изненадување од другарките ]:) Едвај чекам да го видам! :)

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

Бре луѓе, have a little faith :D
    Можда Лизалчето е :) А не би ме чудело да си ја има лозинката заборавено: ем долго време не е дојдена тука, ем целата заљубена-изгубена :D

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.926
    Допаѓања:
    203.180
    Сакам да кажам...

Хипи, не е проблем заборавената лозинка... има опција ако си ја заборавила лозинката да си го отвори стариот профил со тоа што ќе добие мејл со нова лозинка, па после може да си ја смени. Ај ќе видиме како ќе се покаже.

СДК... убав ден :) го видов малечкото, штотуку родено ќеркиче на мојата најдобра другарка која сега е во Америка. Го видов само на слика, одвај чекам да дојде лето за да ја видам во живо :)

Шетам по нетов, ја следам ситуацијава во мојата бранша. Дефинитивно од земја не' удрија, не знам дали има подолу од ова. Ако слушнете дека вашите стоматолози ги затвориле ординациите, не чудете се... со новиве закони никој нема да има право да работи :x :x :x додека повторно не положи стручен испит кој мора дебело да се плати... се' ми се чини дека за некое време јас ќе бидам принудена да си барам друга професија :worried: само затоа што нема да ги исполнувам условите кои наметнаа челниците гладни за профит :swear:

Имам толку планови... се надевам дека ќе се исполни нешто од нив. Ама најважно е се' да биде како што треба во годинава што следува.

14. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК денес сум се изнаспала убаво :lol:
    Имам чувство дека денов ќе ми биде се во брзање, а сега га го испијам кафето и одам да си се подновам со нешто :)

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Колоквиумска елка за колоквиумска недела :lol:

:rofl:

На Neytiri, Gordana10, BoaVista и 9 други им се допаѓа ова.
  16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

СДК дека сабајле го пронајдов тоа што ми беше изгубено и го барав како луда цела недела. Имав изгубено еден документ, секое ќоше го пребарав дома и не можев да го најдам и сабајле сонувам како го наоѓам и веднаш се разбудив побарав во таа фиока што ја сонував и го најдов. :) Сега веќе ми олесна, можам да воздивнам :)

На macysh му/ѝ се допаѓа ова.
  17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.218
    Сакам да кажам...

СДК одам да полагам и навистина овој пат не сум подготвена. Сакав утрово да станам да учам, ама алармот не ми ѕвонел :(

18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    Сакам да кажам...

сдк дека утре полагам финансии, го мразам тој предмет :@ :@ :@

19. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Крши нога и глеј да препишеш нешто, ако можеш, само пази да не те фатат :)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

Луѓе, да ве прашам, дали Лижалка правеше печатни грешки додека пишуваше? Пошто оваа сега што пишала дека е лижалка, во еден пост направила милион грешки, односно македонските букви ги заменува со латиничните, а пишува на кирилица. Пример: зивот, казав, срекна итн. Јас ја немам читано Лижалка многу, па затоа вас ве прашувам дали и се случувале вакви грешки. Мислам, не е една грешка, туку целиот пост е таков.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.