Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

СДК те немам на фб Лилитке :D
    Но, ќе кажам дека една моја мисла од пред некој ден што си ја постирав и тука и на фб како статус, а лично моја (требаше да си ја заштитам со авторски права) :^) после мене ја постираа едно 10 тикви.
    Remove from friends и чаопријатно.

Get a life.

И ќе кажам дека сега кога милиот Скајп се разболе, бев приморана да вклучам мсн и наместо муабет гледаш само шарени фацки како играат на монитор |(
    И ќе кажам дека мразам луѓе без план, без организација, кои бесрамно се тупнуваат во нечија грижливо конструирана агенда и после си прават Бајрам на мозокот, како најубав план е тој во 5 за 12. |( :devil:
    И ќе кажам дека нашиве луѓе се ептен тесногради и идиоти.
    Значи тргнав по подарок и се најдов во тесно, навистина не знаев која количка најубаво ќе се движи со помош на далечински и побарав помош.
    Сите ме погледнаа накриво.
    Ко Боже ми прости да сум лудак, ретард, крвопија!

I give up.

На Phyramide и Bokicka им се допаѓа ова.
  2. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Еххх Гоу грл ме престигна хаха, само што сакав да пишам дека феминкиве се многу кул женички, интересни карактери на секој ќош, плус креативни и интелегентни....... 8)
    Ми лајк ит а лот ;)

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

Лилитке, јас ќе ти ставам лајк иако немам ФБ :D

Кис4е и до тебе :D

4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Женишча, СДК дека денеска ми е роденден :rock: , т.е Фемински роденден, 1 год откако сум зачленета и верна на форумчето наше мило и драго :party:

Па Ви приредувам едно мало коктелче, да Ве почастам чисто онака, и да Ви се заблагодарам што знаете да бидите вистински пријатели тогаш кога е потребно :*
    И фала многу што сте ми дозволиле да се потпрам на вас кога ми било најтешко :hug:
    ...................................................

Па повелете девојки :$

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

е сега нема врска саатот кога сум се зачленила, важна е датата :lol:

На baguf4e, teddybear, joelle и 11 други им се допаѓа ова.
  5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

...Why are you always complaining about me, you don't even know who I am... :^)

СДК не ми се сите овци на број.

6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Сега ќе го исклучам компјутерот, ќе го затворам, ќе го ставам во торбата и правец- под кревет :devil:

Ама па, се лажам демек идам на пауза од учење, а не можам да се оттргнам. За ќотек сум :punch:

Од сега па до сабајле ќе има турбо учење :muscle: :muscle:, ако не сакам да си ја удирам главата од ѕид :headbang:

Останете ми со здравје и со позитивна енергија.

Бројче среќен фемина роденден :*

Одох ја :hai:

На JuLleE и 2468 им се допаѓа ова.
  7. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДК ако не станам за 30 секунди од комјутеров, ќе навлезам во сериозен конфликт со самата себе!

Три, четири сега!!!

Боки, дигај се и легнувај (си звучам како мајка ми :lol: )

Добра ноќ женишта мои!

П.С Гоу, ќе си се начекаме ние пак, за месец, два а ;)

На Phyramide и Go-Girl им се допаѓа ова.
  8. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да кажам...

СДК дека Sometimes I get depressed, then I remember I have a great ass and its all ok :)

9. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Хмм Бројче како се најадов од твојата пица, многу беше вкусна 8) Нека ти се множат Феминските родендени :)

Check this out :

JA TE FEJSOM ZOVEM, ZELJNA TVOGA CHATOVANJA, PROFIL TVOJ GLEDAM, GLEDAM, GLEDAM SVAKOG DANA..

:rofl: Уште што нема да се измисли на ФБ :rofl:

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Во контекст на мислењето од Вери... Facebook е доволна причина, face долго време не види book :D

На veri му/ѝ се допаѓа ова.
  11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

^ Офи а ова? Исто од ФБ :)

The Poke Button Should Be Called "Yes I Would Like To Sleep With You.

12. 2012

2012 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Сакам да кажам...

сдк не чекајте некој да ве усреќи,барајте си ја среќата во самите себе...

На lludaca му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК добро утро феминки мои најмили!
    Јас како што можете да видите многу ранобудна денес :D уште не се ни разденило. Станав демек ќе поучам дури е ноќ и дури е тишина, ама изгледа ќе го оставам тоа за доцните попладневни часови и за вечер... Денов ми започна рано, значи ќе биде долг... ама па и ептен сум самоуверена, полна со енергија (така и ми пишуваше на сите можни страни кај што проверив хороскоп, знаете, утрински ритуал :rofl: ) и ако денот по утрото се познава, денес нека се пазат од мене сите флегми и мрзи. Има да ги уништам со мојава енергично-бомбастична аура!

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Сакам да кажам...

[​IMG]Денес пресисав!!!
    Станата од од 8 утрово не стигнав до WC да одам како што треба.
    Пред малку завршив со работа, а утре од 8:30 повторно ми почнува работниот ден и тоа со сериозни работни ангажмани!!!
    [​IMG][​IMG]

ДО КОГА ВАКА!?! ДО КОГА??[​IMG][​IMG]

[​IMG]Сакам да си легнам по јорган во соба заедно со моето кутре,[​IMG] да се гушнеме и да си уживкаме со чајче и колачиња, и да ги изгледаме сите новогодишни и божиќни филмови.[​IMG]
    [​IMG] Дома на топло!

Да не осветлува само светлото од мониторот, одбесокот од свеќите, сијаличките од новогодишната елка и накитениот прозорец! [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

А од истиот тој прозор, помалку сеирџиски да го гледаме снегот како врне.[​IMG][​IMG][​IMG]

Одвај чекам да дојдат тие денови...[​IMG][​IMG]

AХ, AMA ДОСТА ФАНТАЗАИРАМ! Ајде веднаш да се пикнам в кревет, колешката моја веќе спие. :$ ЗАза некој час повторно ми почнува работниот ден.

А вие мои драги феминки, изнауживајте ги божиќниве мигови максимално, опуштено и лежерно![​IMG][​IMG]

Ве сака вашата Хеиди Д. В[​IMG][​IMG]

На 2468, Go-Girl, Phyramide и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека не сум спиена цела ноќ, прв пат во животот ми се случува ова, да учам цела вечер.....ахххх. Денес моите очи ќе бидат приказна за себе, во принцип сум спанка, ова ми дојде како шок :worried:

Добро утро феминки !!! :*

16. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк добро утро феминки и ви посакувам најубав ден.
    се придружувам кон екипата која ќе го гледа black swan симнат ми е и на репертоар вечер па ќе споделиме милења во темата филм.

сдк дека денес најверојатно ќе запознаам лично една феминка и ќе пијам кафе со неа :lol: лајк лајк

блонд бебушот е срце незнаев дека толку убаво се гледат на ехо јас обично ништо неможев да видам кога ми покажуваа други :D . со убаво и со лесно да си ја миниш бременоста и чекаме принова на фемина.

ајт одам да фатам работа сега за да бидам слободна после . ве бакнувам :* и уживајте во празниците

На blond и Phyramide им се допаѓа ова.
  17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК добар декемвриски зимски јутар!

Е значи толку многу балет и танцување ми се собра вчера, што сонував како танцувам на сцена со лебед на глава. Жив! Што рамнотежа ќе знаев да држам! Ај јас, ама лебедот?! :?:

Нејсе. Не сакам веќе да сум балерина. Имам нова амбиција. Сакам да сум амбасадор на република Македонија. По можност во Тирана. Имам копано по ниви кај баба ми и нешто администрација. Знам да пишувам писма во Ворд а во Ексцел знам да ги пополнувам тоа правоаголниците. По нарачка и секако по желба.
    Ама се плашам да не бидам премногу добра за таа позиција. Знаете, во ваков просечен свет, да ти е страв да си толку успешен |(

Убав ден феминки и еве однапред на сите католици на форумов им го честитам однапред Божиќ. Убаво да си прославите, бидете со вашите семејства, сакајте се и уживајте во секој заеднички миг кој го имате. Зграпчете го моментот, затоа што никогаш не знаете колку долго ќе трае :)

Прекрасни празници! :*

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК на здравје утринското топло попарено кафенце драги мои феминушки! :coffee:
    Сакам исто така да кажам дека ми треба масажа! Една добра, долга, силн масажа.. :smirk:
    Сакам да кажам дека и покрај поето цело-животно котлинско постоење, скопскава магле одамна премина од мистично декемвриски шармантна во неподнослива... |(
    Сакам да кажам дека сте прекрасни, единствени и заслужувате да имате достојно прекрасен Четврток мои дами! Денес, немојте да правите компромиси! ;) :*
    Четврток, хир уи каааам!

19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Пуштети ми ја ваша среќа феминки само за 2часа ми е потребна. Ајде отидов јас да полагам биохемија. Молете се вие за Скајчето. :lol: :lol:

:* :* :* :* :*

На Ema.Sk, sonce777 и macysh им се допаѓа ова.
  20. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Ме плаши 2011 :|

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.