Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам среќен Божик на сите католици!!!! :)
    СДК дека е најглупо кога не знаеш дали треба или не треба да се љутиш за нешто...пошто у суштина ти е сеедно, ама ШТО ТОА МОЖЕ ДА ЗНАЧИ ?!?!?! :?: И слични такви бескрајни аналитички мисли и размисли.... Невозможна сум понекогаш.
    СДК дечко ми не ме врати дома синоќа! Ми рече - може такси да ти викнам? го мрзело... :punch: :punch: ..Јес да спиевме претходно, поспан и све.... ама некако не ми го искупуваат околностиве...Кога умре витештвото бе ?!?!?:swear: :swear: :swear:

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...Се е подобро, после една преспиена ноќ. ;)

teddybear likes this.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк...дека позитивното расположение и денес ме мава во глава,ме посети без никакви причини...Се надевам дека ке ме држи цел ден :o: сакам да си останам расположена ;)
    Станав си апнав јаболко во потрага по појадок си пронајдов таан алва со какао :wasntme: си апнав и заборавив на појадокот :lol: а кафенцето :coffee: ми дојде како црешка на врв од торта 8)
    сега гласна музика :music: анд енџоинг ин д деј вит :sun: ....уште еднаш се докажа дека после ДОЖДОТ довага СОНЦЕ...(синоќе :rain: денес сонце :sun: ...

julie77 likes this.
  4. Speechless

Speechless Популарен член

Сакам да кажам...

СДК, Среќен Божиќ на сите католици. :)
    Merry Christmas , Zalig Kerstfeest , Joyeux Noël , Meri Kirihimete , Gledelig Jul , God Jul .. итн итн. :D
    Времево. :inlove: Чекам да ми кажат за шетање, ако нејќат они, јас сама. Не седам дома на вакво време. Не не не. Првпат во Декември да е 15 степени. :inlove: И ми се допаѓа,иако не се чувствува нова година во воздух, сепак. :!:
    by the way, Денес ќе одам на шопинг за Нова Година. И ако славам дома, битно убаво ќе се чувствувам. :emo:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

5. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Сакам да кажам...

Нαјдобрαтα друαркα рαзбирα когα и велиш зαборαви нα тоα.Нαјдобрαтα другαркα чекα зαсекогαш когα ќе кαжеш почекαј минутα.Нαјдобрαтα другαркα остαнувα покрαј тебе когα и велиш дα те остαви нα мирα.Нαјдобрαтα другαркα слушα со сααти когα плαчеш нα телефон.Ти текнувα когα некогαш сме толку будαли што луѓето мислαт декα сме нα дрогα..??Или некогαш когα ... Види повеќесе смееме додекα не зαплαчеме..??Или некогαш когα си ги кαжувαме тαјните и оговαрαме..?? Сите тие причини ги терααт луѓето да не викααт бαш нас нαјдобри другαрки..!

6. MiDnIgHtLaDy

MiDnIgHtLaDy Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК Среќен Божиќ на сите католици, а воедно и на моето семејство :* :)

7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Сакам да кажам...

Среќен Божиќ на сите кои го слават денес (не мора да бидат католици, не е ова католички Божиќ туку е Божиќ по нов календар, ама ај да не се објаснуваме).
    СДК дека мајка ми ми подготвила новогодишно пакетче со чоколатца и три чупа чупс лижавчиња (си знае што сакам). Мамо :hug: :hug: :hug:

8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Таа е негов роб.Негово секојдневие.Нема некој толку сличен на неа,нема секој толку сили да биде нечија сенка.Освен таа.Бакнеж. Само еден. Никогаш не е доволен.А потоа повторно го следи секој негов нов. Скришно!Таа ја заклучи гордоста и го фрли клучот.Понижена и поразена...Се до денес кога се спротивстави му ја изваде маската иуспеа да му ги дешифрира зборовите,Сега си поубав!!!Tаа сеуште е роб, но само свој.Дури тој избледуваше некаде далеку,таа го следеше во секој негов чекорсе додека стана речиси неприметлив наликувајќи на инсект.Таа не се грижеше. Му го сврти грбот, и знаеше Тој сега ќе ја чувствува некако...

Кога ќе ги заебеш луѓето дури тогаш тие почнуваат да трчат по тебе и дури тогаш сфаќаат колку само вредиш.

9. Mygirl

Mygirl Популарен член

Сакам да кажам...

Бројче бре ме потреси :( А јас толку ја идеализирав твојата врска...Секогаш најзаљубена ми изгледаше од сите, а сега вака :( Мислев дека ти е совршено... Ама ако, подобро вака. Чим не знае да те почитува, нека му е.

СДК дека сум среќна...си го сакам животот ваков каков што ми е сега, не би менувала ништо! Баш ништо. Ги сакам и обврските што ме преоптоваруваат,
    Ја сакам и нервозата што некогаш ме надвладува...
    Го сакам и него што секогаш ги трпи моите испади :inlove:
    Ги сакам долгите непроспиени ноќи со книга во рака...
    И паузите во истите кога си губам време на фемина...
    Ги сакам и мама и тато...и бато...и другарките...и цимерчето мое најдобро...
    Ги сакам и падовите што некогаш ги доживувам...а уште повеќе успесите...
    Ги сакам и разочарувањата...
    Го сакам и хаосот во мојава студентска собичка :)
    ГО САКАМ ЖИВОТОТ!!! Таков каков што ми е, со сите доблести и мани! Со сите падови и воздигнувања! КОМПЛЕТ!

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...Someday I would like to have boyfriend from China or from Asia :$ :angel: ... with those sweet eyes :inlove: ... my unfulfilled desire
    :lol: е ногу сакам хахха

Attached Files:

11. gami

gami Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК нервозна сууууууум :@

12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека се разбуди детето во мене :rofl:
    Сакам да одам во луна парк, да јадам шеќерна волна и да ја терам мајка ми да ми да ми купи балон...
    али јбг пораснав, не се малце 22 години :P заврши колоквиумска, па сега може да се опуштам со едно кафе со другарките, тачарење, оговарање...заслужив 8)

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Од каде да почнам да ви кажувам :^)
    ...чекајте ќе шмркнам голтка - две кафенце и ќе почнам :coffee:
    Запознав нови луѓе, интересни се и забавни, ме прифатија со еве ваква широка насмевка :) и подадена рака :handshake: Ме мотивираа да размислувам од друг аспект, да застанам на една скала повисоко и да набљудувам од тој агол. Најверојатно ќе треба доооолго да другарувам со овие ликови, па и овде ќе ви пишувам по некоја интересна случка. ;)
    Гоу наоружана со ентузијазам, насмевка, стари чизмички и старо капутче, тргна во нов предизвик! 8)
    Понекогаш сакам да почнам да пишувам дневник, никогаш не сум пишувала....ама тоа сигурно би наликувало на книга повеќе...на еден роман кој нема да биде по некоја утврдена шема на вовед, заплет, кулминација, перипетија, расплет.....туку вака би се движел вовед - заплет - перипетија - нов заплет - кулминација - перипетија.... :rofl:
    Ах овој мој живот уникатен и непроценлив...нели е едноставно да се живее, а толку комплицирано да се преживее :D

Gordana10, HoneyBun, SexyLady and 2 others like this.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК Срекен Божик на сите што го славаат СДК многу сакам да ве читам,одлични сте само кога ке ми дојде нешто да напишам некако не ми иде.Напишаното и тоа во главата не се совпаѓа,се надевам ќе ми прогледате низ прсти за некои грешки,сепак македонскиот ми е малку :?: .Тоа што го знам е оно што ме научиле родителите,така да се надевам барем малку од малку ме научиле :^)

15. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека мрзам вака на некој празник кога темава ќе се пренатупа со Среќен празник..Среќен празник..Дефинитивно треба да се отвори нова тема Среќен празник па таму да се честита :^)

16. Srekicka

Srekicka Популарен член

Сакам да кажам...

Плус има соодветна тема kafe-muabeti/cestitki-t2206/1020.html
    и таму честитаат и овде.. :^)

17. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк прекрасна сабота,со сонценце но со заби :)

18. Name

Name Популарен член

Сакам да кажам...

СДК конечно ама конечно викенд!
    Неделава беше неописливо тешка, бар за мене.
    Имам уште по некој тест и испрашување во понеделник и вторник, и готова сум.
    Треба да седнам да учам, али морам малце на феминка да поседам, одамна немам седнато.. :lol:

19. Sparks

Sparks Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека дома си е дома... Кај и да одам, со кого и да сум, секогаш дома се чувствувам најубаво.

Можеби ги нема оние добри услови за живот Македонијава, ама потопло не се чувствувам никаде. И секогаш, секогаш на прво место го ставам семејството. Единствено тие ми даваат сила за понатаму.

<3 My Family

20. pink4ever

pink4ever Популарен член

Сакам да кажам...

[​IMG] :$

Thread Status:
Not open for further replies.