Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК дека денес е убав ден......

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк се чувствувате ли некогаш дека учите и учите и учите и учите а сепак ... како ништо да не сте ни прочитале а не па да сте запамтиле .... :D

Епа веќе здосадено ми е .... а така се чувствувам моментално. :D
    И одам да јадам печена кокошка со компири и вино и баталувам учење :rofl: :rofl: :rofl:

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

СДК вчера бев во новото Веро ( не е ново ама не знам како да го кажам :lol: ) и многу народ имаше и од тие 100% , јас сум сигурна дека 98% се шетаа со добиените пакетчиња . Морав одма да дознаам од кај им се и беа горе и отидов и видов дека некој список имаше . И пак отидов и прашав една жена и вика услов било некој да работи тамо за да земе . Не е можно тоа , имаше мајки со по 3-4 пакетчиња шетаа .
    Не ми е за пакетчето што било бесплатно , ама мерак ми беше . Дали некоја од вас зема ? :wasntme:
    Немаше да осиромашат ако ми дадат и на мене едно ...

4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Ваква рашмркана одам да се шљапкам во кадата. :)

Радииииииии само што ти срцееее кажеее !!! Така вика Дино Мерлин во право е мојот човек. :D

5. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

СДК дека надвор е прекрасно...Владее новогодишната еуфорија...Градот прекрасно украсен, млади и стари сите излезени надвор, шетаат, се смеат, купуваат...Полно е со живот! Се шетав така вчера и не можев да се нарадувам на атмосферата...Со самото тоа што гледам какво е расположението се полнам со радост. Ја обожавам предновогодишната возбуда, купот насмени луѓе. Не знам зошто некои од вас ги мразат гужвите. Јас ги обожавам! Овие ваквите гужви, не кога чекам на шалтер :)

СДК 2 вчера, додека се шетав низ град со дечко ми, некаде околу 10 часот, не знам баш точно време, ми се чини ја видов Пирамитка...Висока, слаба девојка, со фармерки, кратка јакничка, косата плава врзана во опавче, со капче на глава(качкет) и апарат во раце ја сликаше елката на плоштадот :) Ама апаратот не беше дигитален, туку таа со едното око “зиркаше“ во апаратот :) Си реков, еве ја Пирамитка :D
    Не знам дали стварно беше таа, ама по сликите што ги стави во темата модни критики, а и во темата за наши лични фотографии, таа имаше кажано дека со таков апарат (со филм) прави фотографии :) Ако не била таа, тогаш дефинитивно оваа девојка и е нејзина двојничка :D

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

oф леле, ова само на мене мозе да ми се слуЧИ ;)
    минатото само по себе озивува на некој наЧин, незнам зоШто, а јас ниШто не правам за да се слуЧува како Што се слуЧува :^)
    т.е. лугето од лубовното минато озивуваат едниот екс комуницираШе со мене пред неколку дена, а другиот екс пред малку ми се јави, и ми вели тебе не ти текнува дека имаШ другар, MOлам?????
    како тој мене ме смета за другарка а јас не знам, а ми е екс. Бог да Чува и да брани :wasntme:

А Што е најтрагиЧно од се, другар на првиот екс, ми вели дека ме сака, и сака да биде во врска со мене :sweat: . Немам кометар, навистина.

А тој Што ептен ми се допага, не ни знае Што на мене ми се слуЧува, и го нема ни под дрво ни под камен сеуШте, а денес се 18 дена откако се запознавме :puke: исто ко на ЧовеЧево и мене ми е

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

Ехее Пирамитка не е во Скопје... ;) ...може да и е двојничка... :D

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк...сега сум си ..бањатко,чисто и на мира 8) си пијам кафенце :coffee: иако преска кога седнав да учам :geek: научив мн мал дел од тоа што навистина треба да научам но не си се брзам имам време живиам моментално... :wasntme:
    P.S. сака некој кафе? :coffee:

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

Јас сакам :wasntme: ...ајде турај кафенце :*

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Кенди, во 4 и 20 има воз за Штип. Кај 5 и нешто кај тебе сум :lol:

11. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Е така...земај ја и julie77 со тебе заедно така рака под рака :handshake: ...право на воз и ако треба ќе дојдам ќе ве земам од железничка...и право пат кај мене на кафенце :coffee: и на муабетче :talk:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека мразам се што сакаат младите. Едноставно, сум се родила во погрешно време.
    Колку сум (од денеска веќе „бев“, се надевам) наивана. Од петни жили ќе се потрудам да си ја покачам самодовербата што ми е на 0 и да станам СЕБИЧНА. Морам, морам барем мала доза на себичност да си вшприцам во мене, само така ќе опстанам во овој свет. Не сум ничија боксерска вреќа за да можат да ме клоцаат, удираат и фрлаат. :hai:

Бидете тоа што СТЕ, а не тоа што се СИТЕ.

I know I was born and I know that I'll die,
    The in between is mine, I am mine!

http://www.youtube.com/watch?v=Nkgv3LoQY2o
    Многу ми е гајле што зборуваат сите, немам намера да затварам нечии усти, доколку истите луѓе не се свесни, нема што јас да ги освестувам.
    Многу луѓе би сакала едноставно да ги нема на овој Свет, а знам дека многу луѓе сакаат и мене да ме нема. Жалам, но додека сме со здрав разум обете желби ќе останат неисполнети. Војната сеуште трае, но оваа е поинаква, оружје се зборовите и делата.
    Секој си кажа што мисли, едноставно „им благодарам“ на некои личности. Но, не е моја вина што видикот им е како на коњ (нема лево и десно, само право, евентуално надоле, накај себе).
    Некои прашања едноставно немаат одговор, премногу сум мрзлива за да трагам по одмазда, ќе оставам се` во рацете на Кармата.
    Не очекувам сите да ме сакаат, не очекувам никој да ме сака. Знам дека некому сум му здодевна со овие патетики, но и мене ми се здодевни дел од туѓите.
    Не можеме сите да размислуваме исто, свесна сум за тоа.

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

:wasntme: :o опаа!!!
    Што е тоа што гледам јас опа :smirk: хаххаха е ај нека е на арно :)

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.872
    Допаѓања:
    163.522
    Сакам да кажам...

Сдк освен што ме стегаат бубрезите,се чувствувам пијано...со закаснување се чувствувам како дете на Божиќно утро...кое е ден покасно и е 4 напладне.Само трепкам,а топла светлина ми го обви срцето.Уште едно потврдено сомневање,двајца,слеани во една душа,баш кога ќе помислиш и силно ќе посакаш.Една од новогодишните желби се оствари,скромна,но силна.Го бутка денот,сонцето додека си ги протега рачињата,кафето мириса поубаво,а насмевките се гледаат поискрени.Барем знам...дека сеуште постојат прашања за одредени одговори,оправдување за одредени сомненија,смисла за одредени гестови,но знам и дека ќе продолжам да одолевам да се препуштам на делови од моментот за да не отиде во неповрат мојата одлука,која е несомнено најдобра.
    Сдк дека тажна сум,иако сакав ова да се случи.Ова е исто како момченцето за Божиќ посакува воз на батерии,кога ќе го добие,сфаќа дека сака да биде машиновозач на вистински воз и ...толку.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк...:lol: :lol: :lol: чуден вкус имам кога се во прашање машките кај и да погледнам што и да ми се допадне се е зафатено или откачено...или во филм,фраер ги мене секој викенд мувачките затоа мирничка си седам :lol: ...смешна сум си сама на себе кога е во прашање ова :D

А и под итно треба утре да идам да си купам црвен лак за нокти....ме факаат тоа улавите,сакам црвени ноктиња :)

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк нешто многу едноставно....
    Се мразам себеси !!!!!!! А што е уште пострашно ги мразам ваквите моменти кога се мразам самата себе.
    Кога безпотребно се нервирам.
    Кога сите ми се криви.
    Кога се ми смета.
    Кога имам страшни главоболки и прст пред очччи не си гледам.
    Кога НИКОЈ НЕ МЕ РАЗБИРА !!!! Ама баш никој.....

Дојде моментот да се изнаплачам .....

Дојде моментот да донесам неколку нови одлуки до кои одлучно ке се придржувам.
    Не можам и не сакам повеќе вака.

Дозволив животот да ми зафати остра и неубава кривина.
    :x :x :x :x :x

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

СДК мојата најдобра другарка стана тетка и се чувствувам и јас како вистинска теткица, се радувам премногу, наше бебуле е тоа :*
    Ќе биде убава мала принцеза и ќе ја разгалиме толку многу, што мајка ѝ ќе има вистински главоболки. :D

Ќе одам на мекици уште малку, а вечер...

Ќе водам Љубов, со сите мои емоции, потиснати инхибиции и страсти во последниве три дена :D

Вртоглаво среќна сум, годинава не можеше да заврши поубаво.
    Љубам, до слатка болка, јас сум loveholic :l: :sun:

На skyAngel, mims-89, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.263
    Допаѓања:
    67.829
    Сакам да кажам...

Честитки за бебушот и блазе си ти за сексот Тренадфилке...
    Мојот идниве денови ќе биде по цел ден на работа, нема ни да се гледаме ;(
    Уф, многу грд ден денес, само сакам да заврши побрзо.
    Па, барем тестот беше негативен .

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Виножитке не бери гајле не си единствена ...
    И јас деновиве ке апстинирам и од гледање.
    И честито за негативниот тест.
    Знам дека сеуште неќеш позитивен да е . :*

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.263
    Допаѓања:
    67.829
    Сакам да кажам...

Ќе починам веќе, секој месец истото :^) И уште ми нема дојдено. За една недела треба да ми стигнат резултатите од папот, па да видам да не има нешто посериозно...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.