Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

^ хихих Штип како Штип...малку е досаден бе градов сакам да излезам од него :^) :)
    А СДК...човек не може еден филм на раат да изгледа од овој дедо ми....сепак филмот ке го оставам да го догледам некој друг ден ...штета што денес не можам

Едит: Се читкаме после срцки,идам накај чаршија да ја прошетам мамичка :lol: и да си земам нешто за читкање од библиотека... 8)

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

СДК е ова е препишување :rofl: :D маникир - препишување :D

No.1 ! :D

На sonce777, 2468, Angelche и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

СДК дека положив и другиот колоквиум :D Ајде сега уште утре и толку :)

4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Толку моќно ...сочно ! :D
    Си купив такво маги сочно во рерна па мамичка да дојде и да ги пикне копаните во рерна да видиме дали ќе се сочни.
    Мњам , мњаммм :P
    Има некој пробано такво ? :^)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

Јас имам пробано, вкусни се, само внимавај да не го земеш она пакетче што корне на лук..Ке те утепа самата миризба на месото.. ;)

6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Јас имам пробано, премногу се фкусни, мада не испаѓаат толку сочни како на рекламата... Сега имаш можност ако сакаш кожинчето на батаците да е поиспечено треба да го дупнеш ќесето при крајот на печењето, а мислам дека со самото тоа малку испарува водичката и не е толку многу сочно. :) Но мнооогу е фкусно. :P :P :P

Сдк дека кога се враќав сека од школо во автобус, почнав да размислувам како би било доколку после 20, 30 или 40 години ќе ја отворам Фемина (се надевам дека сеуште ќе постои и ќе биде активна со нови членови) и ќе си се присетувам на работите што сум ги пишувала од самиот почеток... :)

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Џули мор не се лути :wasntme: не сум видела дека си го измислила Хипи ипи ти :lol: Ама ги добиваш авторските права :* :* :* Ама добивам и јас право така да си ја викам Хипи :D А ги добиваш и авторските права на моето Теди мече :) Еве ти еден бакнеЖ :* и еден за Хипи ипи :*
    :P

На Hipica и julie77 им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе одам на Балашевич на концерт, па што сака нека биде! Сама ако треба ќе отидам, ама ќе бидам таму. ]:) Уште од сега ќе почнам да штедам. Ептен се израдував. ^_^

9. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

и јас сакам да одам, и ке одам обавезно :)
    кога ке биде? каде? колку е картата?

10. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

:D :D Јако јако... ама јас имам смислено многу полесно, исто на нокти.

Прво го лакираш ноктот со бела боја... на него лепиш бели ливчиња со напишани формули и одозгора со безбоен лак за да се залепи поубаво.... и ..... со среќа препишувањето... на никој професор нема да му текне ноктите да ти ги проверува. :lol:

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

вајлдче еве ти позз со една песна :P Ако не ти прави никој друштво да ми кажеш јас ке ти правам :rofl: :rofl: :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=VVhsNZiGGg0

На NelChe му/ѝ се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

СДК...на оние феминки кои ми го грешат тука името...JULIE = ЏУЛИ :) :*

13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

Ејј потежок е твојов начин бе :P се лакираш еднаш, па пишуваш ливчиња, па пак се лакираш - дупла работа :D , море како дупла, тродупла :D , вака со пенкалце од оние тенкине си правиш маникир од дефиниции или задачи, десет нокитиња десет задачи ехее кој ти дава :D и си положуваш без проблем (или на тест добиваш 5-че) :D

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

заврши се ,заврши турканицата по факултетов,се се стиши со чудната прашина од празниците која ги засени сите обврски,сега сите се растрчани по македонија,по трговски,веро и рамстор. 8) 8) 8)
    кул,супер работи,само уште белилото ни фалеше,да почувствуваме празнична атмосферичка,вaка ептен е тапа.сув и ладен воздух дишам,и правец дома на топол чај,се одмарам :coffee: .се одмарам од факултетов,од животот,но до кога само два-три дена?потоа се по старо,стара приказна.... :$ ;) ;) конечно ме избраа,сега ќе истражувам,ќе го работам тоа што го сакам,фала ти господе,отсекогаш најмногу сакав да работам научни истражувачки трудови и го добив тоа.ти благодарам дедо мраз што ми ја исполна најголемата желба. :hug: :hug: :hug:
    САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА СУМ ЗАДОВОЛНА И СРЕЌНА ОД ЖИВОТОВ

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Ла Чика за кого како... на моиве нокти па не сака да се пишува со пенкалце... :D многу ми се мазни! :D

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Концертот е на 12ти февруари, а во склоп со него е и промоцијата на филмот "Како Рани Мраз" на 13 во салата Борис Трајковски. Со тоа што, карта за концертот е 800 денари (влезниците се веќе во продажба и се нумерирани), а за филмот е 300 (влезници само за филмот нема).
    10х Теди. :* Deal. ;) :D

На velesanka и teddybear им се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

леле кој баксуз ме тера, на сите мозни полинја.... немам коментар, останав без текст :(

и така јас, бидејки за џабе пракам цв и апликациони писменца-до сега пратив повеке од 20 сигурно, на ниту едно ацално интервју не ме викнале, за нормална работа, се само за некои прекувремени, освен не правив цв и апликационо писмо за во Комуналец, ама и таму ке испратам, белки ке ме примат :rofl:

и така отсекогаШ ми бесе скриена зелба да изработувам обетки и да ги продавам, и така поЧнав, но одеднаШ (во последно време поЧна бизнисот да тоне) и не знам Што да правам навистина.

а јаготката на Шлагот бесе тоа Што една девојка ми пораца сребрести обетки за Нова Година, и на крај испадна дека многу се светкави и немам толку пари сега во мене, понуди ги на друго место ;( па сега ај продај ги де. Леле незнам Што да казам, навистина : :worried:
    [mod-tekst:qint590d][/mod-tekst:qint590d]

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Срцекршачка да ти кажам нешто.
    Ај прво што не е моја работа ама малку полека кога ги пишуваш мислењата и буквите како ш,ц малку внимавај.Или провери случајно да не имаш некој проблем со тастатурата зашто нормално е да не те викнат на разговор ако на овој начин ти се поплнети апликациите.Ќе мислат дека си неписмена. Провери си и среди го тоа.

Друго во комуналец и да пратиш св не те викаат. таму е тешко да се влезе.Не мора да значи ако си комуналец си на најдолно ниво. Земаат плата сосем доволна поголема и од таа на мајка ми која е продавач.

И трето и најважно. Постојано си тажна и разочарана. па не можеш така. Дај собери сила, насмеј се, среди се, Нова година е,празници,хармонично расоложение во секој дом, а тебе не ти одело во ниедно поле.
    Како па да не !!! Ама супер ти оди на полето самосожалување. Не смееш така. Одма да се средиш. Да ги покажеш обетките наоколу, да пуштиш музика и да се вратиш во нормала. Ако ти откажале едни обетки не е крај на бизнисот.

И татко ми со години бара работа па никому ништо.

Ајде поздрав до тебе.

19. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

СДК дека му завидувам на Скопјани.... колку сакам да ја осетам таа предпразнична гужва по продавници и плоштад,трчање по подароци за блиските..... да се осети дека празници се ближат
    Овде во Прилеп се е пусто,дури и жал и криво ми е оти веќе ниеден празник не се празнува како што треба :(
    А колку ги сакам овие празници Божиќ,Бадник.....ма сакам бе градов да живне малку,да се раздрмаме,да живееме да се радуваме,а не само се жалат сите! :^)

На macysh му/ѝ се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

Теди, моето св и апликационо писмо си е убаво средено, со Македонска поддрШка , а го испракам за огласи и во Македонски и странски компании, знаЧи и на Англиски и на Македонски (зависи од потребата со фотографија секако)

мозеби имаШ право дека звуЧам ептен депресивно, а така е оти на ниту едно поле не ми цветаат рузицки, но сепак сум поЧесто ведра и насмеана :rofl: а тоа Што се ми оди наопаку, ми оди и тоа е факт, свесна сум за тоа, но сепак малку мислам позитивно. Нова Година ми е како и секој обиЧен ден, па оваа година не ми е до славење ама воопШто оти пред 11 дена ми поЧина дедо ми, и се Чуствувам тазно :( а немам зелба за плаЧење.

Мислам дека тастатурата неШто не е баШ нај нај, па затоа имам проблемЧиња

И татко ми подолго време не работи, па те свакам како ти е . ПоздравЧе до тебе

[mod-tekst:20mf5np3][/mod-tekst:20mf5np3]

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.