Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Сдк дека преку глава ми е од овој град.Не се издржува повеќе ни една секунда!! :doh:

Глупави денови,ни Б нема од божиќниот дух во овој град,па и луѓето се катастрофа.
    Разочарана сум од се и од сите.
    Каде се добрите времиња кога и се радувавме на зимата,кога правевме снешковци и се гаѓавме со топки и бевме толку многу безгрижни :?:
    Сакам да заминам од градов или уште подобро од Македонијава наша и никогаш да не се вратам!

2. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Сакам да кажам...

На Hipica, Srekicka и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк...Tonight I need hugs and kisses :(

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.222
    Сакам да кажам...

Секогаш кога штедам пари ми се случува ова- I'm gonna save my money.. I'm gonna save my money.. OHH, SHOES!

На HoneyBun, Hipica и baguf4e им се допаѓа ова.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека не можам да опишам колку е чудно сево ова.
    Некако, на чуден начин ме возвишува.
    Ме прави посебна снегулка при многуте. Зучи чудно за некој што едвај го познавам... Не, воопшто не го познавам. Чудно, повторно чудно. Длабоко во неговите црни очи, во дното на неговата уметничка душа се крие посебен свет. Секогаш, секогаш е толку посебен. Во неговата тишина спијат многу зборови. Уметник со фасцинантен стил, полни џебови уникатност.
    Можеби некогаш навистина ќе го сретнам зад сликарското платно, во неговата лева рака ќе ја држи шарената палета, а во десната четката. Во тоа е најдобар без сомнение. Ќе го набљудувам како полека, нежно ги преточува своите чувства во широк спектар на бои. Го немам никогаш слушнато како зборува, но доволен е поглед за да сфатам што сака да каже. Се надевам дека еден ден ќе ми ја подаде неговата рака гледајќи ме во очи, не е потребно да го изговара името, го разбирам и во сиот молк. Само три пати се имаме пресретнато, а се чувствувам како да го познавам сиот мој живот.
    Во мене ги разгорува и најситните жарчиња. Ме прави да бидам тоа што сум. Стои пред мене гордо, тој е мојот идол, идол кој воопшто не го познавам. Гласот во мојата глава кој ме води низ чудните патишта на животот.
    Утре ќе го побарам повторно. Тој микс од различни енергии ми дава сила и сенс за живот, и покрај сиот копнеж.
    Те молам, земи ја и твојата кутија во форма на срце... преку неа и влезе во мојот живот.

На karak, senza.parole и viki44e им се допаѓа ова.
  6. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Ај, со здравје фејс! Сигурно ќе му се вратам пак, ама ај! Да се одморам малце од таа глупост!

Лека ноќ... :* :hug: :hug:

7. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Сакам да кажам...

СДК дека сум многу нервозна и не ми се верува какви луѓе постојат на светов ми иде да ги треснам од земја :@

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк за разлика од Неџма погоре, јас сум многу прибудалски расположена вечерва :D
    Онака. Не дека има некоја посебна причина :rofl:

И сдк им викам дома утре ке одам на концерт и ми викаат добро де кога ке дојдеш од факултет ке ти дадеме пари. Викам не. Ке одам директно од факултет на концерт ( а што е најстрашно не ги лажам) и буквално беа :o :o :o а јас се смеев, па после станаа малку :devil: па јас пак се смеев, па видоа не видоа ми дадоа парички. Како што би се насмеал противникот на декстер- Муахахахахаха :P

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Оперисана сум веќе од чувства, дефинитивно! :|

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Бројке љубов моја така треба :*
    Имам една другарка од срам е оперирана :D

не се секирај луда Бројке, Коцките ке дојдат на свое место. си знаеш и ти.
    Гушка те тедимече мечкарскииииииииии и силно. :hug: :hug: :hug:

11. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

сдк дека уште сум будна..ја учев семинарската.. ајде уште неа да ја одбранам и толку од учење оваа година.. ај со лесно нека ми е за 4 саати :)

12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК дека ми збогтисува од намќори! Ама ептен. Седнале, без крв во лицето, мислиш некој на гилотиња ги праќа.
    Па уште и кога ќе ги видам дека немаат причина за тоа ми иде да делам сочни шлаканици од сабајле. За добро утро. Ало бре! Живи сте? Здрави сте? Па кој купус седите тука вакви? Да не земам да ве размаам тука ко Миле Тошка што го запука одпозади.

Дел втори.
    СДК дека ми збогтисува од женски кои немаат трошка гордост. Како во харем или слугинки во богати резиденции. Да господине. Што ќе се напиете господине? Да веднаш господине. Како ќе кажете вие господине.
    Поготово се ежам од оние кои се јаки на зборови, а дома се никој и ништо. Обични, склопени Калимерчиња кои не смеат да писнат. Непотребни украси за во креденец кои ги фаќа прашина. Се убедуваат дека реалноста која си ја створиле во своите глави е и вистинска. Со помош на зборови се убедуваат во сопствената среќа. Себеси и другите. Им се потсмеваат на останатите, а самите знаат дека посакуваат малку од туѓата среќа. Каква - таква. Ви солат памет, море и бибер ви ставаат. Се виделе, се доживеале. Ама кога ќе настане куршлус избезумени не знаат како да застанат на нозе, затоа што досегашната реалност ја чекореле со помош на штаки.

Дел трети. Е не ми збогтисува од фемина. Денес е среда. Уште денес, и утре и задутре па ќе пукаме петарди. Јас ќе ви пукнам една така поголемка за здравје, среќа и љубов. Море, кога подобро ќе размислам, ќе треба да се три, за арно да ви тргне!
    Еве ви на, една насмевка :) Затоа што не сум намќор и немам намера на никој во животот да солам памет. Пред се затоа што не сум најпаметна а и немам право.
    Ама можам да се насмевнувам и да пукам петарди за среќа. Барем тоа можам да го сторам. И тоа со големо задоволство :)
    Ај чао сега! ;)

На baguf4e, Ema.Sk, LivingGlam и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Katerinasarkis

Katerinasarkis Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

СДК здраво од мене, јас сум нова на форумот - гледам дека е релаксиран и позитивен. Ке ве поздравам сите и ке ви посакам убав ден ;)

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Што ми е денес, од сабајле само киксови кажувам, сум го пуштила мозокот на пасење :hai:

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска ќе си ставам уште едно дупче на увцето најгоре, па што сака нека биде!
    Ќе издржам. :rock:

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

СДК почивај во мир Атина Бојаџи !!!

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

У бре Вајлд, со драстични промени ќе влезеш во 2011! :lol:

Туку ај, прај си шо сакај, и терај си свој стил! Другите што мислам ич да не ти е гајле ако тебе ти е убаво! :clap:

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

Пливај Делфина и почивај во мир.

19. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Сакам да кажам...

СДК дека денес ќе одам на кафица со еден дечко, па wish me luck да не тропнам некоја зелена зашто не спиев саглам цела ноќ(проклета менструација :@ ) :$ :D

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк...НЕЈКАМ ДЕНЕС НА ШКОЛО ДА ИДАМ....математика први час ќе ме испраша :worried: !!!!!!
    :puke: ...btw имајте убав ден :*

Едит.... I want feel butterflies in my stomach!!! :doh: :| :) immediately

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.