1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    95
    СДК ми недостигаат некои личности од форумов. :(

2. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    61
    Сдк денес бев со паралелката од правниот смер во суд и гледавме една парница. Братов што го судеа имал сестра која била болна од рак, а него како лек му дале некоја трева за да насади и сесрта му да пие чај од таа трева. И мислам дека претпоставувате каква трева - марихуана. А и да е така сепак мислам дека не треба да се пие нешто што не знаеш што всушност тоа е. Видовме и слики на кои што јас познав дека тоа е марихуана, а не пак тој што го судеја. И не знам што му направија на крај бидејќи толку, требаше да се вратиме на другите часови. Ама сигурно ќе оди во затвор најмналку една година. А и да кажам дека адвокатот не беше баш нешто. Јас подобро би го одбранила обвинетиот само од она што го гледам на филмови.

3. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    СДК се разочарувам се повеќе и повеќе од мојот татко. Не му личи на годините ова што го прави. ;(

4. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    sdk deka imam gosti,bratucetkite mi se ovde pa mozete da pretpostavite kakva atmosfera imame 8) :rock:

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ова ќе ми биде дефинитивно многу исполнет викенд.Премногу обврски ме очекуваат неможам крај со крај да фатам.
    Некои луѓе немаат основна култура и почит спрема постари лица.Само седам и чекам кога ќе ми пукне филмот... Не сакам да се спуштам на такво ниво и да враќам со исто,меѓутоа неможам да трпам провокации и не сум должна да трпам нечии навреди и испади.

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.913
    Допаѓања:
    163.829
    Сдк дека...слабоста пред некои луѓе ми е поголема од што мислев...дури и солзи ми одат за минорни нешта во време кога се случуваат големи работи во животов...многу ми недостига една личност,иако сум прерасположена,преисполнета и пресреќна во моментов...да ве поздравам со песничкава која и не баш во мој стил...
    Код:
    http://www.youtube.com/watch?v=7hCQ2gbnSmE&feature=player_embedded#!
    И да,знам дека ми следи прекрасно лето и прекрасни настани после еден несимпатичен!

7. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    СДК дека сум коцкар во душа,отсекогаш сум била оти најверојатно се раѓаш таков,а не стануваш со тек на време.И не сум сигурна дали тоа е добро или лошо,но сигурна сум дека го сакам и проклето ми недостига на моменти,кога ќе останам без жетони.Сум добила многу,а исто така и сум изгубила многу,но дури и кога сум губела постоело некакво чувство на живост,возбуда и помалку моќ(нормално искористана погрешно :) ).Знам дека таквите што сакаат да играат на сигурно никогаш нема да успеат да ја разберат суштината на напишаново,исто како и јас што не ја разбирам нивната филозофија.Таквите нешта не се објаснуваат и не се разбираат,само се доживуваат и се чувствуваат.А во само едно нешто сум најсигурна-без оглед на тоа колку сум добила и колку сум изгубила поради тоа,никогаш нема да ја изгубам желбата за да се коцкам.Никогаш.

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    СДК дека се изнервирав вака сега пред спиење :( :punch:

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    секогаш ќе страдам во животот , ако дозволам вака |(

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    СДК денов ми почна нервозно напоаку со страшна врева уште во 8 часот :@
    и цел ден ќе биде така....ама ќе преживеам...или ќе се иселам :lol:

друго сдк пишувам - непишувам незнам ни јас што сакам...ама ќе дознаам наскоро! :^)
    само знам дека на ЕДЕН не му пишувам прва ЗА ИНАТ!!! :devil:

уф да и станав шопинг манијак...ќе прогласам банкрот за некое време ако вака продолжам...ама нели е премногу убаво чувството кога ќе си купиш нешто така мераклиски од ќеф, колку и да си депресивен ќе ре расположи....ЖЕНИ + ШОПИНГ најјака комбинација....тука некаде и неколку кредитни/дебитни картилки или малку повеќе кеш би додале во формулава за 100% задоволство :inlove: :inlove: :inlove:

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    денот штотуку ми почна! и барам од сите да ме толерираат денеска, зашто... сум таааажна :( :D ова како соопштение сватете го сакав да кажам :rofl:

12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    СДК God Bless Garnier Hair Colors!!! :D Веселба на повидок, а јас ко свежо фарбано јајце! :lol:

13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК скоро цело време сум и на фемина приклучена ама напоредно правев многу работи , ме мрзеше на секое приклучи вклучи и гледав тв и малку излегов надвор, ама крајно време е сега да станам од форумов и да направам нешто корисно, сега ќе потсуредам (сама сум дома никој нема да ми смета), ќе си пуштам музика и после ќе земам да учам (иако нема испрашувања,треба да се учи за крајна оценка ), ама пак ја овде покасно ќе си наминам , ако ништо друго само да си ве поздравам !
    :* :* :*

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека сум малечка.... и ми годи. :$

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Дека сум глупа, глупа, преглупа!

Сите мажи се исти - без исклучок.

16. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК дека конечно го коплетирав изгледот за матурата..си купив ташна,обетки и си ставив нокти да ги сликам па ке ви прикачам и слика..ептем ми се кефски...се прибрав дури сега.Шеткање со другарките и кафе и сега планирам да читам .Вечер не ми се излегува некако се преморив од шетање цел ден...ќе се уклучам може да ве читнам час ако ми е досадно и тоа. :* :*

17. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    СДК мака ми е, а треба да се спремам за излегување. Не дека ми се излегува али и дома нема што да се прави. А и времево е лошо :(
    На сите што ќе излегувате вечерва - убав помин. :*

18. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    :clap: :clap: И мене исто :D

19. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Катја а фустанче? не кажа дека си купила?

20. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    sdk deka mi se jadese mnogu puding, napraviv a sega ne mozam da cekam dodeka da oladi :P

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.