1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК драга моја косичке.
    Никогаш, ама баш никогаш во наредните десетина години нема да те исфарбам.
    Конечно те вратив во нормална смеѓа состојба. :bow:
    Нема веќе да изигравам малинка, ротквичка, лимонче без цуцулче горе ... Ќе те чувам најдобро што знаам и умеам.
    Едно праменче ќе си осукам и ќе си ја чувам цела косичка како очите во главата.

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Кенди,некој се обиде да ти даде најдобонамерен совет а ти почна да ратуваш,само да те потсетам не бев јас таа што кука како нема да излегува никаде,нема со кој да дружи...дрн дрн јариња :!:
    Мила девојка си навистина и токму поради таа причина ти го кажав тоа што ти го кажав,ама очигледно критика не сакаш да примиш.Еве прочитај си сама што си напишала па види кој кого прави будала во здрав мозок можеби и ненамерно.Форумов не е место за препукување тука ставам точка на дискусијата со тебе,а што се однесува до твоите мислења после твојот коментар ти ветувам дека можеш спокојно да спиеш знаејќи дека дефинитивно нема да ги читам ;)

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Абе луѓе вое барем ќе се прочистите :lol: а кај мене нејке ништо да излава....се што се апне све во мене останува по арно пролив одколку вака :^) ...заникаде сме си баш овие денови :lol:

Едит: Гледам дека и ДРУГИ феминки не се баш расположени или не ја чувствуваат новогодишната еуфорија ....но ТОА што јас :!: го нагласив изгледа најмногу им упаднало во очи на некој личности.... ;) хах!

4. unique.lady

unique.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

СДК во Прилеп ако нема снег за Нова Година ќе турале вештачки снег во центар. :P

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    Сакам да кажам...

Кенди, Георгина мислеше на тоа што прво плукаш по Нова Година, а потоа им посакуваш Среќна Нова Година на другите членки. И доаѓа некако лицемерно.
    Испаѓа дека и ти глумиш лудило, па честиташ нг.
    Само ова заедно не требало да го ставиш во ист пост :)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Абе злато ја сфатив али денот ми е лош у школо сите за тоа (пиење ова она)поради тоа така пишав за Н.Г. не дека овде јас нешто за вас... :^) можеби грешка сум направила што сум ги ставила во ист пост...А јас,може да се забележи дека честитањето го напишав од срце па сега....кој како ме разбрал...а изгледа неколку личности овде сте ме сфатиле погрешка :^) ....
    Не е битно да не бидиме овде како да се препукуваме...
    ЈАС СИ НАЈДОБРО ЗНАМ што сакав да кажам а знам дека и тие феминки што ги поздравив и што им ја честитав Н.Г. ме сфатија и знаат што сум сакала да кажам... :*

А и не сум лута што ме посоветувале...туку ЛОШ МИ Е МНОГУ ДЕНОВ :puke:

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.849
    Сакам да кажам...

Ајде нмвз :D
    СДК не можам повеќе :| :doh:

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.903
    Допаѓања:
    163.773
    Сакам да кажам...

Абе Георгина не рече само за тоа,а не рече само таа,туку и јас и Сесилија во еден момент.Ама...кога сите забележуваат,а само ти не...тогаш,не е до останатите,до тебе е,а најлошо е кога не го гледаш добронамерното во сето тоа,туку баш напротив...ти си знаеш Кенди.

На TheCandy880 и GeorGinnA им се допаѓа ова.
  9. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

Ааа Феминки денес не ви е денот. Море и јас прееска ни на мртво плачев, ни на живо се смеев. Ама помина.
    За утре и си се мислам дали да тркнам до школо се да им изедам и да си се вратам дома под јорган. :lol:
    Не и се радувам ни на НГ, ниту на тоа дека ќе има 10 гига +, ниту на распустот. Највеќе се радувам дека Хитлер ми заминува. :rock: У јеее, у јее, јеее! Ќе ја нема 5 месеци. :party:
    Самата помисла дека секој понеделник прв час со неа имав не ми се ни стануваше. Она Хитлерка, ние грефчињата - Евреи.

Иначе сега правевме со мама торта, салата макарони, па си го шиев фустначето, мали корекции му правев. Бре, бре, мераци. :)

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Што е бе женички....сите нешто честитки, убави зборови, позитивни мисли, надеж, оптимизам....ехеееееееееееееее на кило сте изнапишале :D
    Гоу цела година тоа ви ги пишува и ве советува и поттикнува да бидете такви и да уживате во животот :D Оние антиновогодишно расположени ќе ги пратам да работат трета смена на токсикологија :P Ето така да си знаат :!:

Сакав нешто да кажам за форумов....често кога ќе стане збор за некој форум (анонимен) има некоја предрасуда кај луѓево....велат дека луѓето кои пишуваат се асоцијални, некои фрикови кои немаат свој живот, манијаци, отфрлени од општеството, чудаци кои бегајќи од реалноста спасот го наоѓаат во виртуелниот свет. Фемина не е исклучок од ова, сведоци бевме дека низ форумов поминаа и сеуште поминуваат некои чудни ликови, но тоа е само еден минијатурен дел кој може да се занемари бидејќи ОВДЕ НА НАШАВА ФЕМИНА има прекрасни девојки кои заедно со трпеливата билка го направија форумчево да биде вака прекрасно. Создадоа форум кој има душа, форум кој е магичен!
    Јас сум среќна што сум дел од фемина и сум благодарна што ми помогна да научам многу нешта и да запознаам извонредни личности и пријатели!
    Се читаме во 2011 :hai:

На teddybear, peperutkaa, baguf4e и 9 други им се допаѓа ова.
  11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СДК ( да се пофалам де ]:) ) дека Васината торта ќе си ја земам за заштитен знак :lol: Испадна убава, преубава. Па, остави лошите моменти, остави нерасположението и депримирањето, навали народе на благо и руска. Еднаш се живее (во депресивни испади)!

12. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Сакам да кажам...

СДК - I'm bored of everything !

13. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Мореее, колку убави си ги напраив ноктите пу пу пу. Никаков козметичар не ми е рамен :P :lol:
    Лажам :D
    Мајка ми ми ги напраи. Ама се ќитам со туѓи перја де. Да ми се исплати целодневниот труд на правење. :D

Абе кога мајка ми сака тоа е перфект. Ама за жал ретко сака. :( :D
    Едни нокти и цела песимисност за утре ја снема. :$ :lol:
    Чудно ми е што се фалам, обично се срамам да си кажам. :$ ;)

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ја сакам новата рекла на БИМИЛК со кравичките и со преслаткото гласче на девојчето.

Е тоа заборавив да го кажам.
    :D

На Noemi и LivingGlam им се допаѓа ова.
  15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Јас уште не знам каде за НГ. Изгледа она што го велиме: Во 5 до 12, за утре БУКВАЛНО ќе важи :lol:
    Малку ја шишнав косата, и ставив некое црвено праменче, абе се погоди тука другарка ми фризерка, инаку ме мрзи мене тие работи...
    А за утре, ќе купам од тие сребрените спрејчиња и ќе се напрскам како малите дечиња, :D за шминката не се грижам, денес по ЛП добив едно видео за перфектна шминка, и искрено поубава не сум видела, па ќе го искористам тоа. Исто и за аутфитот знам што ќе биде ама ќе пишам во соодветната тема ако ја најдам.
    Ах таа жена што ми направи, само да ја начекам утре некаде...сила ќе употребам.
    И зошто морав толку добри благи да направам. :tmi: Blame it on the talent :D

16. TheCandy880

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк....се ми се менува што вели к.и.м. во 5 до 12

И сега? :^)
    Што ќе правиш бе Кенди :?: мисли мисли времето минува :o:
    дома или .... :d: :music: :bandit: ?

17. unique.lady

unique.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

СДК не постои човек кој не направил грешка сите правиме по некоја грешка затоа немојте да се нервирате(доколку се нервирате зошто сте направиле грешка) :!:

18. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ете така сите си се изнакажавте што ви лежи на срцето па и јас би сакала да кажам нешто и да ја испратам оваа година. Епа оваа година можам да кажам дека ми била најубавата година во мојот живот. Многу работи (лоши и добри) доживеав и сите тие работи ми помогнаа да ги отворам очите, да се пазам од непријателите (оние лицимерите), да го зацврстам мојот карактер и секако да си ја зголемам самодовербата и да се почитувам самата себе. Ви благодарам на сите околу мене што ме направивте ова што денес сум. Моето членство на фемина претствува голем успех за мене. Мило ми е што ве запознав (иако не лично) многу ми легнавте на срце и ми помогнавте за многу работи. Надежта во мене се разбуди дека и во нашава земја има убави и паметни девојки како што сте вие мои драги феминки. Во идната година ќе ги сакам сите што ме сакаат а и оние што ме мразат. Ќе пробам да бидам подобра личност (иако ништо не ветувам, затоа што сите ветувања ги исполнувам а најмалку оние што си ги ветувам сама на себе). Се надевам 2011 ќе биде уште подобра и поуспешна година од оваа. Ве поздравувам феминки, нека ви е среќна Новата година и секоја од вас убаво да си помине утре вечер (секоја на свој начин) и се читаме во Новата. Поздравче Ве сакам :* :* :* :* :* :*

СДК2 ме фати грлото, незнам дали утре би можела да излегнам на голи нозенца. Ќе си пиинам едно чајче и апченце пред легнување, па беќи утре ми биде подобро.

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

Cдк дека се дупнав од јадење...Mоре чоколади, па слаткиши, па руска, папапа!!! после вагата ќе се крши, Eми ќе се крши :lol: :lol: :lol: :lol: Aко, уште утре само па после ќе намалиме!

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.903
    Допаѓања:
    163.773
    Сакам да кажам...

Сдк денес пола град купи ... гаќи,прслуци,корсети,подвезици,секси чорапи...црвени!
    Се надевам дека ќе им се исушат до утре...или па може,ново е па што,не е носено,па така од тезга на гз...

Мразам црвена долна облека.Не ми е секси,не ми изгледа убаво...

На Foreveryoungiwannabe, Ema.Sk, senza.parole и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.