Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

БлуПерадајс, не си единствена што нема купено ново за нова година.. па и не мора да знаеш. не зборам за себе, јас за себе купив само една преубава црна блуза, и после си ја комплетирав со што имам по дома..
    знам другарки полно ми збореле дека немаат купено ништо..не очајувај. отвори плакар, имај ја сета облека на видик и комбинирај си....и парчиња кои веке си ги носела ако ги комбинираш убаво можеш да бидеш бомба. размисли и дали и кои делови од телото сакаш да ги разголиш (нозе,раце,грб,гради)и според тоа барај...од апсолутно ништо може да се направи многу..зачудувачки многу..ти зборувам од лично искуство..но тоа е долга прикаска. со срека ;)

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк...убав ден .... :sun: си седам бањатко,чистичко на чистичко и :coffee: и вечер планирам барем малку малкууууу.... :dance: :party: а ЌЕ БИДЕ и тоа :lol: :*

3. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Сакам да кажам...

СДК да си ја поминете новогодишната вечер незаборавно и годината да ви почне најубаво! И памет во глава(како што би кажала баба ми :lol: ). Ве бакнувам сите :* :* :*

4. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СРEЌНА НОВА ГОДИНА ОД ПРЕКРАСНИОТ ДУБАИ

деновиве ќе ви пуштам и оригинал сликички

Прикачени фајлови:

На Trendafilka, Ema.Sk, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Девојки, без разлика со кого и каде ќе славите, ви посакувам волшебна, магична и прекрасна вечер! Иако нема да можам да пишам, кога ќе биде 00:00 јас сепак ќе помислам на вас!
    Ве сака БиЈу :* :* :* :* :* :* :*

6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Е значи вака .
    И вчера кажав ама пак ќе кажам. 2010 година беше преубава година за мене , многу работи научив во оваа година што ете веќе изминува. Баш во оваа година се зачленив на форумот и премногу ми е мило што сите вас ве запознав. Денот без вас не можам да го замислам. Сите ми оставивте некаков посебен впечаток па затоа нема никој да одвојувам. :)
    Се вели најлудата ноќ во годината е баш оваа вечер што ќе се случи. Јас одлучив утре вечер да ми биде најлуда бидејќи ми се расипаа плановите за оваа вечер па одлучив да бидам дома со оние кои најискрено ме сакаат , а и јас нив многу ги сакам.
    Бидејќи е најлудата вечер направете ја баш таква. Танцувајте , пејте ,пијте (ама не претерувајте ) ,ич не се замарајте кој ве гледа кој не , терајте си го ќефот. Сите добри работи од 2010 запомнете ги , а лошите не ги заборавајте но едноставо не ги повтарајте и не се потсетувајте на нив. :)

Јас со ник Скај Ејнџал такозвана Скајче или пак Скај.
    Ви ја честитам Новата Година.Имајте успех на секое поле и трудете се сите желби да си ги исполните. Влезете вистински намсеани во Новата Година бидејќи имате многу причини зошто да се смеете. Се најдобро ви посакувам. :*

Среќна Нова Година хохо...хохо. :D

На teddybear и BeYourself им се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

И од мене нека ви е среќна Новата 2011 година на сите. Бидете секогаш среќни. Не дозволувајте ситници да ве онерасположуваат. Исполнете си ги зацртаните цели. Уживајте, сакајте се.
    Каде и да одите знајте дека не е битно каде сте ... битно е со кого сте.

Ајде вака и јас неколку така поблиски да одвојам :

- Трендафилке: Среќна Нова година, ти благодарам за се, ти си едно суштество толку мило,стабилно широкоградо ,свесно и реалистично. Остани си таква. Уживај и оваа година во љубов, секс прегратки и се нека ти биде најубаво.

-Бројке ... мила моја најубава девојко ... Да си поминеш најубаво ... Знаеш дека луѓето прават грешки ,некогаш дури и оние што ги сакаме, па дури и ние правиме грешки... сите сме луѓе... Знај дека се ке биде добро.Те гушкам ...

- Дафне,хдв(алис) и пирамитката ... Освежување преубаво на форумов,останете си такви девојки супер сте си. дафне ти благодарам девојко на убавите зборови. Се убаво што го посакуваш во три пати поголеми дози да ти се одврати.

- Спичлес ... Забегано лудо мое те гушкам најсилно и да си поминеш најубавооо. Имењачке една .

-Душица... За секој муабет на мсн што сме го истерале, за смеењата, за оговарањата машки, те обожавам лудо едно , помини си најубаво, биди среќна и забегана како што си.

-Виножитка и Џули - Со самото тоа што се бикови ми влегоа во срце. Виножитке уживај во љубовта помалку нервози и редовна менс ти посакувам во новата година ... Џули останиси таква каква што си, пронајди ја вистинската љубов за да бидеш целосно совршенство.

- Анат- толку невино суштество, образовано и спремно да помогне секогаш кога може, огромен поздрав до тебе, се најубаво во новата година.

-Лакримоса- Девојко мила мојааааа се најубаво оваа година и да се заљубиш и да уживаш и за ништо да не ти е гајле ... нека не следи телепатија и во нареднава година .

-мимс89 ... Искрено ти посакувам да ти се среди се ...да читам постојано весели постови од тебе... да не се нервираш и да не се мачиш ... знам дека трудот не ти е залуден. се ке биде добро.

- На мамичките: нека им се родат здрави живи весели дечиња во новава година.

-Марама и скајенџел ... Заљубени изгубени , останете си такви , марамке ти знаеш - се ке биде добро. Во новата година со помалку грижи ....

И сите останати форумџики ... Ги има многу кои ми се мили и драги. Уживајте во секој момент на животот. Несебично пружајте позитивно расположение, гушкајте се, бидете искрено среќни, научете да простите и да кажете извини .... Вистинските вредности човекот никогаш не треба да ги занемари...
    Дочекајте го 00:00 часот во прегратките на тој што го сакате ... Ни едно место на светов не е безбедно како таа прегратка ... искрена ... од личност која ти значи ...

На Speechless, Annath, Go-Girl и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Сакам да кажам...

Ви посакувам многу здравје, среќа и љубов, и многу магични и незаборавни моменти, во Новата 2011в година!!!
    СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!

Ве сака,

Ваша Wild-GirL!

:* :* :*

9. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Сакам да кажам...

Девојки вечер убав помин.Оваа вечер бидете свои и не дозволувајте ништо да ве разочара. :* :* :* Сакам ве сите :inlove:

п.с за сите заљубени парови посебен поздрав и не го заборавајте најважното :* :* :inlove: :inlove: :lol: :lol:

10. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК ќе имаме нов Луна Парк.

Скопје ќе добие нов Луна Парк. Ова е еден од проектите на Градот за наредната година. Иако имаше неколку неуспешни обиди, градоначалникот Коце Трајановски смета дека од наредната година, децата ќе можат да се забавуваат во Луна Паркот. Сепак изградбата на еден забавен парк, била скапа инвестиција вели Трајановски.

“Луна Паркот е скапа работа. 4 хектари според пресметките чинат 18 милиони евра,а за 2 хектари на колку што се протега сегашниот Луна Парк, чини 12 милиони евра”, вели Коце Трајановски градоначалник на Скопје.

Покрај Луна Паркот за следната година градските власти планираат да започнат со изградба на Булеварот Теодосиј Гологанов, подземната улица под Плоштадот Македонија, Железниот мост кај Сарај.
    Превземено од Kanal5.com.mk

Но мислам дека требало на стариот да вложат малку. Таму ги поминав најубавите денови. Барем нека ја направат панорамата веќе, некое ново вовче нека донесат, и може уште нешто ново да донесат поинтерсно. :)

На blueeparadise и pink4ever им се допаѓа ова.
  11. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК ептен сум возбудена. Ја чувствувам новогодишната магија веќе одамна,но..сега кога од новата година сме одделени помалку од 12 часа,некако не ми се верува.Среќна сум и нестрплива.Ме радува гужвата по продавниците,купувањето подароци,пакетчиња :inlove: Денес бевме со тато да купиме торта од Веро,и луѓето буквално се туркаја еден со друг :tmi:
    СДК ви посакувам најјубав дочек на Новата година,многу успеси,среќа,здравје и најважно од се Љубов и внимание! :* :*
    Ве гушкам девојкии :hug: :hug: :hug:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    Сакам да кажам...

Зграбете го денешниот ден како веќе утре се ќе исчезне!
    Сегашноста е денес и чека на вас!
    „Исцедете“ ја сладоста од денот и уживајте без искап!!

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    236
  14. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Сакам да кажам...

СДК дека воопшто не чувствувам дека вечерва е Нова Година исто како да е некој обичен ден :wasntme:ја нема онаа предновогодишна еуфорија како порано.

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк...тамн се се среди за вечер :party: качувам тепмература,се тресам од ладно и сум наоблечена ко ескимите,ко да идам на северниот пол :sweat: .А тамн се радував за тоа што немаше домче да седам...ахххх :sweat:

16. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

САКАМ ВАКА ЈАВНО ДА КАЖАМ дека на мојот НАЈУБАВ 5 годишен ВНУК :inlove: на светот му купив еден ОГРОМЕН ЏИП :rock: за поклонче за Нова Година..!!!! Сакав и за себе, жими штикличкиве, од оние на далечинско, цел ден би го врткала низ дома...! Ту бај ор нот ту бај....прашање е сега :?: :?: :?:

На Angelche, Bozica1980 и pink4ever им се допаѓа ова.
  17. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

СДК се прават последните подготовки за Скопје јејејејје.... :clap: :dance: :party: :makeup: ^_^
    И сакам да кажам СРЕЌНА НОВА 2011 ГОДИНА на сите феминки...многу здравје, среќа и ЉУБОВ и мнооооогу забава за најлудата ноќ, а исто и непреспиени ноќи на ФЕМИНА :lol: love yaa :* :*

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

Prvo, prostete za latinicava... nema makedonska poddrska kompjuterov :|
    Sledno, feminculcinja moi, navrativ da ve pozdravam nakratko (neli, kako sto vetiv), da vi posakam vecerva da ja pominete onaka kako sto planiravte, SOVRSENO. Vi posakuvam novata godina da vi bide 100 pati pouspesna od izminatava, ispolneta so mnoooooogu ljubov, opojni mirisi i magicni vkusovi na zivotot. A ako vo kraen slucaj vi stane kisel.... kazete, nosam tekila :D
    Za kraj, ne zaboravajte na Hipi, bidejki Hipi ne zaborava na vas i edvaj ceka da vi se vrati. Na zasluzen odmor sum, sepak :D Ajt ostanete mi so zdravje.

Ve saka vasata Hipi-ipi-pica :rofl:
    :* :* :*

На Angelche, Go-Girl, macysh и 4 други им се допаѓа ова.
  19. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Сдк Среќна Нова Година на сите Феминки со кои што се дружев изминативе неколку месеци...
    Ми недостигате многу, но промените тука не ме вклопуваат заради тоа што не сум тука постојано, можеби.. :^)

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Жени, Среќна Нова година :*
    Убав провод вечерва (каде и да одите).

И уште многу мигови заедно да си поминуваме :* :*

Ве сака бројчето 2468 :hug:

На Go-Girl, Phyramide и teddybear им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.